Orjinal yazı sahibi: dreamer8
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sigarayı Bırakmak İsteyenler Buraya!
Collapse
X
-
Haklısın kolay değil... Ben hiçbir zaman "kolay" olduğunu söylemedim.. Bilâkis, "zor" olduğunu söyledim... Evet, zor... Amaa "imkansız" değil... Ben bunu anlatmaya çalışıyorum... "Ben istemiyor muyum bırakmayı" diyorsun... Evet, sen bırakmayı istemiyorsun... daha doğrusu "gerçekten" istemiyorsun... Sadece "istiyormuş gibi" yapıyorsun... Yani; isteyen bırakır! Ama, "GERÇEKTEN" isteyen... Gerisi lâf-ı güzaf...Mutluluk;paylaşmaktır...
-
Daha önce aynı baslıgın altına sunu yazmıştım; "Yerine koyabilecegim bir şey olsa sigarayı anında bırakırım"Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View PostDemek, "denedin bırakmayı ama nafile?" Ciddi misin? Peki, gerçekten mi istedin? Yoksa, lâf olsun diye mi denedin?
2 yıl önce Ramazan ayında 8 gün içmemiştim ve 2011in Aralık ayında kız arkadaşımın istegi üzerine 10 gün içmedim, onun mutlulugu benim için önemliydi.Fakat bana sırtını dönünce tekrar basladım.O günden beri de böyle bir fırsatım olmadı.Bırakmayı gerçekten düşünüyorum.Lakin, mesguliyetim olmadıgı sürece ilk fırsatta sigara yakmaya alışkın oldugumdan çok zorluk çekiyorumALL COPS ARE BASTARDS !
Yorum
-
"sigara yakmaya alışkın olduğumdan" diyorsun ya.. Sen alışkın değilsin... Nikotin ile uyuşmuş olan damarların istiyor... Çünkü, sigara bir uyuşturucudur...Orjinal yazı sahibi: kirlicorap View PostDaha önce aynı baslıgın altına sunu yazmıştım; "Yerine koyabilecegim bir şey olsa sigarayı anında bırakırım"
2 yıl önce Ramazan ayında 8 gün içmemiştim ve 2011in Aralık ayında kız arkadaşımın istegi üzerine 10 gün içmedim, onun mutlulugu benim için önemliydi.Fakat bana sırtını dönünce tekrar basladım.O günden beri de böyle bir fırsatım olmadı.Bırakmayı gerçekten düşünüyorum.Lakin, mesguliyetim olmadıgı sürece ilk fırsatta sigara yakmaya alışkın oldugumdan çok zorluk çekiyorumMutluluk;paylaşmaktır...
Yorum
-
haklsıın aslında sigara kullanırken kendimi hep sorunlu hissediyorum.belkide bırakınca beyne daha cok oksijen giderek iyileşmede hız kazanabilir.hem psikolojik olarakta rahattlamış olurumOrjinal yazı sahibi: POZİTİF View PostBak bayraktar... "depresif halimden bir kurtulsam, işleri yoluna koysam ilk veda edeceğim sigara olacak" diyorsun ya... Aslında senin bunlardan önce ilk bırakacağın şey sigara... Buna inan.. Böyle yaparsan, depresif durumun daha kolay düzelecek ve işlerin daha kolay yoluna girecek... Buna da inan... Bunları "gerçek bir dost" yazıyor, buna da inan
))Aşk başlamadan güzel,
Kalplerde heyecan
Bakışlarda korku olduğu zaman güzel...
Birbirimize sezdirmemek için çırpınış,
Başkaları görmesin diye çabalayış,
Gözlerim gözlerinin mavisine değdiği zaman...
Aşk başlamadan güzel....
Yorum
-
Eveett... Aynen öyle... Hadi, daha fazla vakit kaybetme... Her geçen gün zarardır, unutma...Orjinal yazı sahibi: bayraktar89 View Posthaklsıın aslında sigara kullanırken kendimi hep sorunlu hissediyorum.belkide bırakınca beyne daha cok oksijen giderek iyileşmede hız kazanabilir.hem psikolojik olarakta rahattlamış olurumMutluluk;paylaşmaktır...
Yorum
-
Bu o kadar anlatılmaz bir durum ki.Elbette ekmek, su, uyku değil bu sigara.Bırakan nasıl bırakıyo, içmesen ölecek misin.ama hep aynı şey oluyor.Son bir tane aha içim.Bugün de içim.Bu sene içip bırakıyım.Evleniyim bırakıyım.Çocuğum olsun bırakıyım.Gidiyor da gidiyor.İnsan o tek sigaraya mahkum oluyor.Çünkü ulaşması kolay, taşıması kolay, yaygın.İrademiz bu kadar demek ki.Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View PostHaklısın kolay değil... Ben hiçbir zaman "kolay" olduğunu söylemedim.. Bilâkis, "zor" olduğunu söyledim... Evet, zor... Amaa "imkansız" değil... Ben bunu anlatmaya çalışıyorum... "Ben istemiyor muyum bırakmayı" diyorsun... Evet, sen bırakmayı istemiyorsun... daha doğrusu "gerçekten" istemiyorsun... Sadece "istiyormuş gibi" yapıyorsun... Yani; isteyen bırakır! Ama, "GERÇEKTEN" isteyen... Gerisi lâf-ı güzaf...
Yorum
-
Evet, her şey dönüp geliyor ve iradede düğümleniyor... Bu, irade meselesi... Kuvvetli olan, kesin kararlı olan işi bitiriyorOrjinal yazı sahibi: dreamer8 View PostBu o kadar anlatılmaz bir durum ki.Elbette ekmek, su, uyku değil bu sigara.Bırakan nasıl bırakıyo, içmesen ölecek misin.ama hep aynı şey oluyor.Son bir tane aha içim.Bugün de içim.Bu sene içip bırakıyım.Evleniyim bırakıyım.Çocuğum olsun bırakıyım.Gidiyor da gidiyor.İnsan o tek sigaraya mahkum oluyor.Çünkü ulaşması kolay, taşıması kolay, yaygın.İrademiz bu kadar demek ki.
))
Mutluluk;paylaşmaktır...
Yorum

Yorum