Orjinal yazı sahibi: hale46
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
benim arkadaşım yok
Collapse
X
-
o dil ne arkadaş lar neden senden kaçar yada nedn sana yaklasmazOrjinal yazı sahibi: hale46Benim var ama bence yok . Yani benim gerçek bir dostum olsaydı ben bu kadar yalnız hissetmezdim . Onlarca arkadaşı olan biri olarak sana sadece şunu söyleyebilirim en iyi arkadaş ailedir . Kötü gününde arkadaş diye birşey bulamazsın . En kötüsü de bir sürü arkadaşının kötü günlerinde gidişlerini seyretmektir . Arkadaşım yok diye üzülme . Sen kendinin dostu olduktan sonra kimseye ihtiyacın kalmaz ben kendimi sevmediğim için hep arkadaş edindim . Birileri beni sevdikçe sevdim kendimi . Hastalanınca da sevmediler tabi . Niye bunlar beni sevmiyor benimle ilgilenmiyorlar diye kızdım onlara . Sonuç olarak hiçbir işe yaramadılar
İnsanlar bencildir ve insan ilişkileri çıkarlar üzerine kuruludur . Aile farklıdır tabi gerçek bir aileyse . Ailem olmasa çoktan kafama sıkmıştım . Eeeee onlarca arkadaşa ne oldu ?? Uff oldu hepsi . Arkadaş falan diye takılma kendi hayatını kurtar mutlu sorunsuz bir insan ol herkes yapışır sana merak etme . Sinekler ışığın yanarken yapışır ışığın sönünce kaçışır . Çokta gerekli değiller . Sende fazla fedakar olma arkadaşın olunca . Kendinden ödün verme lüzumsuz iyilikler yapma . Bu dünyanın garip yaratıkları böyle tuhaf bir dil konuşuyor iletişim kurmak için . Onlarla konuşmak istiyorsan bu dili öğrenmelisin ya da benim gibi kafayı yersin . Seçim senin .
Yorum

seni hınzır

Yorum