Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sohbet edememe

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

senin konuşman neden yapmacık olsunki?
    konu bulamamakla ilgi olarak
    bi uğraş bul kendine ne biliyim bi hobi bul, spor yap, kitap oku, kurslara felan yazıl, gündemi takip et falan filan daha aklına ne gelirse.hem bu sayede özgüvende kazanabilirsin
    geçmiştede (ilkokul, çocukluk) zamanındada çekingen birimiydin?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Lonely Mountain View Post
      senin konuşman neden yapmacık olsunki?
      konu bulamamakla ilgi olarak
      bi uğraş bul kendine ne biliyim bi hobi bul, spor yap, kitap oku, kurslara felan yazıl, gündemi takip et falan filan daha aklına ne gelirse.hem bu sayede özgüvende kazanabilirsin
      geçmiştede (ilkokul, çocukluk) zamanındada çekingen birimiydin?
      evet çekingendim birz ama ilkokulda sorun olmamıştı, sınıfta popüler bile sayılabilirdim.

7. sınıfta şehir değiştirdik sonra çekingen özelliğim daha da baskın olmaya başladı ve zamanla karakterim olmaya başladı.

Yorum

En başta çekingenliğini yenmen lazım.
        bak ilkokulda popülermişsın tekrar olabilirsin. çekingenliği kendi kişilik ozelliğin olarak görme:68:.

sohbet edememenin nedeni sosyal tecrubesizlikte olabilir?

birde sen sanırım kendini yetersiz birisi olarak görüyorsun

Yorum

7. sınıfta şehir değiştirdik sonra çekingen özelliğim daha da baskın olmaya başladı ve zamanla karakterim olmaya başladı.
          Mutsuzsun sanırım !
          Eski Arkadaşlarını Özlediginden dolayı olabilir ?? Eski Arkadaşlarını Arıyormusun ? Çekingenlik varsa Arkadaşsızlıkda mutlaka vardır diye düşünüyorum .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: asalsayı View Post
            sohbet edemiyorsan sohbet etme sorun kalmaz.
            biriyle sohbet etmek zorunda kalınca ki günlük hayatta dışarı çıkınca büyük ihtimal ile biriyle konuşmak zorunda kalacak o zaman ne yapması lazım bunun çaresini arıyor..
            Hepimiz birer kuklayız Hayatta.Rol yapıyoruz Boyuna...
            Hepimiz birer kuklayız.İplerimiz,birbirimizin elinde.
            Aldatıyor,aldanıyoruz
            Üç öğün de...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bazen13 View Post
              Doktora git ve ilaç al. Düzelir.
              ilaç gereksiz kardeşim.sanada kitap okumanı tavsiye ederim.öğrenmenin bir yoluda bu.kendini genel kültür-diksiyon vs. yönünyle geliştirceksin.daha sonra uzmanlaşacağın bi alan seç.mesela ben felsefe-tarih ve psikolojiyi çok severim.bu konularda çok iyiyimdir.bu tür bi konu açıldığı zma hemen katılırım.ardından sosyalleşmek için sana tavsiyem şu:esnaf bi tanıdığın varsa git yanında yardım et.evet çok ciddiyim.pazarcı mı?hiç düşünme git.önce çekinirsin.biraz geride dururusun ama sonra bi bakmışsın bağırmaya felan başlamışsın. yanındakilere tembihle.beni bağırmaya vs. teşvik edin diye.gelen müşterilere bak.çok ciddiyim hiç bi şekilde şaka yaspmıyorum.ilerleme olduğunu görceksin ve çok şaşırcaksın. kolay gelsin kardeşim sana

Görünüşe aldanma çünkü görünüşte herkes insan...

Tavsiye konularım:
              Mutlu olmak için...

Bir insanda dikkat ettiğiniz şeyler:

Sigmund Freud'dan Bikaç SÖZ

FACEBOOK SAYFAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Lonely Mountain View Post
                En başta çekingenliğini yenmen lazım.
                bak ilkokulda popülermişsın tekrar olabilirsin. çekingenliği kendi kişilik ozelliğin olarak görme:68:.

sohbet edememenin nedeni sosyal tecrubesizlikte olabilir?

birde sen sanırım kendini yetersiz birisi olarak görüyorsun
                evet aynen öyle düşünüyorum sosyal tecrübesizlik sorunu var.

Orjinal yazı sahibi: Çagatay View Post
                Mutsuzsun sanırım !
                Eski Arkadaşlarını Özlediginden dolayı olabilir ?? Eski Arkadaşlarını Arıyormusun ? Çekingenlik varsa Arkadaşsızlıkda mutlaka vardır diye düşünüyorum .
                uzun zaman geçtiği için özlemiyorum ama arkadaşsız olduğum doğru.

Orjinal yazı sahibi: kılıç View Post
                biriyle sohbet etmek zorunda kalınca ki günlük hayatta dışarı çıkınca büyük ihtimal ile biriyle konuşmak zorunda kalacak o zaman ne yapması lazım bunun çaresini arıyor..
                hem mecbur kalınca ne yapacağımı bilmek istiyorum, hem de sohbet etmek istiyorum, aksi takdirde insan iyice içine kapanıyor ve iyi bir ruh haline doğru gitmiyor sonuçta.

Yorum

sosyal tecrübe edinmenin yolunu bulmalısın
                  insanlarla birazdaha iç içe olmayı dene

Yorum

herhangi bir konuda yeteneklimisindir?

Yorum

İşleniyor...
                    X