Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bugün benim günüm

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bugün benim günüm

bugün hayatımdaki tüm kötü insanları bir bir silicem, bugün benim en güzel günüm olacak, artık kimse için üzülmeye değmiyor, kendim için yaşayacağım, artık benim sevdiklerim değil beni sevenler olacak hayatımda. Bu arada bugun doğum günüm, yeniden yeni bir insan olarak başlayacağım ilk günümde.
    Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

doğum günün kutlu olsun usta,dilerim herşey gönlünce olur seni sevnelerle mutlu mesut tasasız kedersiz bi ömür geçirirsin (;
    "Every man dies - Not every man really lives"

Yorum

Mutlu yıllar

...Kendini boşuna harcamış olur insan
      Dilediğine erer de sevinç duymazsa ...

:57:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: desperado54 View Post
        doğum günün kutlu olsun usta,dilerim herşey gönlünce olur seni sevnelerle mutlu mesut tasasız kedersiz bi ömür geçirirsin (;
        sağol süper bir gün yaa. çicek bile aldım, hayatımın en güzel hediyesi
        Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tükenmez View Post
          Mutlu yıllar
          artık hep mutlu olacak bu saatten sonra önce ben, sağol darısı başına.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: x1980 View Post
            artık hep mutlu olacak bu saatten sonra önce ben, sağol darısı başına.
            mutlu, olduğumu düşünüyorum

...Kendini boşuna harcamış olur insan
            Dilediğine erer de sevinç duymazsa ...

:57:

Yorum

Mutlu yıllarr

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
              Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
              birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
              Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

nice mutlu, umutlu yıllara..

Yorum

Doğum Günün Kutlu olsun kardes nıce mutlu yıllara

Yorum

doüum günün kutlu olsun yeni hayatına hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn

Yorum

aaa sen daha yapmadın mı onu, bak benim bi sözüm wardır,facede yayınladım sonra sildim biçoğunu.

Gereksizleri silmek gerek,fazlalıkları yok etme metoduyla=)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: asalsayı
                        çok buyuk ihtimalle hayatında hiç bişey degistirmek için ugrasmayacaksın. aralıgın son gunlerinde yeni yıldan itibaren şoyle olacagım artık boyle olacak herşey artık diye biseyler soyleyeceksin buralarda, diye dusunuyorum. işin kotusu yeni yılla birlikte de bişey degismeyecek bu sefer okul falan varsa okul bitsin diyeceksin. sonra evleneyim diyeceksin. sonra çocugum olsun diyeceksin. sonra emekli olacagım diyeceksin. hep boyle diyeceksin. ama sonra öleceksin. kendimi imam gibi hissettim. imamlık yetenegi de bende varmıs, boylece bunu da fark etmis oldum vay masallah.
                        cok zekisin diyecem ama olmayacak,sadece boş konusuyorsun başka bişey değil

Yorum

Orjinal yazı sahibi: __kasirga__ View Post
                          doüum günün kutlu olsun yeni hayatına hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn
                          evet yeni hayat sağol,

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HurricaNe ~ View Post
                            Mutlu yıllarr
                            sağol hurricane

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hira_01 View Post
                              nice mutlu, umutlu yıllara..
                              sağol hira

Yorum

İşleniyor...
                              X