Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Saçlarını yoluyor musun?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

saçlarımı yolmamda çok şiddetle baş ağrısı olduğunda saçımı çekerim çok iyi geliyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cemetery View Post
      saçlarımı yolmamda çok şiddetle baş ağrısı olduğunda saçımı çekerim çok iyi geliyor

Kafanı duvara da vurabilirsin. O da iyi yani, ama sonrada kafan biraz ağrır. :46:

Garip ya, saçını yolanların sayısı az imiş. o.O
      Bakış açısı önemlidir.

Yorum

Ben de elime batan saclari koparıyorum. ders çalışırken ya da dusunurken falan farkında olmadan elim saçıma gidiyor.
        Hayat Güzel..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Maidonoss View Post
          Ben de elime batan saclari koparıyorum. ders çalışırken ya da dusunurken falan farkında olmadan elim saçıma gidiyor.
          http://e-psikoloji.com/forum/showthr...rikotilomani-)

Bir hastalıkmış bu :23:
          Bakış açısı önemlidir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mavi-siyah
            Yıllardır bende saçımı yoluyorum. Bilinçsizde nerde olursam olayım yapıyorum. Hala nasıl kel kalmadım haretler içindeyim ama epey azaldı saçlarım. Engel olamıyorum kendime. Bunu yenen varmı? Yani bu hastalığın üstesinden gelmiş biri varsa lütfen nasıl kurtulduğunu söylesin. Artık ailemde rahatsız bu durumdan...
            Durup dururken mi yoluyordun? Yapman gereken şey, daha dikkatli olmak. Kendini gözlemle en başta. Ne zaman ve neden yoluyorsun, hangi sıklıkta falan. Ardından engel olmaya ya da o psikolojiye girmemeye çalış. Zamanla aşabileceğin bir şey bu. Kendinden başka birisi de yardımcı olabilir mi; emin değilim. Her şey sende bitiyor
            Bakış açısı önemlidir.

Yorum

beyaz'ın psikopat tiplemeleri vardı soru öyle bir eko'yla geliyor bana korku filmi gibi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fincan View Post
                beyaz'ın psikopat tiplemeleri vardı soru öyle bir eko'yla geliyor bana korku filmi gibi
                Hhaha hah İyi de, burada biraz cık bile olsa psikopat olmayan yoktur herhalde. Herkes I <3 Huni
                Bakış açısı önemlidir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mavi-siyah
                  Yıllardır bende saçımı yoluyorum. Bilinçsizde nerde olursam olayım yapıyorum. Hala nasıl kel kalmadım haretler içindeyim ama epey azaldı saçlarım. Engel olamıyorum kendime. Bunu yenen varmı? Yani bu hastalığın üstesinden gelmiş biri varsa lütfen nasıl kurtulduğunu söylesin. Artık ailemde rahatsız bu durumdan...
                  siyah kuğu filmini hatırladım bir an...
                  Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sosyalhobik24
                    ben saçlarımı yolmuyorum,, çünkü dökülüyor ve kel olmak istemiyorum.. tararken bile çok özeniyorum ))

bunlarla kalan zamanımı geçirmek istiyorum.. koruma altına aldım onları.. yolunurmuymuş saç://///
                    Bioxcin kullan. Ben kullanıyorum şu an. İyi geliyor
                    Bakış açısı önemlidir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Birazdahakoyusiyah View Post
                      Hhaha hah İyi de, burada biraz cık bile olsa psikopat olmayan yoktur herhalde. Herkes I <3 Huni
                      öyle yukardan bakınca çok komiğiz zaten )

ben saçlarımı yolmuyorum,, çünkü dökülüyor ve kel olmak istemiyorum.. tararken bile çok özeniyorum ))

bunlarla kalan zamanımı geçirmek istiyorum.. koruma altına aldım onları.. yolunurmuymuş saç://///
                      şey yapsana böyle bi tarafı uzat uzat sonra al öbür tarafa kapat )

Yorum

aman finc... ne dedin sen,, hayal bile edemiyorum.. hadi yaptın,, jölelemek lazım ) hadi jöleledin,, rüzgarda blok halinde kalkıyor ) kafama açılan bir kapı gibi ) kabusum olma gece gece..
                        on sene sonra henüz kelliği kabullenememişken öyle yapacaksın zaten, hazırlıklı ol istedim )

Yorum

cıkkk, olmam kel.. olamam ........ olmamalıyımmmmmmmmmmmm
                          aslında kellik bana yakışıyor ))
                          inkar'dan kabullenme dönemine hızlı bi geçiş yaşadık. bu kadar hızlı olması olağan olmadığı için inandırıcı bulmuyor; tekrar kellik korkusunun seni saracağını biliyoruz. çok bilimseliz.

Yorum

)) insan herşeye alışır hacı ,, ne yaparsın...kel olma ihtimalim olsada, bu zamana kadar kel olmamam bundan sonrada benim için umut vadediyor.
                            bu zamana kadar da iyi yaşadım zaten diceksin sandım "dökülmese ben dökecektim" )

Yorum

aslında kellik bana yakışıyor ))
                              Zugurt tesellisi..

Yorum

o mevzulara hiç girmeyelim )

bunca çile dertten sonra hayret nasıl aşıyorum :
                                ya aslında "saçım vardı da ne oldu" diyerek teselli et kendini diyecektim ben de ama, bilemedim teselli olur mu ki :d )

Yorum

İşleniyor...
                                X