Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çapa ve bakırköy hariç, kuralları katı olmayan bir devlet hastanesi.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• çapa ve bakırköy hariç, kuralları katı olmayan bir devlet hastanesi.

Merhaba arkadaşlar ben bu ara iyi olmadığım için muhtemelen yine hastanede yatabilirim o yüzden böyle bir
    durumda yatması zor olmayan kurallara boğulmamış bir devlet hastanesi arıyorum sizin önerileriniz nedir?
    Mende mecnûn'dan füzûn âşıklık isti'dâdı var.
    Gerçek âşık-i sâdık menem mecnûn'un ancak adı var.
    Merdivenlerden çıkarken, orada olmayan bir adamla karşılaştım, bugün de orada değildi. keşke dedim... keşke gitse...
    Sessizlik çok gürültülü.
    Hayatın en ama en tatlı yanı çok acı olması.
    Çok yoruldum artık, BURAYA KADARMIŞ...
    Bıktım Bu Akıl Oyunlarından Bıktım...
    Gayrı DAYANACAK ÖZÜM KALMADI Aman...

Orjinal yazı sahibi: ddarko View Post
    Merhaba arkadaşlar ben bu ara iyi olmadığım için muhtemelen yine hastanede yatabilirim o yüzden böyle bir
    durumda yatması zor olmayan kurallara boğulmamış bir devlet hastanesi arıyorum sizin önerileriniz nedir?
    erenköyle bir görüş istersen arkadasımmmm

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gizemhayrettin View Post
      erenköyle bir görüş istersen arkadasımmmm
      Önce cevabınız için teşekkür ederim.
      Erenköyü bir kişiden daha duydum tavsiye etti gerçi o orada kalmamış ama...Şimdi internetten baktım temiz bir yere benziyo.
      Merdivenlerden çıkarken, orada olmayan bir adamla karşılaştım, bugün de orada değildi. keşke dedim... keşke gitse...
      Sessizlik çok gürültülü.

Yorum

bakırköy ve çapa nasıl? ben balıklı rum a gidiyorum muayene için. orası nasıldır bilmiyorum ama? kısa aralıklarla mani yaşayınca annem yatırmaktan bahsetmeye başladı hoş ben de biraz kafamı dinlemiş olurum...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hkayac View Post
          bakırköy ve çapa nasıl? ben balıklı rum a gidiyorum muayene için. orası nasıldır bilmiyorum ama? kısa aralıklarla mani yaşayınca annem yatırmaktan bahsetmeye başladı hoş ben de biraz kafamı dinlemiş olurum...
          Bakırköyde kalan arkadaşlar hiç iyi bahsetmiyolar ayrıntıya girmek istemiyorum, benimde orada yaşadığım çok ama çok acı anılarım var, çapa ise iyi aslında ama oraya gitmememin özel, kişisel bir nedeni var.Balıklırum hastanesi nasıl acaba?Orası özel değilmi? Fiyatları nasıl? biraz bilgi verebilirmisin?
          Sessizlik çok gürültülü.

Yorum

ben her muayene için 100 lira ödüyorum. ilaçlarımı sgk dan alabiliyorum. Sadece onu karşılıyor. Bağımlılık konusunda önde gelen kliniklerden biri. Diğer psikiyatri tedavilerinde de herkes çok memnun. Yatan hastalarla konuşmadım, bilgim yok. Ama kliniklerin kapıları hep açık, hastalar bahçede oturup sohbet ediyorlar. Kimisi ipad i ile ilgileniyor, kimisi kitap okuyor. Ben nerdeyse 6 aydır gidiyorum. Gözlemlediklerim bunlar. Ama yatış tabi ki ücretli. en kısa zamanda gitmem lazım aslında ilaçlarım bitti. O zaman sanırım annem de konuşacak yatış konusunu belki fiyatları da öğrenirim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hkayac View Post
              ben her muayene için 100 lira ödüyorum. ilaçlarımı sgk dan alabiliyorum. Sadece onu karşılıyor. Bağımlılık konusunda önde gelen kliniklerden biri. Diğer psikiyatri tedavilerinde de herkes çok memnun. Yatan hastalarla konuşmadım, bilgim yok. Ama kliniklerin kapıları hep açık, hastalar bahçede oturup sohbet ediyorlar. Kimisi ipad i ile ilgileniyor, kimisi kitap okuyor. Ben nerdeyse 6 aydır gidiyorum. Gözlemlediklerim bunlar. Ama yatış tabi ki ücretli. en kısa zamanda gitmem lazım aslında ilaçlarım bitti. O zaman sanırım annem de konuşacak yatış konusunu belki fiyatları da öğrenirim.
              Teşekkür ederim bu bilgiler için, size de geçmiş olsun.

Orasının yatan hastalardan baya bi ücret aldıklarını duydum o halde orası da elendi benim için, muayneye 100 lira alıyolarsa yatışta kimbilir nekadar alırlar.İmkanım olsa oraya giderdim doğrusu.

Size tekrar teşekkür ve geçmiş olsun dileklerimle.
              Sessizlik çok gürültülü.

Yorum

bilmiyorum ne yazık ki... yazmadığım bir bu başlık kalmıştı ondan yazıyorum )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ddarko View Post
                  Teşekkür ederim bu bilgiler için, size de geçmiş olsun.

Orasının yatan hastalardan baya bi ücret aldıklarını duydum o halde orası da elendi benim için, muayneye 100 lira alıyolarsa yatışta kimbilir nekadar alırlar.İmkanım olsa oraya giderdim doğrusu.

Size tekrar teşekkür ve geçmiş olsun dileklerimle.
                  teşekkür ederim ddarko hepimize geçmiş olsun. bakırköy le ilgili ufakta olsa anlatabileceklerini bana özel mesajdan tabi yazmak istersen yazabilir misin? bir yakınımı da yatırmışlardı. kendisi gençliğinden beri ayakta tedavi gördüğü halde hastaneden ne olur beni çıkarın delilerin arasına attılar korkuyorum diyerek çıkmıştı. annem de o yüzden bakırköy den korkuyor. bizim de pek balıklı rum un masrafını karşılayacak durumumuz yok. son bir yılda mani ataklarımda nerdeyse ufak çaplı bir daire parasını harcayınca tükendiler ben de çapa nasıl hiç bilmiyorum. tek bildiğim bipolar kliniğinin olduğu. ama nasıl gidilir? poliklinikte mi muayene olunuyor? hocalara muayene olmak mümkün mü? yatış sözkonusu olduğunda şartlar iyi mi? muayene ve yatış ücretleri nasıl? sgk karşılıyormu?

bu sorular hakkında bilgisi olan varsa burdan yada özelden yazabilir mi? sonum kötüye gidiyor çünkü...

Yorum

İşleniyor...
                  X