Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bu filmi izleyen var mı???

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: DR.MG View Post
    duymuştum ama izlemedim.senin şikayetin ne?
    sen doktor musun?
    gözlerim karanlık, kendime tutunarak yaşıyorum..

Yorum

ben de izlemiştim bu filmi. korku filmlerini pek sevmem ama film ilgimi çekmişti. bu arada psikolojik hastalıklar gerçekten çok zor çeken bilir haybeden gazel okuyan kimi arkadaşlar yok iradesizsiniz de güçsüzsünüz de falan diyorlar ya, öyle söylendiği gibi değil işte tabi ki kişinin çabası da gerekiyor bu hastalıkları yenmesinde; bu hastalığı yaşamış biri olarak biliyorum. sana da geçmiş olsun anksiyete.

Yorum

ben izledim fena diildi ./
        "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

teşekkür ederim.
          Orjinal yazı sahibi: hira_01 View Post
          ben de izlemiştim bu filmi. korku filmlerini pek sevmem ama film ilgimi çekmişti. bu arada psikolojik hastalıklar gerçekten çok zor çeken bilir haybeden gazel okuyan kimi arkadaşlar yok iradesizsiniz de güçsüzsünüz de falan diyorlar ya, öyle söylendiği gibi değil işte tabi ki kişinin çabası da gerekiyor bu hastalıkları yenmesinde; bu hastalığı yaşamış biri olarak biliyorum. sana da geçmiş olsun anksiyete.
          ATEŞİ TEKRAR ALEVLENDİRMEK İÇİN KIVILCIMLARIN OLMASI GEREKMEZ Mİ? KIVILCIMLAR OLMADAN ATEŞ NASIL ALEVLENİR?

Yorum

Filimin kurgu olduğu baştan belli , hiç bir psikiyatr veya psikolog hastasına kötü davranmaz onu incitmek istemez.
            Saçma yapıtlara vaktinizi harcamayın.
            Ölü yaşayanlar,yaşayan ölüleri çekemezler. Özdemir ASAF

Yorum

film biraz abartılı tamam, filmdeki şiddetle ilgili kısımların gerçekte olduğunu zannetmiyorum fakat ilaçların üzerimizde kobay gibi denendiği, tedavide maksadın para olarak ön plana çıktığı, iyileşeceksin bunun tedavisi var gibi yalanlarla kandırıldığımız, iyileşme göstermeyince tüm suçun bize yüklendiği, psikiyatristin teşhis koymak amaçlı veya durumu öğrenmek amaçlı sorduğu saçma sapan sorular, verdiğimiz cevapları anlayamaması anlamazlıktan gelmesi vs. bunlar gerçek hayatta yaşananlar kimse kusura bakmasın ama böyle. psikiyatrist ilaçların işe yaramayacağını biliyor ama bu işten para kazandığı için bizleri kandırıyor, eczacı da bu işten para kazanıyor, hasta hariç herkes bu işten memnun.

ayrıca psikologların da çok kolaymış gibi çık gez koş, hayatını değiştir vs. gibi saçmalıkları... sanki hayatımı değiştirecek gücüm var da ben yapmıyorum... sanki çok kolay.
              Last edited by anksiyete2004; 06-05-2011, 02:51 PM.
              ATEŞİ TEKRAR ALEVLENDİRMEK İÇİN KIVILCIMLARIN OLMASI GEREKMEZ Mİ? KIVILCIMLAR OLMADAN ATEŞ NASIL ALEVLENİR?

Yorum

hunter arkadaşım iyi akıl etmişsin videoyu koymakla, parmaklarına sağlık :tinysmile_fatgrin_t

Yorum

küçüktüm biraz izleidğimde çok kafam karışmıştı /.
                  "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

İşleniyor...
                  X