arkdaslar daha once sonbahar4 adlı arkdasda yazmıs aynısını benım yuzum gozum basım çatlıoo yuzum patlıcak gıbı oluo doktorlar bısey bılmıo eger bu konuda bılgınız varsa sevınırım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
arkdaslar merhaba
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: yardım_ View Postarkdaslar daha once sonbahar4 adlı arkdasda yazmıs aynısını benım yuzum gozum basım çatlıoo yuzum patlıcak gıbı oluo doktorlar bısey bılmıo eger bu konuda bılgınız varsa sevınırım... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....
-
Orjinal yazı sahibi: yardım_ View PostHerkez yoluna cikmis bugun bosu bosunna ozel hastaneye gittim para tuzagi arkaslar yuzum yanio patlicak gibi oluoyokmu bu konu hakkinda bilgisi olan
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yardım_ View Postarkdaslar daha once sonbahar4 adlı arkdasda yazmıs aynısını benım yuzum gozum basım çatlıoo yuzum patlıcak gıbı oluo doktorlar bısey bılmıo eger bu konuda bılgınız varsa sevınırım
BU yazdıklarımı sakın kendine kuruntu yapma...
Yorum
Yorum