Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hayat acımasız ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• hayat acımasız ?

.............
    Last edited by dertli biri; 22-05-2021, 02:20 PM.
    ''bilirim, gidenlerle ölünmez ama kalanlarla da yaşanmıyor''
    18.12.2012 - 2015
    ©

niye eklemedin beni gardaş?
    Canlıların en akıllısı olarak insanı seçmişler. Ne yazık ki, pislik makinesinden başka bir şey değildir. (Maeterlinck)

Yorum

selam kardeş , hepimiz bir sınavdan geçiyor olabilir miyiz? Bu sınavlar olmasaydı zaten dünya ya dünya demez cennet derdik. şöyle düşün ne kadar çok sınav verirsen o kadar kıymetini biliyorsun sahip olduklarının. küçükken bir trafik kazası geçirdim. bebek gibi yürümeyi tekrar öğrendim , önce oturmayı , sürünmeyi emeklemeyi , tutunarak yürümeyi ve şimdi yürüyebilmek öyle kıymetli ki. Keşke yaşamadan bilsek herşeyin kıymetini. Belki de o bahsettiğin hastalıklara sahip değiliz ama bu kıymetini bilmemiz için engel değil ki yaşamın.

Yorum

batsın bu hayat....
        Tek rakibim AMD", "Rahmetli de X386'ydı", "Bir sana hasretim bir de 3Ghz CPU hızına", "Windows'un ustasıyım Linux un hastasıyım.

Yorum

benim bu konuda bi teorim var , bence hayatta herşey sinüs eğrisine benziyor, yani herşey inişte ve çıkışta , hayatta bazı şeyler kolaylaşırken bazıları da zorlaşıyor..Daha kolay yaşıyoruz yemek , teknoloji, ulaşım gibi , ama daha zorlaşıyor; yalnızlaşıyoruz daha çok hastalanıyoruz.Yaşam da öyle ,her iyi zamanla kötü olmaya başlıyor , tabi ki de kötü yaşantılarımızı da,gün ışımdan önceki en karanlık an diye nitelendiriyoruz,,,tabi ki herkesin dip noktası ve yüksekliği farklı

Yorum

yaşlı bir teyze hayat cefa ve sefa arasında akıp gider demişti

Yorum

bende de aids var ama antidepresan alınca hiç kafama takmıyorum!

Yorum

ben ilerlediğimizi düşünmüyorum, ilerlemek ama neye göre kime göre yada hangi çağa göre
                mesela insanlar arasındaki iletişim o kadar kolaylaşmışken,sosyal iletişimin gitgide yokolması bence ilerleme değil gerilemedir.Asıl ilerleme bence insanlar arasındaki iletişimin dostlukların vb en üst seviyede olmasıdır bu ve bu gibi örnekler çok

Yorum

hayat hiçbi zaman adil olmadı, olmayacakta..
                  "sen hiçbir işe yaramaz değilsin. Seni senden çalan toplumdur."
                  Tezer

http://www.sinirda-hareket-var.blogspot.com/

Yorum

Şuanda hayatın en acımasız yüzünü yaşıyorum.
                    Şimdi yoksun sonra yoksun
                    Orda yoksun zaten yoksun

Yorum

İşleniyor...
                    X