İsmini kristal gözyaşı yapıcam . Hayat'ın bi o yana bi bu yana savurduğu adamın hayatını anlatıcam . Yani benim hayatımı . Nelere dikkat etmem gerekiyor bi yardımcı olurmusunuz
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Roman Yazmayı Düşünüyorum
Collapse
X
-
ben de bi hikaye yazıyorum.. başka yazdığın yazılar varsa ya da bu kitaba dair karalamaların varsa onları yolla bi bakalım.. ancak öyle yardımcı olabilirim.."sen hiçbir işe yaramaz değilsin. Seni senden çalan toplumdur."
Tezer
http://www.sinirda-hareket-var.blogspot.com/
-
En başta mutlaka aklındakileri bir kağıda yazman lazım. Olay örgüsünü belirlemelisin. Daha sonra karakterlerin ayrıntılı analizi. Bahsedeceğin kişilerin nasıl bir karakteri olduğunu, ne zaman ne yapacağını ya da yaptığını tespit etmelisin. Birde ilginç bir yerden başlamalısın ki kitabın ilk sayfasını okuyan kişi merak etmeli.
Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir
Yorum
-
lisede bende bir ajanda dolusu yazdım daha doğrusu karaladım sonra sonra farklı şeyler derken bir köşeye kaldırmıştım yıllar sonra ortalığı karıştırırken buldum ajandamı baştan sona yazdıklarımı okudum ama ne kadar basit bir yazım olduğunu görünce yakmıştım şimdiki aklım olsa yakmazdım ... demem o ki : bir yerden başla HurricaNE nin dediği gibi yap ve vazgeçme basit olsun, sade olsun, etkileyici olsun yazdıkların ama olsun yazdıklarını biriktir biriktir sonra derle ana hatlarıyla ortaya çıkar yapacağın iş.
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
Yorum