Bu 1 haftada 10 günde falan ingilizce öğretiyoruz kursları falan var forumdada bazen bannerlarını görüyorum seni birye kapatıyorlar 1 hafta türkçe konuşmak yasak böyle eğitim veriyorlarmış. Gerçekmi bunlar şu ingilizceyi nasıl yapsak kafayı verip öğrensek
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İngilizceyi nasıl öğreneceğiz
Collapse
X
-
Ya dikkat dağınıklığı sorunlar vs kafayı bir türlü veremiyorum konuşma dersen zaten türkçeyi bile istemeden yuta yuta konuşuyoruz ankisiyete SF vs. Ben diyorumki artık ingizlice sorunum kalmasın konuşulanı altyasız tamamını anlayayım ve asgari düzeyde derdimi anlatayım. Yani bu kurslarda adamın kafasına vura vura öğretiyorlarsa denenebilir bence.I'm fine. I'm just not happy.
G.House
Yorum
-
Bende aynı dertten muzdaribim.Çok iyi kelime bilgim var.Yani bilmediğim çok az kelime var ancak cümle kuramıyorum işte bende.CÜmle yapılarıyla ilgili sorunlarım var.Bunu türkiyede öğrenemeyeceğime karar verdim.Yazın ABD ye gitmeyi planlıyorum Work and Travel ile.Öğrenirsem ancak yerinde öğrenirim bu dili.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: joseraul View PostYa dikkat dağınıklığı sorunlar vs kafayı bir türlü veremiyorum konuşma dersen zaten türkçeyi bile istemeden yuta yuta konuşuyoruz ankisiyete SF vs. Ben diyorumki artık ingizlice sorunum kalmasın konuşulanı altyasız tamamını anlayayım ve asgari düzeyde derdimi anlatayım. Yani bu kurslarda adamın kafasına vura vura öğretiyorlarsa denenebilir bence.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Giray View PostDostum sen şu filmlerdeki konuşmaları alt yazısız anlamaktan bahsediyorsan o iş zor, hemde çok zor.. Kendi branjın ile alakalı ingilizceye yoğunlaşırsın, günleri, ayları, sayıları vs.. öğrensen yeter.. İngilizceyi akıcı konuşmakta çok zor, böyle konuşmam lazım diyerek çıtayı yüksek tutma.I'm fine. I'm just not happy.
G.House
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sf&sfsıkıcı olmayan yollardan öğrenmeni tavsiye ederim. ingilizce oyunlar bitir, 1 yıl içinde en az 500 tane ingilizce filmi ingilizce altyazıyla izle hatta ilk 100 filmi hem ingilizce hem türkçe altyazı ekleyerek izle, ing müzik dinle, ilgi alanlarına hitap eden yabancı forumlara git milletin postlarını oku sende sürekli cevaplamaya çalış konuları, tarayıcında bir sekmede de google translate sürekli açık olsun önüne çıkan bilmediğin her kelimenin anlamını öğrenmeye çalış.
bu dediklerimi yaparsan şöyle 1 yıl sonra filmleri bile altyazısız anlamaya başlarsın, okuduklarını da anlarsın sonra tüm dertlerini yazarak anlatabilirsin bu kadarı için kursa mursada gerek yok, ama akıcı konuşabilmek için çok daha fazla uğraşmak lazım, sürekli yabancılarla telefonda yada skypeda mikrofonla vs konuşarak pratik yapman lazım. ama sf bu olayı iyice zorlaştırıyor.I'm fine. I'm just not happy.
G.House
Yorum
-
Listening açısından güzel site bir film ve müziklerden parça verip anlayıp anlamadığınız test ediyor.
http://www.voscreen.comI'm fine. I'm just not happy.
G.House
Yorum
-
ben kadıköy anadolu lisesi ve boğaziçi üniversitesi mezunuyum. internette de sürekli türkçeden çok ingilizce kullanıyorum.
gelin ben size ücretsiz ingilizce dersi vereyim. ama 10 günde olmuyor. 10 yıl çalışsanız ingilizceniz benimki kadar olmaz.
kadıköy anadolu lisesinde ingilizce hazırlığı 1974-75 sezonunda okudum. yani daha siz doğmadan önce ingilizce öğrendim.
Yorum
-
pratik konuşma klavuzu kitapları var, yabancı dile onlarla başlamak işi kolaylaştırıyor. önce kendi çabanla çat pat bir şeyler öğreniyorsun sonra dil kursuna giderek bir sıfır önde başlıyorsun tavsiye ederim
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: neyzenilhan48 View Postben kadıköy anadolu lisesi ve boğaziçi üniversitesi mezunuyum. internette de sürekli türkçeden çok ingilizce kullanıyorum.
gelin ben size ücretsiz ingilizce dersi vereyim. ama 10 günde olmuyor. 10 yıl çalışsanız ingilizceniz benimki kadar olmaz.
kadıköy anadolu lisesinde ingilizce hazırlığı 1974-75 sezonunda okudum. yani daha siz doğmadan önce ingilizce öğrendim.Ne kadar calissak senin kadar olmaz mi
10 yilda ben 8 tane dil ogrenirim yahu, kolaysa cince ogrensene, ingilizceyi herkes biliyor
so you're saying there's a chance ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: joseraul View PostBu 1 haftada 10 günde falan ingilizce öğretiyoruz kursları falan var forumdada bazen bannerlarını görüyorum seni birye kapatıyorlar 1 hafta türkçe konuşmak yasak böyle eğitim veriyorlarmış. Gerçekmi bunlar şu ingilizceyi nasıl yapsak kafayı verip öğrensekGeçen sene çok kibirliydim ama bu sene mükemmelim...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: neyzenilhan48 View Postben kadıköy anadolu lisesi ve boğaziçi üniversitesi mezunuyum. internette de sürekli türkçeden çok ingilizce kullanıyorum.
kadıköy anadolu lisesinde ingilizce hazırlığı 1974-75 sezonunda okudum. yani daha siz doğmadan önce ingilizce öğrendim.I'm fine. I'm just not happy.
G.House
Yorum
Yorum