Duyuru

Collapse
No announcement yet.

karın gurultusu yüzünden topluma giremiyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

cok takıyorum kafama komplekslıyım bu konuda
    Orjinal yazı sahibi: mesutark View Post
    seninle dalga geçilirse sen de gül,artık dalga geçemezler, okey?
    gulemıyorum

Yorum

bazı seminerlere giderim etraf çubuk kraker yiyenlerle doludur.
      neden? çünkü açlıktan karın gurultusu oluyor diye
      üniversite yıllarında bizde yaşadık

Yorum

stresten mide bulantısını bastırsın diye yiyo kimisi
        "Every man dies - Not every man really lives"

Yorum

benimki tokken oluyor o yüzden yemek yemek istemiyorum yerken çok kötü oluyorum
          Orjinal yazı sahibi: Ada View Post
          bazı seminerlere giderim etraf çubuk kraker yiyenlerle doludur.
          neden? çünkü açlıktan karın gurultusu oluyor diye
          üniversite yıllarında bizde yaşadık

Yorum

bak bende de vardı karın gurultusu ilk önce yemekleri yavaş ye ve bol bol çiğneyerek yut ağzından nefes alma su içerken kafana dikme yudum yudum iç ve midene ne zaman yemek yiceğini programlama biraz ye 8 saat bişey yeme 4 saat sonra ye 6 saat yeme zamanla azalıyor baya benim öyle oldu ve umarım yakında kurtulmuş olurum

Yorum

düşmacunu upladım bak, ayrıca karın gurultusu bendede herkeste bağırsak var sonuçta:/ saasf
              3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

yemek yerkende dıkkatlı olucaksın bu konuda çözum aç hıssını beynınle bılırsın o zamanda yemek yersen sorun olcagını sanmam ama rahatszlık varsa bılemem
                Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
                sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

benim tavsiyem doktorlardan ümidini kesme, birine gidersin düzelmez der birine gidersin düzelirsin bu ülkede tıp böyle malesef, uzun bi dönemin hastane koridorlarında geçse bile buna değer. Bence bol miktarda kahve ve kola benzeri içecekler tüketiyorsan nedeni bu olabilir, birde bi sorum olacak bu guruldamayı sadece mide ve bağırsaktan mı hissediyosun yoksa yemek borunu ve gırtlağını da kapsıyo mu?
                  Last edited by HerİnsanBirRoman; 17-05-2012, 12:09 AM.
                  İdrak-i meali bu küçük akla gerekmez, zira bu terazi bu kadar sıkleti çekmez!:68:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: shondes View Post
                    düşmacunu upladım bak, ayrıca karın gurultusu bendede herkeste bağırsak var sonuçta:/ saasf
                    çok teşekkür ederim bendeki normal değil ya.. o yüzden takıyorum yani sürekli oluyo bi de..
                    Herkes kaybettiklerini geri almak için savaşıyor,bense başka bir şey bilmediğim için...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HerİnsanBirRoman View Post
                      benim tavsiyem doktorlardan ümidini kesme, birine gidersin düzelmez der birine gidersin düzelirsin bu ülkede tıp böyle malesef, uzun bi dönemin hastane koridorlarında geçse bile buna değer. Bence bol miktarda kahve ve kola benzeri içecekler tüketiyorsan nedeni bu olabilir, birde bi sorum olacak bu guruldamayı sadece mide ve bağırsaktan mı hissediyosun yoksa yemek borunu ve gırtlağını da kapsıyo mu?
                      soru bana değil muhtemelen ama aynı sorunu yaşadığım için şöyle söyleyim.. kahve kola falan fazla tüketmiyrum ben mesela. yemek borusundan tut bağırsaklara kadar bi şişkinlik, gerginlik, toksun aç hissediyosun, açsın tok.. tuhaf bişey. doktorlar bişey yapamıyo buna
                      Herkes kaybettiklerini geri almak için savaşıyor,bense başka bir şey bilmediğim için...

Yorum

karın gurultusu o kadar kötü değil ki.... ben citol yüzünden bir yerde rezil olacam ama ne zaman... barsaklarımı fena çalıştırıyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serena View Post
                          yemek yerkende dıkkatlı olucaksın bu konuda çözum aç hıssını beynınle bılırsın o zamanda yemek yersen sorun olcagını sanmam ama rahatszlık varsa bılemem
                          hem psikolojik hem fizyolojik sorunum var galiba bu konuda.. yeniden genel cerrahiye gidicem bunun için. ilk kez gidicem yani aslında karnım anormal gurulduyor diye

eğer temiz bişey yok derse,psikolojiktir. ama yalnzca psikolojik değil eminim ya. arkadaşlar inanın normal gurultunun ötesinde. kimse sınavlarda o sessiz ortamda birden bütün gözlerin kendisine çevrilmesini istemez di mi ?

Yorum

İşleniyor...
                          X