Duyuru

Collapse
No announcement yet.

film tavsiyesi..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Orjinal yazı sahibi: govinda View Post
    izlemiştim oldu baya... vahşi doğanın kovboyu Zambezia ?
    Oda yok bi ara bakarım.İnşalllah. Son 2 yıldır film izleyemiyorum. İzlenecek birçok dizide var aslında Game of Thrones gibi :S

Bu aralar müziğe adadım kendimi. :RpS_thumbsup:

Bakalım elektro gitar. çalıyoruz.?!? Çalacağım inşallah..

Kursa gidiyorum 1.5 aydır.Güzel oluyor.Olacak.
    Last edited by Bedbin; 21-06-2013, 11:31 PM.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Bedbin View Post
      Oda yok bi ara bakarım.İnşalllah. Son 2 yıldır film izleyemiyorum. İzlenecek birçok dizide var aslında Game of Thrones gibi :S
      O dizi iyidir.. Mad Men - White queen - games of thrones - big bang theory - shameless - fringe favori dizilerim..

Yorum

• bilmiyorum ama benim hoşuma gitmişti bu film http://www.imdb.com/title/tt0489099/

jumper, film derecesi belki fazla değil ama

Yorum

• çok eski bir film ama benim hafızamda yer edinmiş ve kesinlikle izlenmesi gereken bir klasik...

Yorum

• Bedbin Sevimli Canavar lara götürdüm kardeşimi , animasyon filmi.. Fena değildi , izlemelik

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: govinda View Post
              Bedbin Sevimli Canavar lara götürdüm kardeşimi , animasyon filmi.. Fena değildi , izlemelik
              Biliyorum evet. Güzel film. Fragmanları hoşuma gitmişti. Gidecek vakti bulamıyorum pek :S ,Birde son dönem koptum sinema kültüründen.

Şey var birde. Bilirsin sen

4 ekimde Türkiyede olacak. Bizde bunu bekliyoruz. Youtube'da trailer'ları var izlemeni tavsiye ederim.

Ayrıca Ejderhanı nasıl eğitirsin. Bir baş yapıt.
              Last edited by Bedbin; 12-07-2013, 08:26 PM.

Yorum

• http://www.imdb.com/title/tt0365830/ Tenacious D in The Pick of Destiny +18

Yorum

• Eyes Wide Shut...
                  ''People who don't know me think I'm quiet, people who do wish I was.''

Yorum

İşleniyor...
                  X