çaresizlik mutsuzluk hiç birseyin düzelmeyecegine inanmak vede karsındakini cezalandırmak 16 yaşımdan beri cok cok girisimim olmustur
ama en son eşimle dönülmez bir yola girdigimde caresizlik hissettigimde golu attım 2 gün komada kaldım ve o günleri pek hatılamıyorum ondan sonraki zamnlarda cok hatırımda değil yaşam sevincim gitti olsamda olur olmasamda olur görüsündeyim dini inanclarım bu kadar agır basmasaydı defalarca daha denerdim .cocuklarım var bazen diyorum onları nasıl bırakırım bazende kendime bile söyleyemedigim hiç bir zmn o ruh haline düsmek istemem ama düstügümdede tekrarlayabilecegim bir ruh halindeyim.
ama en son eşimle dönülmez bir yola girdigimde caresizlik hissettigimde golu attım 2 gün komada kaldım ve o günleri pek hatılamıyorum ondan sonraki zamnlarda cok hatırımda değil yaşam sevincim gitti olsamda olur olmasamda olur görüsündeyim dini inanclarım bu kadar agır basmasaydı defalarca daha denerdim .cocuklarım var bazen diyorum onları nasıl bırakırım bazende kendime bile söyleyemedigim hiç bir zmn o ruh haline düsmek istemem ama düstügümdede tekrarlayabilecegim bir ruh halindeyim.

ciddi şekilde 3 kez denedim üniversiteye başladığım senelerde. mide yıkanması, hastanede geçirilen süreler, üstüne zorunlu psikiyatrik tedaviler vs gerçekten caydırıcı. insan hayatına son veremeyip üstüne birde böyle deneyimler yaşayınca kesin öleceği bir yol bulana kadar duruyor, dururken ailesini, sevdiklerini ne kadar üzebileceğini düşünüp intihar fikrinden kurtulmak istiyor..
Yorum