Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hayattan nefret ediyorum ölmek istiyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• hayattan nefret ediyorum ölmek istiyorum

hayattan nefret ediyorum ölmek istiyorum

Hayattan nefret edip ölmeyi dilemek çok kolay. bazen bende ölmeyi diliyorum. çoğu insan gibi işin kolayına kaçıp yenilmek istiyorum. zor olansa kazanmak.. yaşayıp hayaller kurmak ve hayallerin peşinden gitmek...
    Hepimiz birer kuklayız Hayatta.Rol yapıyoruz Boyuna...
    Hepimiz birer kuklayız.İplerimiz,birbirimizin elinde.
    Aldatıyor,aldanıyoruz
    Üç öğün de...

Yorum

takıntı engeldir

Yorum

Bu hayatla bir hesabım var... Onu kapatmadan ölmeye niyetim yok!
        Follow the white rabbit

Yorum

bu forumda ne çok ölmek istiyorum diye konu açıp ama ölmeyi bayılmak sanan kişi var.. enterasan....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lagrima View Post
            bu forumda ne çok ölmek istiyorum diye konu açıp ama ölmeyi bayılmak sanan kişi var.. enterasan....
            süpersin..))))))))))

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ocp1972 View Post
              Bu hayatla bir hesabım var... Onu kapatmadan ölmeye niyetim yok!
              gözün topraga bakıyor bi an once bu hesabını kapatsan iyi olcak yoksa ecelinle gitceksin..

Yorum

ama öyle canım ya ölmeyi bayılmak sanıyorlar.
                yaklaşık 3 4 senedir müdavimlerindeim sitenin ama ölcem deyip ertesi gün siteye girmeyeni görmedim hiç

Orjinal yazı sahibi: panik View Post
                süpersin..))))))))))

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lagrima View Post
                  ama öyle canım ya ölmeyi bayılmak sanıyorlar.
                  yaklaşık 3 4 senedir müdavimlerindeim sitenin ama ölcem deyip ertesi gün siteye girmeyeni görmedim hiç
                  cevabına bayıldım ,aslında onların kastettikleri içinden çıkamadıkları durum karşında ölümü bir kaçış olarak görüyorlar.

Yorum

lagrima ne sayıklıyorsun sen ruhsal sıkıntısı olan intihar eden insanlarda var.ne yani ölmek istiyorumd eyip ölmedi diye korkakmı oluyor insanlar.senin ne haddine burda insanlara laf atıyorsun.

Yorum

batman sayıklasın dursun akşama kadar ne idüğü belirsiz insan anlaşılıyor ki insan psikolojisinden zerre kadar anlamıyor ama bu siteye üye olmuş

Yorum

bence bu tip saygısız uyelerin banlanması lazım..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kitap View Post
                          bence bu tip saygısız uyelerin banlanması lazım..
                          Yok canim niye banlansın.Herkez yorum yazmakta serbest.ama yapıcağı yorum kadarda istemediği cevabı alır orası ayrı mesele.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: batman View Post
                            Yok canim niye banlansın.Herkez yorum yazmakta serbest.ama yapıcağı yorum kadarda istemediği cevabı alır orası ayrı mesele.
                            dusunce baskalarını uzmemeli..kişi bıkmış, geliyor, dayanamıyorum diyor, teselli istiyor, yardım edin diyor umutsuzca, birisi de gelip hahahaha diyor sanki gercekten olcen salaksın sen hepiniz salaksınız diyor, olur mu oyle, hayır olmaz, psikolojisi çok kötü durumda olan birine boyle hitap edilmez..ayıpr gunahtır yazıktır el insaf diyorum el insafff!!!!!

Yorum

konunun içine ortaya atıyo kendine işte sitede popüler olmaya mı çalışıyor ne gelmiş konuma burnunu sokmuş

Yorum

İşleniyor...
                              X