Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hayatın size öğrettiği 3 şey nedir?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

hayatta bazı şeyler zamanla o insan olgunlaştıkça kendiliğinden düzeliyor bunu öğretii.
    ayrıca ne kadar paran var maddi gücün var o kadar mutlu olmayı öğretti.
    paran kadar konuşacan ne kadar paran var okadar adamsın......

Yorum

Orjinal yazı sahibi: depresyondayım View Post
      insanları olduğu gibi kabul etmeyi
      torunun evlattan çok sevilmediğini
      ama çok sevildiğini öğretti
      bu yazıyı okuyunca aklıma bişey geldi...
      bir gün kayserilinin birine sormuşlar evlat mı daha tatlı yoksa torun mu demişler ?
      Hangisinden vazgeçersin diye sormuşlar .?
      Adam şu cevabı vermiş oğul sermaye torun kar demiş ... yani adam ona bile ticari bakmış...

Yorum

1- umursamaz ol
        2- baglanma
        3- kendine güven
        4- yalnız yürü
        5- ofkelenme, sakin ol
        6- mantıkla, sevgiyle halt et
        7- bunaldıgında mızmızlanma, geçecektir
        8- mutlu ol, mutsuz olma
        9- ciddiye alınacak birşey yok
        10- eğlen ve salla
        11- uykum geldi
        12- uyucam
        13- iyi geceler

Yorum

hayır hata değilalınma diye yazmıştım.. sadece senin yüzünde birşey olmadıgı için Türk erkeklerine göre daha bi yakışıklıldugun için bana saçma geliyor..
          Orjinal yazı sahibi: Yaralı Yüz View Post
          Dikkat çekmeyle ilgili bir sorumun yok kimsenin dikkatide benim üstümdede değil çünkü burasıda sosyal çevre değil sadece bir forum burada birbirimizi çok az bile tanımoyoruz yüzün iyi cümleside bana hayatım boyunca inandırıcı gelmedi sadece fikirlerimi beyan etmek istemiştim.Hattamı yaptım kusura bakmayın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: akineton View Post
            bir gün kayserilinin birine sormuşlar evlat mı daha tatlı yoksa torun mu demişler ?
            Adam şu cevabı vermiş oğul sermaye torun kar demiş ... yani adam ona bile ticari bakmış...
            komikmiş gerçekten

Yorum

süper yaaa......
              Orjinal yazı sahibi: akineton View Post

Yorum

acı-özlem-sabır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lagrima View Post
                  hayır hata değilalınma diye yazmıştım.. sadece senin yüzünde birşey olmadıgı için Türk erkeklerine göre daha bi yakışıklıldugun için bana saçma geliyor..
                  Latife etmişiniz teşekkür ederim yakışıklı olmak gibi bir derdim yok sadece insanlar dalga geçmesin yeter bana inanın başka birşey istemiyorum.

Yorum

sanıyorum sabretmeyi çok insan öğrenmiş...

Yorum

dalga geçenler de beyin yok arkadasım ya da seni ciddi anlamda çekemiyorlar.. hani ben cok güzelim ama lisedeki bayan arkadasım hep bana cok cirkinsin aa gözlerin hiç güzel değil siyah lens taksana falan gibi cümleler kurardı sonra küstügümüzde öğrendim ki beni kıskanıyormuş, aptalve çirkin şey sende rahat ol çoğu erkeğe göre gayet iyisin...
                      Orjinal yazı sahibi: Yaralı Yüz View Post
                      Latife etmişiniz teşekkür ederim yakışıklı olmak gibi bir derdim yok sadece insanlar dalga geçmesin yeter bana inanın başka birşey istemiyorum.

Yorum

aminnnnnnn cnm... her zaman diyorumsen süper bir insansın.. yaşının çok üstündesin..
                        Orjinal yazı sahibi: Hunter
                        1-) Aşırı özgüven kibri gerektirir. Bunu öğrendim ve insanı bu kibrin olabildiğince adileştirebileceğini öğrendim.
                        2-) Aşırı zayıf özgüven acizliği gerektirir. Bunu öğrendim ve insanı bu acizliğin olabildiğince hayattan uzaklaştırabileceğini, hayallerinden bile vazgeçirebileceğini öğrendim.
                        3-) Normal özgüven insan olmayı gerektirir. Bunu öğrendim ve insanı bu normal özgüvenle hayata sımsıkı sarılabileceğini, mütevazi olabileceğini, alçak gönüllü olabileceğini, samimi olabileceğini kısaca karakteri sağlam bir insan olabileceğini öğrendim. Kendiyle barışık olabileceğini ve kendinden şikayetçi olmayadabileceğini öğrendim.

Dileğim ALLAH 1. ve 2. şıkkı tüm insanlardan uzak tutar.

Yorum

İşleniyor...
                        X