Duyuru

Collapse
No announcement yet.

arkdaslar merhaba

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• arkdaslar merhaba

arkdaslar daha once sonbahar4 adlı arkdasda yazmıs aynısını benım yuzum gozum basım çatlıoo yuzum patlıcak gıbı oluo doktorlar bısey bılmıo eger bu konuda bılgınız varsa sevınırım

Orjinal yazı sahibi: yardım_ View Post
    arkdaslar daha once sonbahar4 adlı arkdasda yazmıs aynısını benım yuzum gozum basım çatlıoo yuzum patlıcak gıbı oluo doktorlar bısey bılmıo eger bu konuda bılgınız varsa sevınırım
    gerçek bir çatlama var mı?
    ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

doktorlar bısey bılmıo eger bu konuda bılgınız varsa sevınırım
      Doktorlar bilmiyor ama biz biliyoruz. Zaten 6 yıl neden okuyorlar ki ?. 2-3 hap yazmaktan başka ne yaptıkları var...

Yorum

Herkez yoluna cikmis bugun bosu bosunna ozel hastaneye gittim para tuzagi arkaslar yuzum yanio patlicak gibi oluoyokmu bu konu hakkinda bilgisi olan

Yorum

Herkez yoluna cikmis bugun bosu bosunna ozel hastaneye gittim para tuzagi arkaslar yuzum yanio patlicak gibi oluoyokmu bu konu hakkinda bilgisi olan
          yüzünün bir tarafımı dediğin şekil oluyor ?

KuzuZade
          Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
          BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
          Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Burda birşeyler yazıp daha'da hasta etmek istemem.. Kan basıncında bir bozukluk olabilir.Birde Kafa'n daki damarlarda tıkanıklık ....

BU yazdıklarımı sakın kendine kuruntu yapma...

Yorum

Yuzum komple yanio patlicak gbi oluo bu arada dedigizden alinmam acaip kotu oluorum cizgi filmdeki gibi yuzum patlicak gibi oluo

Yorum

Bu kafadaki damar tikanikligi tomografide cikarmi

Yorum

İşleniyor...
                X