Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bazılarına iyilik yaramıyor !

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: Ja Rule View Post
    Eee kardeşim daha iki gün önce yazdım forumda bir varoş muhabbetidir gidiyor diye Bu forumdakilerin yarısı Lord ve Konteslerden oluşuyor yaa çoğu robert, saint josef mezunu insanlar Abi bizim neslimiz küçük emrahın filmlerinde bakkal amcanın eve erzak poşeti ile girip emrahın babası olarak çıkmasını gördü Bizim milletimizin bilinç altında yardım mantığı biraz farklı şekilleriniyor haliyle kadıncaz korkmuşta olabilir ama bu aşağılama neden (:?
    bari psikoloji forumunda boyle bir sey gormemeyi umuyorduk ama işte hayal kırıklıgı...........derhal uyeligimi silesim var.......

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ja Rule View Post
      Siz kişiye özel erzak yardımı ile genel personele alınan hediye arasında farkı göremeyecek kadar acizmisiniz ??

Ayrıca bu konuya daha önce yazmamışsınız yazmış olsanız silme imkanınız olmaz yanlışmıyım?? Bu konuda aykırı görüş belirten 2 nickli tek kişi olabilirmisiniz acaba??
      Burda kadın haksızdır demiyorum tavrını yanlış buldum.. Kurulan cümleler bana yanlış geldi. Sabah yazmıştım sildim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: govinda View Post
        Burda kadın haksızdır demiyorum tavrını yanlış buldum.. Kurulan cümleler bana yanlış geldi. Sabah yazmıştım sildim
        Bir kadının kendisine teklif edilen yardımı geri çevirmesinde ne gibi bir sakınca bir yanlışlık olabilir acaba?? Siz bunu ukalalık olarak mı görüyorsunuz ?? Öyle ya kadıncaz asgari ücretle çalışıyor ne haddine yardımı geri çevirmek.. Şu yazdığın cevabı silme konusunda halen şüphenlerim var neyse..

Bir kadının hakkını bir erkek olarak ben savunuyorum çok ilginç İnsan olmak güzel bir şey

Yorum

tebrik ediyorum sizi.. alkışlıyorum da İnsanlar farklı düşünebilir , ben olayı iki taraflı değerlendiriyorum , kadın tamamen haksızdır demiyorum ama yardımı yapan kişi de haksız değildir.. neyse benim düşüncelerim bu şekilde siz de fikrinizi söylediniz yeterli bence

Yorum

Dur yaa nereye daha ikinci oturum var )) Herkes kendi fikrini söylesin kimse kimseye laf söylemesin o halde.. (konu sahibine hariç)

Yorum

Konu sahibi erzak yardimi yaparken kadinin evli oldugunu göz önünde bulundurmaliydi ,kadin erzak yardimini almamakla cok hakli.Hediye ise baska bir sey erzak yardimiyla bir tutamayiz.Kadin ikisi arasindaki farki iyi biliyormus.

Bazen iyi niyetle yapilan yardimlar yanlis anlasilmalara yol acabiliyor.

Yorum

Yardım almaya alışanlar, emir almaya da alışırlar.. K.ATATÜRK..

Bu yardım alma verme konusu gerçekten çok sinir bozucu ve tiksinç bir olay.. Hükümet bu yardım konusunu kendi menfaati için kullanıyor, patron yanında çalışan sekretere başka bir amaç için.. Amerika IMF aracılığı ile Türkiyeye başka bir amaç için yardım ediyor, gibi.gibi Dikkatli olunması gereken hassas bir konu.

Yorum

Şu bir gerçek ki, en müşkül ve çaresiz durumda olan birisi bile (ki asgari ücretle çalışan birisi hala işsiz bir yığın insana göre iyi durumda sayılır bu memlekette) muhtaç olduğunu bir başkasına göstermek istemez.
                  ne yaptığımız da nasıl yaptığımız kadar önemlidir. söz gelimi bir erkeğe yardım etmekle bir bayana yardım etmek arasında fark var. bir evliye yardım etmek ile bir bekara yardım etmek, sizden büyük birisine yardım etmek ve sizden yaşça küçük birisine yardım etmek, ayni yardım-nakdi yardım v.s. tüm bunların arasında fark var.
                  iyi niyetinizi görüyorum ve takdir ediyorum, fakat niyetinizi amellerinize yansıtmada küçük bir dikkatsizlik sonucu bu duruma düşmüşsünüz. öte yandan, karşı tarafın da nezaket konusunda eksikliği olduğunu düşünüyorum. tüm bunlar sizi insanlara yardım etme konusundaki azminizi köreltmesin fakat sadece daha dikkatli hesaplamalar yapmaya ve ders çıkarmaya sevk etsin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: schrödingerinkedisi View Post
                    saka mısın sen. cay servisi yapıyor diye kendini daha asagı mı gorecek.
                    Ya kestirmeden yazinca anlayamadiniz. Konu sahibi calisma arkadaslarina hediye almis.
                    Hizmetli bize yok mu diyor.
                    Belki bir laubali olma durumu var karsilikli. Onu bilmiyorum ama gelsin konu sahibi anlatsın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 'ahenk' View Post
                      Ya kestirmeden yazinca anlayamadiniz. Konu sahibi calisma arkadaslarina hediye almis.
                      Hizmetli bize yok mu diyor.
                      Belki bir laubali olma durumu var karsilikli. Onu bilmiyorum ama gelsin konu sahibi anlatsın.
                      Bak kedi bir daha konuyu kulağınla okuyup millete yanlış aksettirme.... Olay mahalinde patron yok bir kere onu nerden çıkardın, şimdi aşçı uşağa hediye almış bahçivanda ofis personeline erzak yardımında bulunmak istemiş.. Konu ile alakası olmayan bir kadın bu konuyu açan arkadaşla gereksiz laubali olunca kadının kocası gitmiş ağlamış ağlamış sonra asgari ücretle iş bulmuş kendine..

Ehh kadın bu olanları gururuna yediremeyince kırmızı başlıklı kurta demişki kurbağa seni öptüğünde neden pamuk prensese dönüşmedin o da demişki ama saat daha gece 12 olmamıştı nasılll kabağa dönüşebilirim ki..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: siirimsi
                        demekki yiyce icicege degil kültablosuna ihtiyaci varmis..Bazi kisiler verirsin almaz,sonrada yüzsüzlük yapip ister iste hayat böyle..
                        perseksüyon da sen de son derece yanlış düşünüyorsunuz. bence kadın haklı. erzak yardımı bir insanın ihtiyacı olduğu için yapılır ve bazı insanların gururları böyle yardımları almalarına izin vermez. -Allah kimseyi başkasına muhtaç etmesin.-

ama hediye bir insana değer verdiğini gösteren apayrı birşeydir. bence çok yanlış ve yazık olmuş kadına. burda konu açması gereken o kadın bence.

Yorum

Beni eleştiren arkadaşlar; siz bugüne kadar kime ne iyilik yaptınız ? Sizin mantığınızdan bakarsak yoldaki dilenciye yardım eden kişi kabahatli Ama önünden umursamayıp geçip giden hiçbirşey yapmayanlara laf yok Onlarınki gayet normal Sizin ahlak anlayışınız bu mudur ?
                          Last edited by perseküsyon; 28-06-2013, 10:06 PM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: perseküsyon View Post
                            Beni eleştiren arkadaşlar; siz bugüne kadar kime ne iyilik yaptınız ?
                            Eleştirenlerden biri olarak cevap veriyorum.. Yapılan iyilikler söylenmez

Hocam bizim eleştriilerimiz seni kırmak üzmek için değildi sadece hakkaniyet neyi gerektiriyorsa öyle olmalıdır diye düşünüyoruz.. Konu biraz çarpıtıldı bu senin suçun değil.. Sen belki çok iyi niyetli birisin, bizim dikkat çekmek istediğimiz nokta senin davranışından ziyade kadının dik duruşu..

Sen bu şekilde iyilik yapmaya devam et lütfen yanlız nacizane fikrimiz daha dikkatli olman yönünde.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Koyu Bilal View Post
                              Sen bu şekilde iyilik yapmaya devam et lütfen yanlız nacizane fikrimiz daha dikkatli olman yönünde.
                              :59: Çok sağol valla hayatımı kurtardın

Yorum

Cevap veriyorum Z şıkkı yani hiç biri Dilenci bu işi meslek haline getirmiş, kimileri gerçekten ihtiyacı olduğu için dileniyor.. Dikkatini çekerim dilenci DİLENİYOR.. Talep ediyor yani (: Karıştırmamak lazım..

Yorum

İşleniyor...
                                X