umut sizce ne zaman biter? acının tek nedenini buna bağlıyorum ben. ayrılığı bir türlü kabullenmemek hep belkiler yüzünden. zaman acıyı dindirir diyorlar. ama peki ya umut? o ne zaman tükenir. ne zaman umudu yitirir insan. zaman onuda iyileştirir mi? yoksa uzun yıllar bu bekleyiş sürer mi??
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
umut
Collapse
X
-
yani aradan uzun zaman geçse de. ve acım dinmiş olsa bile. içimde hala o umut kalacak mı. hala belki o geri döner diye mi bekleyecem sürekli. bu o kişiyi de içinizden tam atmayı da engellemez mi. bu resmen işkence olur. bu ruh hallerindeyken hiç sağlıklı düşünemiyor insan. yani sanıyorum ki hep böyle kalacam. bu yası tutacam. bu yüzden sormak istedim bunu. umudumu kaybetmek isterdim ama. o zaman her şey daha kolay olurdu.
Yorum
-
aradığın mutluluğun umudu o eğer ki seni mutlu edecek birini bulursan belki o kişi tatlı bir anı olarak kalacakOrjinal yazı sahibi: isabelle View Postyani aradan uzun zaman geçse de. ve acım dinmiş olsa bile. içimde hala o umut kalacak mı. hala belki o geri döner diye mi bekleyecem sürekli. bu o kişiyi de içinizden tam atmayı da engellemez mi. bu resmen işkence olur. bu ruh hallerindeyken hiç sağlıklı düşünemiyor insan. yani sanıyorum ki hep böyle kalacam. bu yası tutacam. bu yüzden sormak istedim bunu. umudumu kaybetmek isterdim ama. o zaman her şey daha kolay olurdu.
ama ben arada hatırlarım bana aşık olanları gülümsetirler beni ya da aşık olduklarımı çok acı çekmiştim biri için gülerim hala saınıyordum ki onu asla unutamayacağım yıllar sonra karşıma geldi belki olur diye çok şaşırdım kendime ben onu artık o tutku ile sevmiyordum hatta böyle birine nasıl aşık oldum diye şaşırdım bile
Yorum
-
Yeniden tüm kalbinle aşık olana kadar,bu yas hep derinlerde kalacak.Aşık olduğun kişi seni haketmezse,ya da seni kırarsa tekrar eskiye dönecek ve onu gözünde iyice ilahlaştıracaksın.Sever de mutlu olursan onu arada sıra hatırlayıp,özlediğini düşünecek ve gülümseyip geçeceksin..Böyle işte..Bence yeniden ileriye bakmak için elinden gelenin fazlasını yap.Yoksa bir ömür harcamış olursun..Orjinal yazı sahibi: isabelle View Postyani aradan uzun zaman geçse de. ve acım dinmiş olsa bile. içimde hala o umut kalacak mı. hala belki o geri döner diye mi bekleyecem sürekli. bu o kişiyi de içinizden tam atmayı da engellemez mi. bu resmen işkence olur. bu ruh hallerindeyken hiç sağlıklı düşünemiyor insan. yani sanıyorum ki hep böyle kalacam. bu yası tutacam. bu yüzden sormak istedim bunu. umudumu kaybetmek isterdim ama. o zaman her şey daha kolay olurdu.
Yorum
-
evt cofee bu lafın üstüne laf olmaz vallaOrjinal yazı sahibi: coffee View PostYeniden tüm kalbinle aşık olana kadar,bu yas hep derinlerde kalacak.Aşık olduğun kişi seni haketmezse,ya da seni kırarsa tekrar eskiye dönecek ve onu gözünde iyice ilahlaştıracaksın.Sever de mutlu olursan onu arada sıra hatırlayıp,özlediğini düşünecek ve gülümseyip geçeceksin..Böyle işte..Bence yeniden ileriye bakmak için elinden gelenin fazlasını yap.Yoksa bir ömür harcamış olursun..
Yorum
-
coffe bir daha sevmek istemiyorum. çünkü korkuyorum artık. acısı çok büyük. zaten ilişkilerinde bir ömrü var. ayrılık kaçınılmaz sanki.
umut_86 peki senin onu unutman ne kadar zaman aldı? sen de geri döner mi diye bekledin mi? yoksa tamamiyle kabul edip yasını mı tuttun?
Yorum
-
3 sene peşinde koştum bu arada ben bayanım ama aşkımı gizlemekten asla çekinmedim sonra yollarımız ayrıldı hani klasik yaparsın unutmak için başkaları ile görüşürsün ama olmadı çok denedim ama hayatıma birilerini sokamadım sonra eşim karşıma çıktı eşim bana aşık olduğunda hayatında biri varmış onu sildi ve benim peşimde 2 sene koşturunca kendimi onda buldumOrjinal yazı sahibi: isabelle View Postcoffe bir daha sevmek istemiyorum. çünkü korkuyorum artık. acısı çok büyük. zaten ilişkilerinde bir ömrü var. ayrılık kaçınılmaz sanki.
umut_86 peki senin onu unutman ne kadar zaman aldı? sen de geri döner mi diye bekledin mi? yoksa tamamiyle kabul edip yasını mı tuttun?
empati misali ve ona yöneldim ama aklımda o var ama zaman her şeyin ilacı o aralar eşim benim arkamdan koşturuyor benimse kafamın bir köşesinde o işşte tam o dalgalanmaların arasında tekrar geldi karşıma 3 sene sonra
o anı asla unutmam yerde oturuyrdum mrb dedi arkamdan bir ses kafamı bir kaldırdım o heyecanıma yenik düşüp ayağa fırladım ama bir baktım ki ona artık eskisi gibi bakmıyordum o da anladı
o zaman anladım işte acılar bir gün bitiyor muş
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: umut_86 View Post3 sene peşinde koştum bu arada ben bayanım ama aşkımı gizlemekten asla çekinmedim sonra yollarımız ayrıldı hani klasik yaparsın unutmak için başkaları ile görüşürsün ama olmadı çok denedim ama hayatıma birilerini sokamadım sonra eşim karşıma çıktı eşim bana aşık olduğunda hayatında biri varmış onu sildi ve benim peşimde 2 sene koşturunca kendimi onda buldum
empati misali ve ona yöneldim ama aklımda o var ama zaman her şeyin ilacı o aralar eşim benim arkamdan koşturuyor benimse kafamın bir köşesinde o işşte tam o dalgalanmaların arasında tekrar geldi karşıma 3 sene sonra
o anı asla unutmam yerde oturuyrdum mrb dedi arkamdan bir ses kafamı bir kaldırdım o heyecanıma yenik düşüp ayağa fırladım ama bir baktım ki ona artık eskisi gibi bakmıyordum o da anladı
o zaman anladım işte acılar bir gün bitiyor muş
teşekkür ederim bunu paylaştığın için. aslında ne kadar üzücü bir durum. sen belki içinde halen hevesin ve aşkın varken onu bekledin. ve o artık tüm anlamını yitirdikten sonra çıkmış karşına. eminim bana da öyle olacaktır. ya hiç dönmeyecektir. ya da çoktan anlamını kaybettikten sonra. ama beklediğimizde dönseler mesela. o zaman kimbilir ne güzellikler yaşanırdı, ne kadar farklı olurdu her şey. ama hayat bize o denli çömert olmaz asla. her zaman büyümemiz için zor ve çetin olan yolu sunar bize.
Yorum
-
işte büyü bozulduktan sonra bazen iyikiOrjinal yazı sahibi: isabelle View Postteşekkür ederim bunu paylaştığın için. Aslında ne kadar üzücü bir durum. Sen belki içinde halen hevesin ve aşkın varken onu bekledin. Ve o artık tüm anlamını yitirdikten sonra çıkmış karşına. Eminim bana da öyle olacaktır. Ya hiç dönmeyecektir. Ya da çoktan anlamını kaybettikten sonra. Ama beklediğimizde dönseler mesela. O zaman kimbilir ne güzellikler yaşanırdı, ne kadar farklı olurdu her şey. Ama hayat bize o denli çömert olmaz asla. Her zaman büyümemiz için zor ve çetin olan yolu sunar bize.
de olmamiş diyorsun onla iyiki de olmamiş
inan bana o benden daha çok üzülüyordur şmdi
bir grubumuz vardi görüşmemize rağmen hala onu sokmadilar ben üzülürüm diye
o bana çok ulaşmak istedi sonra
ama inan onu görünce gülüyorum
faceden evlendikten sonra bana istek göndermiş evli olduğumu görsün diye ekledim ki peşimde boşuna dolaşmasin
inan iyi ki olmamiş
ayirlisi böyleymiş
Yorum
-
bir hikayem daha var aşk de bana sen ben sereyim çeşitleriniOrjinal yazı sahibi: isabelle View Postteşekkür ederim bunu paylaştığın için. Aslında ne kadar üzücü bir durum. Sen belki içinde halen hevesin ve aşkın varken onu bekledin. Ve o artık tüm anlamını yitirdikten sonra çıkmış karşına. Eminim bana da öyle olacaktır. Ya hiç dönmeyecektir. Ya da çoktan anlamını kaybettikten sonra. Ama beklediğimizde dönseler mesela. O zaman kimbilir ne güzellikler yaşanırdı, ne kadar farklı olurdu her şey. Ama hayat bize o denli çömert olmaz asla. Her zaman büyümemiz için zor ve çetin olan yolu sunar bize.
yillarca çok samimi olduğum arkadaşim hiö beklemediğim bir gün ilk aşki olduğumu itiraf etti
bunu bana neden söylemedim dedğimde ben sana söyledim dedi ama sen inanmadin
işte bunda çok yikilmiştim isabelle çünkü o geröekten ii biriydi hala dostuz ve onu kaybetmek istemem
bende işte şunu merak ediyorum erkeklerin ilk aşklarina saygilari var mi bizim kadar sahipleniyorlar mi
Yorum

Yorum