Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bir Kadınla Bir Erkek Yakın Arkadaş Olabilir mi?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yeni nesil hep arkadaşşş
özellikle ortaokul kısmııı
hatta bazı kızların daha çok erkeke arkadaşı varrr
çünkü erkeklerde kıskançlık yokk
kapris yokkk
o yüzden kızlar erkekler arkadaşlık kurmayı daha çok seviyorrr
ama lise bittikten sonra iş değişiyorrrr
daha sayı düşüyorrr
üniv bittimi , bazı arkadaşlar evleniyorrr
Yorum
-
Bende birkaç seneye kadar bu olaya çok katı bakanlardandım. sonra bir erkek arkadaşım olduki kız arkadaşlarıma değişmem hatta akrabalarıma yakın çevreme dahi... akrabalarımdaki beylerle dahi aramda set var. çünkü genelinde bir lakayit tavır yada askıntı olmaya kalkan tipler vardır. ben kız arkadaşlarımla dahi o derece samimi sohbetler yapıp bir çok sorunumu paylaşmam ona inanıyorum ve güveniyorum üç dört yıldır sürekli saygıyla ilerleyen güzel bir dostluğumuz oldu. ama günümüzde saygısını yitirmeyen o kadar az insan kaldıki o nedenle arkadaşımın o nadir kişilerden olduğunu biliyorum. ama genelinde arkadaş ayağına yılışan arkadaşlık kisvesine bürünmüş o kadar adam ve bayan varkiDenizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.
Yorum
-
işte milaa sende bir bayansın ,bir süre sonra o erkek arkadaşın sana arkadaşlık tan öte hisler beslemeye başlıyor.yada bunları bastıracak.kadınlar konusunda haklı olduğun yanllar malesef kadınlar en yakında olsa kıskançlık var.istisnalar kaideyi bozmaz.
Yorum
-
Bende o arkadaşa rastlamadan önce sizin gözünüzle bakardım bir kadın ve erkek arkadaşlığına çok karşıydım. ve asla aldanacak bir tip değilim ayrıca arkadaşım iranda ve ileriye dönük planlarını, beğendiği bayan arkadaşları benle paylaşıp fikir almaktan çekinmez. aynı şekilde bende ondan hatta ilerde evlendiğimde eşin görüşmeni istemezse saygı duyarım kırılmam diye hep der. bir abim var ikinciside o arkadaşım oldu diyebilirim.Orjinal yazı sahibi: panik View Postişte milaa sende bir bayansın ,bir süre sonra o erkek arkadaşın sana arkadaşlık tan öte hisler beslemeye başlıyor.yada bunları bastıracak.kadınlar konusunda haklı olduğun yanllar malesef kadınlar en yakında olsa kıskançlık var.istisnalar kaideyi bozmaz.Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.
Yorum

Yorum