Duyuru

Collapse
No announcement yet.

::: Öneriler :::

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

: ))) rabia katılıyorum sana psikologların gereksiz olduğunu düşünüyorum.
    Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !

Yorum

gereksiz derken yaşayan daha iyi anlar kanısındayım belki psikologlar empati kurabilirler ama yaşayan başkadır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: anlamsız View Post
        : ))) rabia katılıyorum sana psikologların gereksiz olduğunu düşünüyorum.
        Bütün psikologları aynı kefeye koyup da "bunlar gereksizodir!" demek ne derece doğru olur? Her meslekte "mesleğinin prensiplerine uygun hareket etmeyen" insanlar olduğu gibi, psikologlar arasında da bu tür insanlar olabilir... Bütüncül yaklaşmamalı...
        Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

sy.pozitif tabi kendi açınızdan haklı olabilirsiniz belemiyorum. Kimseyede hakaret etmek istemiyorum, ki öyle algılanıyorsa özür dilerim.Ben tüm psikologları aynı kefeye sokamam tabi yanlış bi durum çünkü hepsini görmedim ama ben 10 tane psikolog,6-7 tane psikiyatr gezdim hepsinin söylediklerini duysanız gülmekten ölürsünüz... Niçin psikologa gittiniz dersenizde psikoloji okumayı çok istiyordum.bu yüzden iredeledim biraz gereğinden fazla işte bunlara raslatlayınca vazcaydım: )) dayımın oğlu psikolog, yengem psikolog, çok samimi bir arkadaşım devlet hastahanesinde psikiyatr.kendisi birebir diyor...Mutluluk mu istiyorsun.O hormunlarla oynayan ilaç verebilrim.Bu kadar net... sana hiç bir şey yapamam bunu kendi ağzıyla söyledii...
          Bunları duyduktan sonra sizde beni anlayacağınızı düşünüyorum.Belkide benimde bir önyargı ama ben böyle düşünüyorum...
          Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: rabiaa View Post
            gereksiz derken yaşayan daha iyi anlar kanısındayım belki psikologlar empati kurabilirler ama yaşayan başkadır.
            rabiaa ne kadar eğitim alırsa alsın ne kadar okursa okusun bazen düşünüyorum ki empati kurmak imkansız..Yıllarca yatağa bağımlı pencerenin bir ucundan dışarıyı izleyen, yatak yarası yüzünden günlerce ağlamakla gözyaşları kuruyan, her kahvaltıda annesi onu görüp kendi odasına girip ağlaması ve bu insanın gidipte psikologun onu anlaması ne mümkündür ki?? onun çektiği acıyı anlayabilir mi? empati kurupta üzülme geçer bunlar diyipte onu teselli edebilir mi? tabi ki edemez bu yüzden benim düşüncem bir insan kendi acısını dindirebiliyorsa ancak kendisi yapabilir bir şey yoksa psikolog psikiyatr ona uyuşturucu veripte aklını uyutmasından başka hiç bir şey yapamaz...Biraz türkçem kötü,ksr bakmayın.

Yorum

sy.pozitif tabi kendi açınızdan haklı olabilirsiniz belemiyorum. Kimseyede hakaret etmek istemiyorum, ki öyle algılanıyorsa özür dilerim.Ben tüm psikologları aynı kefeye sokamam tabi yanlış bi durum çünkü hepsini görmedim ama ben 10 tane psikolog,6-7 tane psikiyatr gezdim hepsinin söylediklerini duysanız gülmekten ölürsünüz... Niçin psikologa gittiniz dersenizde psikoloji okumayı çok istiyordum.bu yüzden iredeledim biraz gereğinden fazla işte bunlara raslatlayınca vazcaydım: )) dayımın oğlu psikolog, yengem psikolog, çok samimi bir arkadaşım devlet hastahanesinde psikiyatr.kendisi birebir diyor...Mutluluk mu istiyorsun.O hormunlarla oynayan ilaç verebilrim.Bu kadar net... sana hiç bir şey yapamam bunu kendi ağzıyla söyledii...
              Bunları duyduktan sonra sizde beni anlayacağınızı düşünüyorum.Belkide benimde bir önyargı ama ben böyle düşünüyorum...
              Düşüncenize saygılıyım... Kötülemiyorum... "Yanlış düşünüyorsun" demiyorum... Ama, forumun amacına uygun olarak yazdıklarını (saygı çerçevesinde) irdelemeye çalışıyorum(ki, benim yazdıklarıma da bütün arkadaşlarımın aynı şekilde yaklaşmalarını bekliyorum)... Demek istediğim şuydu; ne kadar çok sayıda yetersiz örnek olursa olsun bir mesleğe bütüncül olarak "gereksizler" gibi, yaklaşmak "etik" değil... Verdiğin örneğe gelince; psikologlar ve psikiyatrlar, insana mutluluk ve benzeri duyguları vermezler veya kendilerini öyle hissetmeleri için çaba göstermezler, görevleri bu değildir ve bu konular çok farklı şeylerdir...
              Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

peki özür diliyorum tekrar tüm psikologlar gereksizler dediğim için, o halde gördüğüm psikologların hepsi gereksiz dicem...Sayılarınıda belirterek,) bana dediği mutlu mu olmak istiyorsun? o halde sana mutlu olman için ilaç verebilirim.
                Ben bilmem etmem-bilgi vermek istemiyorum...Ben böyle görüyorum...
                altını çizerek yazıyorum.Gördüklerim iyi değildi die bütünlemem hata biliyorum.Bu konudada hatamı kabul ediyorum.Bilmediğim şeyi söylüyorum çünkü, onlara dikkat edicem...

Yorum

peki özür diliyorum tekrar tüm psikologlar gereksizler dediğim için, o halde gördüğüm psikologların hepsi gereksiz dicem...Sayılarınıda belirterek,) bana dediği mutlu mu olmak istiyorsun? o halde sana mutlu olman için ilaç verebilirim.
                  Ben bilmem etmem-bilgi vermek istemiyorum...Ben böyle görüyorum...
                  altını çizerek yazıyorum.Gördüklerim iyi değildi die bütünlemem hata biliyorum.Bu konudada hatamı kabul ediyorum.Bilmediğim şeyi söylüyorum çünkü, onlara dikkat edicem...
                  okey... anlaştık)
                  Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Pozitif büyün psikologlar MElek melekk

ne kadar pozitif oldum dimi ama...

Yorum

İşleniyor...
                    X