Duyuru

Collapse
No announcement yet.

umut

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Aşk mı...Konunun umut olduğunu umut ettim ama hala aşk saçmalığı...Bilmiyorum ben bu durumdayken hala insanların aşkla ilgileniyor olması bana bir dert gibi görünmüyor...Aşk lüks insanların işidir...Tüm sorunlarını halleden insanlarda aşk acısı vardır...Biz nerdeyiz sen nerdesin be gülüm diyesim geliyor...
    Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

umut_86 senin adına gerçekten çok sevindim. onu tamamiyle unutmuşsun, tüm hesapları kapatmışsın ona dair. ve şimdi böylesi daha hayırlıymış demen bile çok önemli bir nokta aslında. artık mantığını ve gerçekleri görecek kadar tanımışsın onu. ama eminim acısını yaşarken böyle düşünmüyordun, hayat onunla sadece güzel gibi geliyor o dönemde. yani ben de çoğu şeyin farkında olsamda, içimden atamıyorum. henüz yeni diye belki de. artık resmen günleri sayıyorum zaman geçsin diye, geçtikce ben de kabullenip yoluma devam edebilmek için.

bana yönelttiğin soru için ise, şöyle düşünüyorum. kişiye göre değişiyordur bence. kimi çok önem verirken, unutmazken. bir diğeri için çok da kayda değer olmaya biliyor. bu aynısı bayanlar içinde böyledir. yanılmış da olabilirim.

Yorum

tabi onu asla unutmam diyordum onun için yazdığım 3 günlüğüm hala annemin evinde durur atmakta istemem bana büyük ders oldu dediğin gibi çok büyük bir dertti benim için bir zamanlar hani nasıl desem bizi tanıyanlar bana baktıkça o günleri hatırlaarlar nasıl aşıktın diye
        çok üzüldüm ağladım gecesiz kaldım
        hergün görüyordum onu çok acı verirdi bana
        ya şimdi yazarken bile gülüyorum hakikaten keşke hayattaki tek dert bu olsa tatlı acılarmış meğersem

Yorum

Orjinal yazı sahibi: umut_86 View Post
          tabi onu asla unutmam diyordum onun için yazdığım 3 günlüğüm hala annemin evinde durur atmakta istemem bana büyük ders oldu dediğin gibi çok büyük bir dertti benim için bir zamanlar hani nasıl desem bizi tanıyanlar bana baktıkça o günleri hatırlaarlar nasıl aşıktın diye
          çok üzüldüm ağladım gecesiz kaldım
          hergün görüyordum onu çok acı verirdi bana
          ya şimdi yazarken bile gülüyorum hakikaten keşke hayattaki tek dert bu olsa tatlı acılarmış meğersem

of of sen böyle yazdıkca nasıl da istiyorum senin gelmiş olduğun noktaya gelmeyi. darısı başıma. geriye dönüp bakınca çok hafif geliyordur, tahmin edebiliyorum. ama yaşarken de hayattan koparacak kadar ağır bir bunalım dönemi. ama senden bunları duymak moral oldu bana. demek ki imkansız değilmiş unutmak.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: isabelle View Post
            of of sen böyle yazdıkca nasıl da istiyorum senin gelmiş olduğun noktaya gelmeyi. darısı başıma. geriye dönüp bakınca çok hafif geliyordur, tahmin edebiliyorum. ama yaşarken de hayattan koparacak kadar ağır bir bunalım dönemi. ama senden bunları duymak moral oldu bana. demek ki imkansız değilmiş unutmak.
            yok sabret zor bir süreç ama normal hayatına devam et o aklında hep olacak düşünmemeye çalış demem tam tersi hiç önemseme düşün farketmez ama normal yaşamına devam et zamanı gelince olacak her şey yerini bulacak ii geceler diliyorum

Yorum

İşleniyor...
            X