Duyuru

Collapse
No announcement yet.

herkez aşk ve aldatma peşinde galiba

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• herkez aşk ve aldatma peşinde galiba

yaa bizim çevrede duyduğum bütün kızlar o yollu olmuş gibi.

yani böylede demek istemiyorum ama kimi duysam onla çıktı bunla oldu. şöyle yaptı böyle oldu. yanımızda market vardı orda iki kişi yakalamışlar beraber olurken, ikiside işten kovulmuş.

ayrıca kadınlarda öyle oldu sanki, evli barklı kadınları duyuyorum,görüyorum. aldatıyor. benimde başıma geldi.

düşünüyorum bazen birini sevsem ama çok güzel olsun diyorum. benim olsun sonra ilerde bi yuva kurarız. ama diyorum eğer çok güzel olupda bide bi ton erkekle çıkmışsa bu duyduklarım gibi. yada çıkmamamış,olmamış ama ilerde aldatırsa onlar gibi.
    yo yo istemem isterse dünyanın en güzeli olsun güzel ve namuslu olmalı diyorum. akabinde ulan kız buldukda güzel ve namuslusu kaldı, yapıyorum..diyorum kendi kendime.

sonra bakıyorum herkez biriyle geziyor. dolaşıyor. fingirdeşiyor, e zaten bizim de artık kızlara güvenimiz yok. böyle telli duvaklı gelin gibi bekleyeceğine sende bul birini. millete uy.gez dolaş. zaten bu güvensizlik,çaresizlik ve seçicilikle evlenmeyiz, evlenemiyiz de. yalnız olmak, durmak, aşksız yaşamakda olmuyo (bazen)

ama ben o kadar saf biriyim ki mahallede bana gülümseyen yeni yetme bi kızın bana gülümseyerek zarfına, karşılık vererek gülümsedim. 2 gün aklıma takıldı. oda beni başkalarına sormuş. çocuk gibi sevinmiştim valla. bi hafta sonra beni tanıyan birisi onun çıkmadığı erkek kalmadı dedi. ağzımdan sadece 'yaa..! kelimesi çıktı. moralim bozuldu o an.

hayalimde çok güzel mütevaizi bi kızı getirip annemin babamın elini öptürcektim. pehhhh. aşk yaşamaya kalksak seçiyoruz seçtiğimiz biz seçmiyor, beğeniyoruz, çıkmadığı kalmamış oluyor. bize bakmıyor. ciddi düşünüp evlenmeye kalksak büyük sorumluluk lazım, azim lazım, başka şeyler lazım...
    en iyisimi tek takıl ohh ne güzel demi. mis gibi. mis gibi bi kız vercekler bize zaten tabi oda evlenirsek bulursak..
    böyle yalnız hayatda geçer yaşda geçer. üstelik anksiyete sosyal fobi hastasıyım düğünümü hayal ediyorum da benden damat olur mu. valla çelişkili

millet zaten dediğim gibi almış başını gidiyor. o öbürünün karısıyla kızıyla bacısıyla. öbürü başkasının.. aptal biz.
    ama kimine göre aptal, kimine görede akıllı heralde.

şu yukarda yazdığım aldatma olayları var ya size hepsini dökmüyorum, neler duydum, gördüm işittim. kimsede korku kalmamış. cehennemi doldurcaz heralde. tabi yine orasını allah bilir ama... yani kimsenin işlediği günahı günah işledin cehennemliksin deyipde biletini biz kesemeyiz o onla yaradan arasında.

ama şaşıyorum millete. bazen kafama takılıyor bunlar.heleki bazen çok sıkıntı ediyorum. belkide boşa ediyorum. bilmiyorum.

bi örnek daha verim sanaldan. msnde bi kız var benim iletisi aynen şöyle: hey beyler hepiniz aynı anda yazınca msn kitleniyor azcık hoşgörü. tek tek cevap vercem.
    yazıya bak abi: ''hepiniz aynı anda yazınca'' demek bizim hemcinslerde iyice cozuttu. hepsi aynı anda bi kız hücum ediyor hemde sanaldan.
    acınacak haldeyiz

psikatriye gitsem konuşsam konuşurken açılsa böle konular içimi düşüncelerimi dökemiyorum. döksemde bu kadar detaylı değil. onun için buraya yazıyorum. bazende konuşulması gerekli diye düşünüyorum.
    bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

bekle bekle bulursun inş ümidini kaybetme bzde senin kız versiyonunuz üzülme yanlız değilsin yani

Yorum

bence çok büyük genellemeler yapmışsın. herkes öyle değil tabiki de. öncelikle düzgün bir kız istediğini söylemişsin ama bir yandan çevreye uymaktan bahsediyorsun. senin için de mutlaka doğru bir kişi var dışarda ve sen kendin olmaktan vazgeçersen o kişiyi kendinden uzaklaştırırsın. herkesin bir sevgilisi olacak onunla da evlenecek diye bir şey yok. herkes doğru insanı arar özünde, bazılarının derdi başkadır orası ayrı... bu dediklerin sadece bayanlar için değil aynı zamanda böyle karaktersiz erkekler de bir sürü... ilişkide öncelikle güvenebileceğin biri olmalı.. her şeyi konusup paylasabileceğin seni sırtından vurmayacak biri.. ayrıca hemcinsin bir psikiyatriste gitmen senin için belki daha faydalı olur daha iyi açlırsın ona.. ama her halukarda bunu konusup paylaşmalısın. sadece forumlarla bu sorununu çözemezsin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Metin06 View Post
        yaa bizim çevrede duyduğum bütün kızlar o yollu olmuş gibi.

yani böylede demek istemiyorum ama kimi duysam onla çıktı bunla oldu. şöyle yaptı böyle oldu. yanımızda market vardı orda iki kişi yakalamışlar beraber olurken, ikiside işten kovulmuş.

ayrıca kadınlarda öyle oldu sanki, evli barklı kadınları duyuyorum,görüyorum. aldatıyor. benimde başıma geldi.

düşünüyorum bazen birini sevsem ama çok güzel olsun diyorum. benim olsun sonra ilerde bi yuva kurarız. ama diyorum eğer çok güzel olupda bide bi ton erkekle çıkmışsa bu duyduklarım gibi. yada çıkmamamış,olmamış ama ilerde aldatırsa onlar gibi.
        yo yo istemem isterse dünyanın en güzeli olsun güzel ve namuslu olmalı diyorum. akabinde ulan kız buldukda güzel ve namuslusu kaldı, yapıyorum..diyorum kendi kendime.

sonra bakıyorum herkez biriyle geziyor. dolaşıyor. fingirdeşiyor, e zaten bizim de artık kızlara güvenimiz yok. böyle telli duvaklı gelin gibi bekleyeceğine sende bul birini. millete uy.gez dolaş. zaten bu güvensizlik,çaresizlik ve seçicilikle evlenmeyiz, evlenemiyiz de. yalnız olmak, durmak, aşksız yaşamakda olmuyo (bazen)

ama ben o kadar saf biriyim ki mahallede bana gülümseyen yeni yetme bi kızın bana gülümseyerek zarfına, karşılık vererek gülümsedim. 2 gün aklıma takıldı. oda beni başkalarına sormuş. çocuk gibi sevinmiştim valla. bi hafta sonra beni tanıyan birisi onun çıkmadığı erkek kalmadı dedi. ağzımdan sadece 'yaa..! kelimesi çıktı. moralim bozuldu o an.

hayalimde çok güzel mütevaizi bi kızı getirip annemin babamın elini öptürcektim. pehhhh. aşk yaşamaya kalksak seçiyoruz seçtiğimiz biz seçmiyor, beğeniyoruz, çıkmadığı kalmamış oluyor. bize bakmıyor. ciddi düşünüp evlenmeye kalksak büyük sorumluluk lazım, azim lazım, başka şeyler lazım...
        en iyisimi tek takıl ohh ne güzel demi. mis gibi. mis gibi bi kız vercekler bize zaten tabi oda evlenirsek bulursak..
        böyle yalnız hayatda geçer yaşda geçer. üstelik anksiyete sosyal fobi hastasıyım düğünümü hayal ediyorum da benden damat olur mu. valla çelişkili

millet zaten dediğim gibi almış başını gidiyor. o öbürünün karısıyla kızıyla bacısıyla. öbürü başkasının.. aptal biz.
        ama kimine göre aptal, kimine görede akıllı heralde.

şu yukarda yazdığım aldatma olayları var ya size hepsini dökmüyorum, neler duydum, gördüm işittim. kimsede korku kalmamış. cehennemi doldurcaz heralde. tabi yine orasını allah bilir ama... yani kimsenin işlediği günahı günah işledin cehennemliksin deyipde biletini biz kesemeyiz o onla yaradan arasında.

ama şaşıyorum millete. bazen kafama takılıyor bunlar.heleki bazen çok sıkıntı ediyorum. belkide boşa ediyorum. bilmiyorum.

bi örnek daha verim sanaldan. msnde bi kız var benim iletisi aynen şöyle: hey beyler hepiniz aynı anda yazınca msn kitleniyor azcık hoşgörü. tek tek cevap vercem.
        yazıya bak abi: ''hepiniz aynı anda yazınca'' demek bizim hemcinslerde iyice cozuttu. hepsi aynı anda bi kız hücum ediyor hemde sanaldan.
        acınacak haldeyiz

psikatriye gitsem konuşsam konuşurken açılsa böle konular içimi düşüncelerimi dökemiyorum. döksemde bu kadar detaylı değil. onun için buraya yazıyorum. bazende konuşulması gerekli diye düşünüyorum.
        ben bi kız olarak buna son derece katılyorum. bnm cevremdede öyle. 4 yıl çıkıyorlar sonra ayrılıyorlar bi gün sonra kız başkasyla çıkıyor, ya da bi zamanlr en yakn arkadaşm olan bi kz bi gün bize geldi. her neyse saat 1 de baska bi erkekle üzerinde ne olduğunu konuşuyordu tbi ki şok oldm. buna bnzer bi ton daha olay var çevremde. Türkiye nereye gidiyor dye düşünmekten alamıyorum kendimi. Annelerimiizn zamanında birisni seversn ya da sana uygun görürler onunla evlenirsn. şimdi ise 20 30 tane deniyorsun hangisi sana uygunsa onunla evleniyrsn.
        Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
        Yeter ki, sırtımızdan vurmasın dost bildiğimiz..

Yorum

maalesef her iki cinstede var.tek taraflı değil.erkekler o kızla ilgilenmese kız birşey yapamaz ya da kız yüz vermese erkekler ilgilenmez.iki taraflı bir bozulma var gençlikte.
          HAYAT.....

Yorum

doğru insanı bulmaktan bahsediyorsak eğer, bizim adını bile duymadığımız ailemizin gidip beğendiği biriyle evlenerek sağlanacağına ben inanmıyorum. Aynı zamanda o ilk sevdiğin kişinin senin için uygun kişi olması çok düşük bir ihtimal. insanlar hata yapar öğrenir, neyin doğru neyin yanlış olduğunu görürler. önemli olan kaç kişiyle birlikte olduğun değil, birlikteliklerin sırasınca dürüst ve şerefli olmak, böyle kalabilmektir. 4 sene çıkıp 1 gün sonra başkasıyla çıkan kız ya özellikle gözüne sokmak için yapmıştır, ya bir şekilde intikam hissi ya da bir an önce unutmak için. psikolojik bir rahatsızlığı olması da mümkün. bunu doğru bir tutum olarak görmemekle birlikte insanları yargılayabilme hakkı bizde yok. ve yukarıda bahsettiğin olay da cinsellikle alakalı. bu iki konuyu birbirine böylesine bağlamayı çok sağlıklı bulmuyorum. insanların yaşadıkları şeyler de paylaştıkları da onları ilgilendiren onların tercihleri. bunları yargılamak bize düşmez. isteyen insan istediğini istediğiyle yapmakta özgür. ancak sırf bunun peşinde olan insanlar var ki onları asla savunmuyorum.

Yorum

herkes birbiriyle kırıştırıyor biz öyle armut gibi bakıyoz biz anca elizabet dolanıyoz ...

Yorum

dünya bozulmuş takma bunları kafana, bende bi ara takılıyordum çaresi yok.

Yorum

12 yaşında mı başlanıyor dğru insanı aramaya. sağlıksız mı görücü usulu ile evlenmke buna ço kgüldm işte. aşk evliliği yapanların boşanmaları çok ama çok fazla değilmi? Beni ilgilendiriyor çevremdeki insanlrn n eyaptığı. çünkü yarın öbür gün benim çocğmda onları örnek alacak. Her önüne gelen biriyle çıkaan bi çockda hiç istemem.
                  Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
                  Yeter ki, sırtımızdan vurmasın dost bildiğimiz..

Yorum

sen cocuguna o ahlakı vereceksin o zaman. çocuğunla o diyalogu kurar düzgün bir ebeveyn olursan dışardakileri değil seni örnek alır. evde huzuru bulamayan cocuklar mutlulugu sokakta aramaya baslar.ben aşk evliliğinden bahsetmedim görücü usulü evliliklerin sağlıkszlıgından bahsettim. mantık evliliği de yapılabilir aşk evliliği de bu tamamen kişiye kalmış bir şey. görücü usul ise aileye kalmış bir şey kişiden öte. bu nedenle sağlıksız. hayatın boyunca birlikte olacagın insan başkaları tarafından seçiliyor. bir evde sevgi saygı olmazsa o evlilik yürümez. tanımadıgın birine ne derece sevgi saygı duyabilirsin? ve 12 yas cok masum bir yaş çocukluk bunu da kirletmeyelim lütfen biz ciddi ilişkilerden bahsediyoruz burada

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KARASU View Post
                      herkes birbiriyle kırıştırıyor biz öyle armut gibi bakıyoz biz anca elizabet dolanıyoz ...
                      kaç yaşındasın sen KARASU?
                      ........

Yorum

bu yaşta bu düşünceler boşver hayatı biraz akışına bırak kontrol kontrol nereye kadar.

Yorum

Bence el-alem ne yapıyor diye bunu kafana takma.İnsan birazda neye bakarsa onu görüyor.Seni tanımayan bir bayan sokaktan geçerken durduk yere sana gülümsüyorsa zaten herkese gülümsüyordur.Senin ölçün sadece çevrende gördüklerin veya duydukların olmamalı.Yani neye meyilliysen birazda onlarla ilgi karşına çok şey çıkıyor.Düşünsene şarkısı bile yapıldı ''eglenilecek kızlar var,evlenilecek kızlar var'' diye.Eglenilecek kızlar daha çok ilgi odagında olursa,tabiki evlenilecek kız olmadıgını düşünebilirsin...
                          Geçen sene çok kibirliydim ama bu sene mükemmelim...

Yorum

Kardeş olaya çok genel bakma. içeriden bakmakla dışarıdan bakmak çok farklı.

Mesela; kocasını aldatan kadın. Kocası onunla ilgilenmiyorsa, değer vermiyorsa, tatmin etmiyorsa, ilişkileri iyi gitmiyorsa milyon sebep çıkabilir bu durumlarda aldatabilir yani.

Her konu açısından bir sürü tahmin edemeyeceğin MANTIKLI neden çıkabilir.

Yorum

evet metin bu dünyanın çivisi çıkmış, bir tek ahlaklı insan sen kalmışsın.

Yorum

İşleniyor...
                              X