.............
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
hayat acımasız ?
Collapse
X
-
hayat acımasız ?
Last edited by dertli biri; 22-05-2021, 02:20 PM.''bilirim, gidenlerle ölünmez ama kalanlarla da yaşanmıyor''18.12.2012 - 2015©
Etiketler: Yok
-
selam kardeş , hepimiz bir sınavdan geçiyor olabilir miyiz? Bu sınavlar olmasaydı zaten dünya ya dünya demez cennet derdik. şöyle düşün ne kadar çok sınav verirsen o kadar kıymetini biliyorsun sahip olduklarının. küçükken bir trafik kazası geçirdim. bebek gibi yürümeyi tekrar öğrendim , önce oturmayı , sürünmeyi emeklemeyi , tutunarak yürümeyi ve şimdi yürüyebilmek öyle kıymetli ki. Keşke yaşamadan bilsek herşeyin kıymetini. Belki de o bahsettiğin hastalıklara sahip değiliz ama bu kıymetini bilmemiz için engel değil ki yaşamın.
Yorum
-
benim bu konuda bi teorim var , bence hayatta herşey sinüs eğrisine benziyor, yani herşey inişte ve çıkışta , hayatta bazı şeyler kolaylaşırken bazıları da zorlaşıyor..Daha kolay yaşıyoruz yemek , teknoloji, ulaşım gibi , ama daha zorlaşıyor; yalnızlaşıyoruz daha çok hastalanıyoruz.Yaşam da öyle ,her iyi zamanla kötü olmaya başlıyor , tabi ki de kötü yaşantılarımızı da,gün ışımdan önceki en karanlık an diye nitelendiriyoruz,,,tabi ki herkesin dip noktası ve yüksekliği farklı
Yorum
-
ben ilerlediğimizi düşünmüyorum, ilerlemek ama neye göre kime göre yada hangi çağa göre
mesela insanlar arasındaki iletişim o kadar kolaylaşmışken,sosyal iletişimin gitgide yokolması bence ilerleme değil gerilemedir.Asıl ilerleme bence insanlar arasındaki iletişimin dostlukların vb en üst seviyede olmasıdır bu ve bu gibi örnekler çok
Yorum
-
hayat hiçbi zaman adil olmadı, olmayacakta.."sen hiçbir işe yaramaz değilsin. Seni senden çalan toplumdur."
Tezer
http://www.sinirda-hareket-var.blogspot.com/
Yorum

Yorum