Duyuru

Collapse
No announcement yet.

benim arkadaşım yok

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: lagrima View Post
    bak kendini eleştirmiyorsun. kendini eleştirmekten başlayabilirsin.bulunmaz hint kumaşı değilsin ki seni edinemesinler..
    kendimi eleştiriyorum merak etme benim sorunum insanlara hep iyi niyetli olmak onlar da suistimal ettiler olan bu

Yorum

alakası yok. sen ne kadar değerli olursan ol karşı taraf değer vermediğinde bir hiçsin!
      o söylediğin sevgili konusuna girer konumuz arkadaşlık....kendni değerli hisseden insan değerini hissettirir , aşılar karşı tarafa...özgüveni sağlamdır , iki çift salak söz kırmaz moralini , cevabını verir , altta kalmaz.....arkadaşsız kalmaz...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: chukynin gelini View Post
        o söylediğin sevgili konusuna girer konumuz arkadaşlık....kendni değerli hisseden insan değerini hissettirir , aşılar karşı tarafa...özgüveni sağlamdır , iki çift salak söz kırmaz moralini , cevabını verir , altta kalmaz.....arkadaşsız kalmaz...
        evet katılıyorum çok doğru konuştun

Yorum

sen iyi niyetli davrandığını düşünüyorsun ama bence iyi niyetli değilsin. mesela seninle tartışmıştık ve iyiniyet sezemedim ki suistimal edeyim. kendini eleştirmiyorsun bence.. neyse başka sözüm yok..
          Orjinal yazı sahibi: lavender View Post
          kendimi eleştiriyorum merak etme benim sorunum insanlara hep iyi niyetli olmak onlar da suistimal ettiler olan bu
          emin ol öyle değil. ikili ilişkilerin hepsinde aynıdır..karşılıklıdır herşey..illa sevgilin olması gerekli değil. neyse uzatmanın anlamı yok fikrimi öyledim ister kabul edilir ister edilmez.. no problem..

Yorum

kendi fikrine uyan konuşmaları aldıgın için yanlızsın. muhtemelen arkadaş ortamında da sana uymayan düşüncelere karşı çıkıyorsun ve seni satıyorlar.. öz eleştirin çok kötü..

Yorum

sen değerlisin lavender bunu unutma kardeşim...

Yorum

sen iyi niyetli davrandığını düşünüyorsun ama bence iyi niyetli değilsin. mesela seninle tartışmıştık ve iyiniyet sezemedim ki suistimal edeyim. kendini eleştirmiyorsun bence.. neyse başka sözüm yok..

emin ol öyle değil. ikili ilişkilerin hepsinde aynıdır..karşılıklıdır herşey..illa sevgilin olması gerekli değil. neyse uzatmanın anlamı yok fikrimi öyledim ister kabul edilir ister edilmez.. no problem..
                ben kimseye durduk yeere laf etmem bi nedeni vardır kendimi senin söylediğinden fazla tanıyorum merak etme

Yorum

[QUOTE=lagrima;252881]kendi fikrine uyan konuşmaları aldıgın için yanlızsın. muhtemelen arkadaş ortamında da sana uymayan düşüncelere karşı çıkıyorsun ve seni satıyorlar.. öz eleştirin çok kötü..
                  [/QUOTEsen sana uymayan düşüncelerle kişilerle beraber arkadaş olur musun kim ister ki yanında hakaret eden birini resmen bana laf sokmaya gelmişsin buraya hırsını alamadın heralde

Yorum

mutlaka karşı tarafında hataları vardır ama seni sen bağlarsın başkaları değil.. herkes kendinden sorumludur.. sen düzelmediğin müddetçe karşındaki ne kadar düzgün olsada sana faydası olmayacaktır ve arkadaşsız kalamaya mahkum kalırsın!
                    peki benim yorumlarım nasıl forumda ben neden edinemıyorum

Yorum

burası laf sokma yeri değil insanlar moral bulmak için psikoloji içeren forumlara üye olurlar...laf sokmak isteyen bana özel mesaj atsın lafın nasıl girip çıktığını görebilicekleri bi forum öneririm kendilerine...burda psikolojisi bozuk insanlara laf sokmak en kolay olanıdır en basitinden yazmış olduğu sorunlarını koz olarak kullanırsın olur biter..varsa gücü yeten vereyim ona güzel bi laf sokma forumu linki gitsin orda laf sokmaya çalışsın bakalım..
                      lavender aldırmamayı hatta mümkünse bu şahısları engellemeni öneriyorum

Yorum

burası laf sokma yeri değil insanlar moral bulmak için psikoloji içeren forumlara üye olurlar...laf sokmak isteyen bana özel mesaj atsın lafın nasıl girip çıktığını görebilicekleri bi forum öneririm kendilerine...burda psikolojisi bozuk insanlara laf sokmak en kolay olanıdır en basitinden yazmış olduğu sorunlarını koz olarak kullanırsın olur biter..varsa gücü yeten vereyim ona güzel bi laf sokma forumu linki gitsin orda laf sokmaya çalışsın bakalım..
                        lavender aldırmamayı hatta mümkünse bu şahısları engellemeni öneriyorum
                        hırsını alamadı o ondan hemen konumu koz kullandı kaale alaarak cvp vererek hatayı ben yaptım ne kadar tanıyor ki beni de ahkam kesiyor oturduğu yerden iyi niyet görmemişmiş

Yorum

doğrudur fikir sormussun fikrimi söyledim.!
                          ben kimseye durduk yeere laf etmem bi nedeni vardır kendimi senin söylediğinden fazla tanıyorum merak etme
                          hayır laf sokmaya gelmedim.. bak bu tavrından bahsediyorum işte. bu tavrı reeldede sergiliyorsan arkadaş edinmen zorlaşır. anlatabildim mi. neden laf sokayım sana? sadece kendini tanıdıgını söylüyorsun ama ben tanımadıgını düşünerek yazdım.. bence tanımıyorsun tanıdıgını sanıyorsun.. bu tarz hemen savunmaya geçmen seni arkadaşlarından koparıyordur..
                          [QUOTE=lavender;252887]
                          kendi fikrine uyan konuşmaları aldıgın için yanlızsın. muhtemelen arkadaş ortamında da sana uymayan düşüncelere karşı çıkıyorsun ve seni satıyorlar.. öz eleştirin çok kötü..
                          [/QUOTEsen sana uymayan düşüncelerle kişilerle beraber arkadaş olur musun kim ister ki yanında hakaret eden birini resmen bana laf sokmaya gelmişsin buraya hırsını alamadın heralde
                          yorumlarını okumadım hiç. insan sarrafı değilim.olsamda sanalda anlamam zor..
                          Orjinal yazı sahibi: me6067 View Post
                          peki benim yorumlarım nasıl forumda ben neden edinemıyorum

Yorum

neden arkadaş edinemediğini yorumları okuyarak ta anlayabilirsin.. tekrar ediyorum laf sokmak değildi maksadım. koz olarakta kullanmadım ama yanlış anlaşıldım. neyse kusurabakma.. göstermeye çalıştım ama beceremedim..
                            hırsını alamadı o ondan hemen konumu koz kullandı kaale alaarak cvp vererek hatayı ben yaptım ne kadar tanıyor ki beni de ahkam kesiyor oturduğu yerden iyi niyet görmemişmiş

Yorum

neden arkadaş edinemediğini yorumları okuyarak ta anlayabilirsin.. tekrar ediyorum laf sokmak değildi maksadım. koz olarakta kullanmadım ama yanlış anlaşıldım. neyse kusurabakma.. göstermeye çalıştım ama beceremedim..
                              şuan kırıcı konuşmuyorsun yukardaki yorumlarda kırıcı konuştun ben de savunmaya geçerim haklı olarak

Yorum

tamam susuyorum.kusurabakma kırmak değildi maksadım gerçekleri göstermekti ama sen bilirsin konundan çekiliyorum. yukardaki konuşmalarda da kırmak değildi amacım ama sana nacizane tavsiye kendini daha fazla dinle!
                                şuan kırıcı konuşmuyorsun yukardaki yorumlarda kırıcı konuştun ben de savunmaya geçerim haklı olarak

Yorum

İşleniyor...
                                X