Arkadaşlar dün gece yatıyordum gözlerimi kapattım işte uyumaya çalışırken işte düşünceler felan hayaller derken kendimi başka bir yerde buluyormuşum gibi hissettim böyle farkkettim başka bir mekana gidiyorum gibi gözümü açtığımda şaşırıyordum. Sonra tekrar gözümü kapadım bir süre sonra içerden sanki konuşma sesleri geliyordu. Gözlerimi açırdım ve yine bir şaşkınlık içinde telaşlandım. Aceba böyle bir şey yaşayıpta ne olduğunu bilen var mıdır? Bu arada rüya felan görme anı değildi uykum yoktu zaten.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aceba bu tür birşey başına gelen var mı?
Collapse
X
-
uyku uyanıklık arası bi şey işte, bende de olur nadiren, yatınca bi şeyler düşünürüm, sonra o düşündüklerim saçmasapan bi hal alır, bi an farkederim, ben böyle düşünmüyodum rüyaymış bu derim tekrar uyurum... insanların gazına gelip peygamberlik filan ilan etme (:
Yorum
-
Şizofrenidir.Şizofren....Orjinal yazı sahibi: tilkiuyumadan önce gözümün önüne görüntüler geldiği oluyor. bazı insanların algıları daha yüksektir, işitme ve görme anlamında. kaygılanacak birşey yok. belki sana birşey anlatılmaya çalışılıyor, noluyor demek yerine bir bak bakalım ne işitiyorsun ve ne görüyorsun.
Yorum

Yorum