Duyuru

Collapse
No announcement yet.

film tavsiyesi..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

güzel bir gerilim filmi, dün gece izledim çok farklı bir film, böylesini hiç görmediniz

Celda 211 (Cell 211)

Yorum

Tam psikolojik olurmu bilmiyorum ama Taare Zameen Par diye bir film var. Disleksi hastası bir çocuğun yaşadıklarını anlatıyor . Bazı yerlerinde ağlayacağına eminim.

Yorum

Mindfuck olarak aratırsanız tüm filmleri bulabilirsiniz.
        Ben hasta bir adamım..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sorun
          leyla ile mecnun absürd komed, o tarzı sevenler güler anca. ben hiç gülmüyorum mesela, 5dk zor dayanıyorum

son zamanlarda düzgün film yok hikayelerin çıkış noktaları hep aynı bu sinemanın büyüsü kaçtı artık bence tiyatroya yönelin....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sorun
            leyla ile mecnun absürd komed, o tarzı sevenler güler anca. ben hiç gülmüyorum mesela, 5dk zor dayanıyorum
            Aynen ya o dizi ya cok seviliyo ya da anlam verilemiyo.. bende anlam veremeyenlerdenim:106:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24
              leyla ile mecnun dizisini izlemeni tavsiye edebilirm, son yıllarda kalitesi türkiye standartlarını aşmış bir dizi.
              dizi idi .
              Ben hasta bir adamım..

Yorum

leyla ile mecnunu leyla diziden ayrılana kadar izledim. çok seviyordum diziyi. İlk bölümünden itibaren izledim hem de daha kimsenin haberi yokken. sonra leylayla arda ayrıldı sonra dizi bozdu, ama yine de izlenebilirliği var tabi izleyenlere birşey diyemem ama leyla ile arda yoksa ben de yokum. uyduruktan 2 tane kız getirdiler diziye, dizide bütün güzelim hava gitti sıradan bir hava geldi. ondan sonra izlemedim işte. Ayrıca Lostla falan kıyaslanamaz zaten, Lostu oylayan 86 bin kişi var L&M u 19 bin. Puanın yüksek olması önemli değil.

Yorum

az önce bir film izlemişim offf..

Into the wild

izleyin izlettirin. Tür: Macera, biyografi, dram

21 yaşındaki genç bir adamın ailesinden kaçarak doğada yaşadığı 2 yılı anlatıyor.. mükemmel..

Yorum

Eğer seyretmedisen Passangers, Black Swan, The Prestige, Se7en, Unknown, Taken (son iki Liam Neeson'dan), The Green Mile (seyretmediysen mutlaka izle!!!), Twelve Monkeys, Buried, The number 23, Identity (kesinlikle!), The others,.. daha da istersen eski film listelerime bakarım

Yalnız Memento'yu izlerken bende psikolojik olarak farklı tepkimeler oldu : ben 'ulan ben de bu adam gibi miyim acaba?' oldum. Hafıza kaybı, azcık paranoya bendeki olay da bu oldu İyi seyirler arkadaş

Yorum

the awakening henüz izlemedim ama psikloji ve şizofreniyle alakası olabilir..
                      3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

the attic (tavanarası) dvd sini yollarım nette bulamazsan

Yorum

özgür bir yaşam, kafa rahat.. çok güzel bir film bu, bence de izlenmeli..

Orjinal yazı sahibi: bjksaid92 View Post
                          az önce bir film izlemişim offf..

Into the wild

izleyin izlettirin. Tür: Macera, biyografi, dram

21 yaşındaki genç bir adamın ailesinden kaçarak doğada yaşadığı 2 yılı anlatıyor.. mükemmel..

Yorum

shutter island, türkçe adıyla da zindan adası.. izlemezsen pişman olursun

Yorum

Black Swan ve The Number 23
                              ‎"Benim yalnızlığım, insanlarla dolu."

Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bjksaid92 View Post
                                Lostu izlemedim. çok merak ediyorum ama 6 sezon falan sürüyor. aslında yapacak işim yok ama bir diziye başladım mı bitirmeden rahat edemiyorum. günde 10 saat falan izlerim yani. bu arada lost psikolojik mi ki?
                                yok lost çok güzel bir dizi maceraya kaçıyor bence sonunu beğenmedim ya ama çok sürükleyici bir dizi tavsiye ederim

Yorum

İşleniyor...
                                X