Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Saçlarını yoluyor musun?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Saçlarını yoluyor musun?

Kaçınız saçlarını yoluyor?
    Ne durumda ve nasıl yoluyorsunuz? Bilinçli mi, bilinçsiz mi filan...
    14
    Evet, yoluyorum.
    28.57%
    4
    Hayır, yolmuyorum.
    64.29%
    9
    Bazen yoluyorum.
    7.14%
    1
    Bakış açısı önemlidir.

Orjinal yazı sahibi: koc_burcu
    Neden hep anket soruları soruyorsun?
    Açtığım konulara ve mesajlarıma bak. Hep anket sormuyorum da, sen neden "soruya" değilde yaptıklarıma ya da yapmadıklarıma yoğunlaşıyorsun?
    Bakış açısı önemlidir.

Yorum

neden kızıyorsun,normal bir soru sordum sadece kızacak biişi göremiyorum ben.^3 konu açmışsın tesadüfen dikkatimi çekti hepsi de kişisel özelllikleri tnımlamaya yönelik,farkettim sadece bu suç olamaz dimi?
      Olaylara bambaşka bir yönden bakıyorsun. Kızmıyorum, sadece benimde, sorulardan ziyade yapılanları önemsemen dikkatimi çekti. Bende bu yüzden bir soru sordum yani.
      Sana cevabını vereyim, çünkü şu anda bulunduğumuz kategori üyelerin konuşup/soru sormalarına yönelik. Peki neden kendim cevaplamıyorum dersen; sanırım kendimi burada dahi ifade ederken çekiniyorum. Düşünceler ve korkularımdan dolayı. Birkaç mesajımı okuduysan biliyorsundur belki, konuşma/dışarı çıkma vb durumlarda insanlardan fazlası ile çekinirimde...
      Bakış açısı önemlidir.

Yorum

Ben yolmuyorum. Zaten kısa ve niyetim de yok

Peki Birazdahakoyusiyah sen yoluyor musun hiç ?

Yorum

Saç yolunur mu ya ben onları taramak için günde kaç saat uğraşıyorum, beni geç başkasının saçımı karıştırmasını da fazla sevmem eğer acıtıyosa.. =(
          ''People who don't know me think I'm quiet, people who do wish I was.''

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ismael View Post
            Ben yolmuyorum. Zaten kısa ve niyetim de yok

Peki Birazdahakoyusiyah sen yoluyor musun hiç ?
            Aboo hemde nasıl. Zaten fazlasıyla dökülüyor, incecik filan. Not: Saçlarım uzundur. Notun notu: Çabucak yıpransada; kırıkları filan azdır. Notun notunun notu: Bu sene bir dayak yedim; onda saçımın yarısı gitti, ama belli olmadı bile.
            Dipnot: Saçlarım çok çabuk uzar.
            Fakat bilinçli değildim, saçlarımı yolarken. Yani ailem "Bizim kız iyice tırlattı" dediğinde fark ettim.
            Bakış açısı önemlidir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Lacrymosa. View Post
              Saç yolunur mu ya ben onları taramak için günde kaç saat uğraşıyorum, beni geç başkasının saçımı karıştırmasını da fazla sevmem eğer acıtıyosa.. =(
              Acayip stres atıyor insan. Birde alışınca hiç acımıyor. Hoş ben farkında bile değildim, "tamam dökülüyorda bu kadar da değil, nerede bu saçlar; dur şurayı bir saklayayım" derdim hep. Öyle ama ya, hoş. ^^ Genede önermem tabii.
              Bakış açısı önemlidir.

Yorum

Altta yatan başka bir nedenin olabileceğini düşündün mü hiç ?
                Travma tarzı ?

ve hiç destek aldın mı bu konuda ?

Yorum

Anam anam nereye geldim ben öyle...
                  Ufaktan yol alayım

Yorum

Altta yatan başka bir nedenin olabileceğini düşündün mü hiç ?
                    Travma tarzı ?

ve hiç destek aldın mı bu konuda ?
                    Bir ara ergenliğin dibine kadar girmiştim. Kollarda façalar filan. Rahatlıyordum öyle... Zaten hayatımın en olaylı zamanlarındandı o sıra; üstüne de ergenlik. Psikolog yerine cildiyeciye götürmeyi tercih etti ailem. Ne de olsa alışıktım psikologlara ve zaten şımarıklıktan başka bir şey değildi benimkisi onlara göre. Yani normal bir çocukluk geçirmediğimi bildikleri halde ısrarla bir derdin tasan yok derler de hep...

Saç yolmam şiddet dolu olduğum birkaç yılda hep vardı ama 2 yıldır kendime "bilinçli" zarar vermiyorum. Saçlarımı neden yoluyorum, bilmiyorum. Belkide sinir ve öfke duygularımı yaşayıp; olaylarımda bunları yoğunluklu, diğerlerini çok az hissettiğim içindir.
                    Bilemiyorum ya, çok karışığım. Bir insanların tanıdığı her yıl değişen ben, birde asıl ben var. Farklı duygular ve davranışlar içerisindeyim.
                    Bakış açısı önemlidir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Birazdahakoyusiyah View Post
                      Acayip stres atıyor insan. Birde alışınca hiç acımıyor. Hoş ben farkında bile değildim, "tamam dökülüyorda bu kadar da değil, nerede bu saçlar; dur şurayı bir saklayayım" derdim hep. Öyle ama ya, hoş. ^^ Genede önermem tabii.
                      Bilmiyorum ben eğer yapacak olsaydım alışana kadar baya yıllar geçerdi herhalde, bence de travma tarzı altında yatan başka nedenleri vardır bunu yapmanın çünkü kendine zarar vermekten zevk almanın hoş olduğunu düşünmüyorum, özellikle fiziksel olarak kendine zarar veriyosan..
                      ''People who don't know me think I'm quiet, people who do wish I was.''

Yorum

Depakini bırakınca saç dökülmem azaldı.
                        sınav stresi de bitti şimdilik saçlarım rahat bi nefes almış olmalı,mutlular,ahenkle dans ediyorlar
                        Oh, mis hiç bozma. Darısı başıma. Hep tek başımayken yaptığım için saçları odamdaki çöpe mi atıyorum nedir, bilmiyorum. Saçlarımın önü açıldı, yazık bana.

Anam anam nereye geldim ben öyle...
                        Ufaktan yol alayım
                        Korkma ya, özümüzde iyi kızlarız. o.O
                        Bakış açısı önemlidir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Lacrymosa. View Post
                          Bilmiyorum ben eğer yapacak olsaydım alışana kadar baya yıllar geçerdi herhalde, bence de travma tarzı altında yatan başka nedenleri vardır bunu yapmanın çünkü kendine zarar vermekten zevk almanın hoş olduğunu düşünmüyorum, özellikle fiziksel olarak kendine zarar veriyosan..
                          Gerçekten de hoş değil, bende yapmıyordum artık. İstemli değil bunlar, dediğim gibi ailem fark etti.

Orjinal yazı sahibi: mihrimah
                          ben hiç yolmadım ama bazı insanların bu yolla sakinleştiklerini duymuştum psikolojik bir şey olsa gerek
                          Evet, sanırım.
                          Orjinal yazı sahibi: jüliet
                          bu hastalığın bilimsel adı trikotilomani maalesef 14 yaşından beri bu lanet hastalıkla uğraşıyorum :RpS_crying:
                          Berbat bir şey. Umarım atlatırız
                          Bakış açısı önemlidir.

Yorum

ben dudaklarımı,sivilce,kafa derisi yoluyrm,kafa derimi yara yapıp sonra tekrar o yarayı yoluyorum.Bu da hastalık mı ki?
                            bir de kafasında kepek gördüğüm insanların kafasını kazıyorum,çok severim kepek yolmayı.
                            Böö. O bir iğrençlik. Kepeğim vardı, çok küçükken bir ara. Saçıma dokunamazdım. -.-
                            Evet, bir hastalık herhalde.
                            Bakış açısı önemlidir.

Yorum

Saç ve sakal sevmediğimden yolucak kadar olmuyodfaf Lacy kaç saat uğraşıyosun merak ettim
                              3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

İşleniyor...
                              X