Dünyanın çok yerinde masum insanların savaş ve açlık gibi nedenlerden öldüğünü düşünürsek sokak hayvanlarına yardım eden derneklerin ne kadar gereksiz olduğunu anlayabiliriz.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ben Bir Sokak Köpeğiyim
Collapse
X
-
perfectOrjinal yazı sahibi: ++++++Dünyada ne kadar "ikiyüzlü,şeref..iz,adi" insan olduğunu düşünürsek hayvanlar çok değerli olmalı bizim için
bu arada mucahit 2 milyara ev geçindiremem diyen oluyo demişsin bu çok normal herkesin alıştığı standartlar ve yaşam tarzı farklıdır bunun adına hayat deniyor.
Without You I'm Nothing
K ♥M
Aşk demek sen demek
Sen demek ben demek..
Yorum
-
o yaşam standartı yüzünden 400 tl ye mahkum çalışan kişinin suçu ne? neden toplumda böyle; yardıma ihtiyacı olan, zor durumda olanları görmezden geliyoruz o zaman? Bencillik işte. Herneyse...Güzel düşünen; güzel görür. Güzel gören hayatından lezzet alır.
Yorum
-
kardeşim sen rahat ol sen ve senin gibilerin yüreği tüm evrene yeter...Orjinal yazı sahibi: Antropolog
Bende hayvanları değilde bundan bir kaç sene önce bütün İstanbulu yiyecek - meyve -sebze ihtiyacını karşılaşam insanlar mutlu mesut olsalar diyordum zeytin dalı. Herkes mutlu mutlu , sevimli , şirin yaşasın istiyordum.
Sonra karşıma ekonomi denilen bir bilim dalı çıktı.
İstanbulun bütün meyve ve sebzeleri , çorbaları , et ürünleri için , unlu mamülleri için , ( detaya girmiyim ) en az 3.000 km kare alana ihtiyacı olduğunu , en az 500.000 kişinin günde 8 saatten gönüllü çalışması gerektiğini anladım. Bu kadar benim gibi sevecen insancıl bulabilirmiyim diye düşündüm. Bulamayacağımı anladım. Sonra da karşıma ticaret denilen bir olgu çıktı. İnsanların zaten kendi işlerini kendilerinin gördüğünü gördüm. Çark zaten dönüyordu fakat biz o çarkın nasıl döndüğünü bilmediğimizi gördüm
Yorum
-
yüreğine sağlık elbetteki çok güzel düşünmüşsün ama sen de takdir edersin ki böyle işler birlik olmakla veyahut iy bi para gücüne bakıyor bak şimdi aklıma zenginlern malikaneleri geldi geniş olmalı özgürlükleri kısıtlanmamalı...Orjinal yazı sahibi: zeytindalıminik köpekcikler
keşke imkanım olsa
bi barınak kursam
butun sokak hayvanları orada yasasa
Yorum
-
Bu konu benim için çok değerli.Maalesef insanoğlunun bencilliği her yerde görülüyor.Yazık çok yazık şu hayvanlara (aslında bu kelimeden nefret ediyorum) insanoğlu kendinden başka bir canlının yaşaması fikrine pek sıcak bakmıyor.Ben şahsen hayvanları insanlardan daha çok seviyorum.Onlar saf ve doğallar içlerinde sevgiden başka bişey yok.Ne kadar güzel bir gezegenimiz var onuda mahvediyoruz birgün gelecek bu günleride arayacağız umarım öyle olmaz
Yorum
-
Ne alakası var?.. Şu klasik hayvanları dışlayan düşünceyi anlamakta güçlük çekiyorum...Orjinal yazı sahibi: hartemes View PostDünyanın çok yerinde masum insanların savaş ve açlık gibi nedenlerden öldüğünü düşünürsek sokak hayvanlarına yardım eden derneklerin ne kadar gereksiz olduğunu anlayabiliriz.
Emin ol eğer elimde imkânım olsaydı, acı içinde olan bütün insanları kurtarırdım fakat böyle bir imkânım yok. Dünyanın öbür ucundaki insanlar acı çekiyorlar diye, burnumun dibindeki hayvanların ölümüne ve acılarına da mı seyirci kalayım?
Yorum

Yorum