Orjinal yazı sahibi: amanda
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
erkek arkadaşım olsun istiyorum ama karın gurultum yüzünden benimle alay eder
Collapse
X
-
önce bir doktora git belirli bir rahatsızlıgın varmıymıs midene ve bagırsagına baktıktan sonra bır problem bulamazlarsa strestendir...artı erkeklerın yaptıgı saka gbı gördgü tiksinc zaman zaman itici hareketlerini gördükten sonra hiiiiiiiiiç takmıcaksın bile
Yorum
-
Lütfen Ama Önce ben söyledim. :tinysmile_classes_t .........Pek Ugrayamıyorum burayaa ,ama Amanda ya ben mesaj atıcam sonra. Biraz bekle Lütfenn gelicemmm ben yineeeeeee :tinysmile_fatgrin_tOrjinal yazı sahibi: enerji528 View Postamanda kabul edersen ben senin erkek arkadaşın olabilirim, yaşımız da tutuyor.
Yorum
-
vallaha bence kimse dalga falan geçmez sonuçta her insanda olan şey bunlar ki birde aşk gibi karmaşık bir olay girerse konunun içine işte o zaman hiç kimse umursamaz bence cesaretli ol ve insanların arasına girmeye başla erkek arkadaş bayan arkadaş hatta sevgili olaylarına adım at
Yorum
-
Okulda bizim arkadaşlar var. Adamlardan utanıyorum. Kaşar görmeye dayanamıyorlar. Hepsi birbirini tekmeliyor. Böyle bir gurup bul. Sakal bıyık bile önemli değil onlar için.
Ciddi bir ilişki diyorsada (aşk vs ben inanmam da ) erkeklerin %90 nın senin karın sesini örtebilicek alt ve üst gaz çıkış noktaları vardır.
Yorum

Yorum