bugün hayatımdaki tüm kötü insanları bir bir silicem, bugün benim en güzel günüm olacak, artık kimse için üzülmeye değmiyor, kendim için yaşayacağım, artık benim sevdiklerim değil beni sevenler olacak hayatımda. Bu arada bugun doğum günüm, yeniden yeni bir insan olarak başlayacağım ilk günümde.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bugün benim günüm
Collapse
X
-
sağol süper bir gün yaa. çicek bile aldım, hayatımın en güzel hediyesiOrjinal yazı sahibi: desperado54 View Postdoğum günün kutlu olsun usta,dilerim herşey gönlünce olur seni sevnelerle mutlu mesut tasasız kedersiz bi ömür geçirirsin (;
Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum
-
-
cok zekisin diyecem ama olmayacak,sadece boş konusuyorsun başka bişey değilOrjinal yazı sahibi: asalsayıçok buyuk ihtimalle hayatında hiç bişey degistirmek için ugrasmayacaksın. aralıgın son gunlerinde yeni yıldan itibaren şoyle olacagım artık boyle olacak herşey artık diye biseyler soyleyeceksin buralarda, diye dusunuyorum. işin kotusu yeni yılla birlikte de bişey degismeyecek bu sefer okul falan varsa okul bitsin diyeceksin. sonra evleneyim diyeceksin. sonra çocugum olsun diyeceksin. sonra emekli olacagım diyeceksin. hep boyle diyeceksin. ama sonra öleceksin. kendimi imam gibi hissettim. imamlık yetenegi de bende varmıs, boylece bunu da fark etmis oldum vay masallah.Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum
-

Yorum