Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hayatın size öğrettiği 3 şey nedir?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Hayatın size öğrettiği 3 şey nedir?

mesela bana

Valla hayat bana herşeyden önce sabretmeyi öğretti….Hayatın bir sınav olduğunu ve bu sınavda yaşanılan tüm olumsuzluklara rağmen isyan etmeden sabretmeyi öğretti…….

Yaşanılan üzüntüler karşısında içim ağlarken belki arsızlıktı ama acılara alışmayı,göğüs germeyi ve hayata gülümseyerek bakmayı öğretti…..

Hayat bana bir tane olduğumu ve bir daha dünyaya istesemde gelme şansım olmayacağını öğretti…Acımasız,riyakar insanlarla mücadele etmeyi ama asla yılmamayı yıkılmamayı öğrettiiii…

peki ya size?

Çok saçma bir konu
    Böyle hayatın a.q :54:

Yorum

hiç bişey öğretemedi. bu yüzden böyleyim. ben böyleyimmmm

Yorum

üzülmemeyi öğretti..sevinmemeyi öğretti..yaslan ve muzik dinle..kendini bırak..

Yorum

güzel ...........
          Orjinal yazı sahibi: tek hece
          Herşeyin kullanma klavuzu olduğu gibi hayatıda kullanma klavuzuna harfiyyen uygun hareket ederek yaşamak gerektiğini öğretti.
          Nasıl trafik kurallarına aykırı hareket ettiğinde canına malına hayatına mal oluyor. Hayatta aynen öyle kurallarını öğrenip ona göre yaşamak gerekir.

Yorum

hislerimin doğruluğunuöğretti
            kendi hayatımı yaşamam gerektiğini,
            yıkımların ardından daha güçlü kalkılabildiğini.

Yorum

ne güzel...
              Orjinal yazı sahibi: labirent View Post
              hislerimin doğruluğunuöğretti
              kendi hayatımı yaşamam gerektiğini,
              yıkımların ardından daha güçlü kalkılabildiğini.

Yorum

ne mi öğretti, bol bol acıyı tadıp yoluna devam etmeyi öğretti. çok saplandım çamurlara bu yollarda, çok düştüm kalktım sendeledim. valla aslında hayatın öğretmek istediği nekadar acımasız olursan nekadar duygusuz olursan ben de sana okadar ii olurum demeyi öğretti, herzaman dinlermiydim öğretmeni mi hayır hayatı da dinlemiorum ondan dır dibe vuruşum diim

Yorum

hayat bana
                  1-hiç kimseye güvenmememi
                  2-hiç kimseye değer vermememi
                  3-düşenin dostunun olmadığını öğretti.
                  HAYAT.....

Yorum

Hayatın en ucube suratlı öğrencisiydim birzamanlar önce öğrencilikten sonra evladlıktan reteddi beni.Sonra bende ona karşı anarşist oldum çıktım.Yani hiç birşey öğrenmedim.

Yorum

bence senin ciddi sorunların var ya da dikkat çekmeye çalısıyorsun bilmiyorum ama tipinle alakalı yorumlar burda insanları sıkar.. sana benzeyen coküyeler geldi geçdi.. yüzün gayet iyi cümlesini defalarca duymak istiyorsan doğru yer burası değil.. kırılma,alınma, ...
                      Orjinal yazı sahibi: Yaralı Yüz View Post
                      Hayatın en ucube suratlı öğrencisiydim birzamanlar önce öğrencilikten sonra evladlıktan reteddi beni.Sonra bende ona karşı anarşist oldum çıktım.Yani hiç birşey öğrenmedim.

Yorum

hiçbirsey öğretemedi bilakis ben hayata çok şey öğrettim:RpS_thumbup::RpS_thumbup:
                        her insan çekeceği çileye aşıktır..:54:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lagrima View Post
                          bence senin ciddi sorunların var ya da dikkat çekmeye çalısıyorsun bilmiyorum ama tipinle alakalı yorumlar burda insanları sıkar.. sana benzeyen coküyeler geldi geçdi.. yüzün gayet iyi cümlesini defalarca duymak istiyorsan doğru yer burası değil.. kırılma,alınma, ...
                          Dikkat çekmeyle ilgili bir sorumun yok kimsenin dikkatide benim üstümdede değil çünkü burasıda sosyal çevre değil sadece bir forum burada birbirimizi çok az bile tanımoyoruz yüzün iyi cümleside bana hayatım boyunca inandırıcı gelmedi sadece fikirlerimi beyan etmek istemiştim.Hattamı yaptım kusura bakmayın

Yorum

insanları olduğu gibi kabul etmeyi
                            torunun evlattan çok sevilmediğini
                            ama çok sevildiğini öğretti
                            Last edited by depresyondayım; 26-05-2011, 10:52 PM.

Yorum

yasananlar karsısında dik durmayı ögretti
                              çok sevince kaybedecegimi ögretti
                              düşenin dostunun olmayacagını ögretti...

Yorum

İşleniyor...
                              X