Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insan yalnızlıkla nasıl başa çıkabilir ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• insan yalnızlıkla nasıl başa çıkabilir ?

hastayım ve kimseyi çekecek durumum yok ama bir yandanda yalnızlık boğmaya başladı nasıl bir yol izlemeliyim acaba bu konuda ne önerirsiniz?

yemek yap veya dışarı çık,müzik dinle

Yorum

ne yemeği ya dışarı çıkmakta zulüm sosyal fobiğim başka öneriler lazım

Yorum

yaş kaç?ona göre birşeyler söyleyelim

Yorum

yaş 25 yolun yarısına on var sosyal fobi artı şizofreniden mustaribim ona göre bir şeyler söyleyin..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Death_ View Post
            yaş 25 yolun yarısına on var sosyal fobi artı şizofreniden mustaribim ona göre bir şeyler söyleyin..
            çık sokağa ne olacak ki?insanlar sana niye baksın?herkes kendi halinde zaten kimse kimsenin umrunda değil.rahat ol.al sevgilini götür biyerlere öpüp koklaşın hiç bişeyciğin kalmaz.ya da en olmadı al kitabını çık dışarıya sessiz sakin bir yerde kitabını oku.

Yorum

kullanıyorum evet yok ya dışarı çıktımı insanlar var insanlar oldumu ben yokum kötü oluyorum..

Yorum

En yakın yalnız gidebileceğin bir cafe tarzı bir yer yok mu ?
                Bi kahve söyle. teslanın dediği gibi kitap oku. Bir yandan da çaktırmadan insanları izle...

Sana soracakları en fazla. "Bir şey alırmısınız ?"

Yorum

insanlar bana bakıyor sanki ve konuştuğumda gözlerine bile bakamıyorum korkuyorum işte yanlış bir şey söylemekten çekiniyorum sonra karşı cinsle hiç konuşamıyorum mesela

Yorum

Dediğim gibi yap,

Yavaş yavaş alışırsın...

Yorum

denedim ama olmöuyor işte..

Yorum

Yalnız başına hiç dışarı çıkamıyor musun ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Death_ View Post
                          kullanıyorum evet yok ya dışarı çıktımı insanlar var insanlar oldumu ben yokum kötü oluyorum..
                          yapma etme gözünü seveyim.korkma bu kadar insanlardan çık dışarı.inan bi kere çıktın mı bir daha girmek istemeyeceksin.avmlere git,yiyecek içecek birşeyler al akşama kendine ziyafet ver.

Yorum

mesela çık dışarı hiç tanımadığın bir kıza saat sor.baktın ılımlı biriyse müsaitseniz birşeyler içebilir miyiz dertleşmeye ihtiyacım var diyebilirsin.

Yorum

yaşadığım yerde öyle bir şey yaparsam sanıyorum kafama çantayı yerim evet kenimi çok eleştiriyorum ama bunun bir artı mı eksi mi olduğunu bilemiyorum iansanlarla iletişim etmek benim için kabus..

Yorum

İşleniyor...
                              X