İyi geceler arkadaslar.Kafama uzun süredir takılan bi soru vardı ve bu gece iyice yalnız oldugum için kafamı kemirmeye başladı.İnsan yalnız mutlu olabilir mi ? Yani hiç kimseye ihtiyacı olmadan bütün hayatı boyunca ? Mesela bazen duyarız "benim kimseye ihtiyacım yok kendi kendime yeterim ben" diye cümleler..Gerçekten böyle midir ? İnsan mutlu olmak için,başarılı olmak için,yaşamak için birilerine ihtiyacı var mıdır ? Yoksa cümledeki gibi gerçekten kendi kendime yetebilir mi ?
Bu arada belirtmek istiyorum burdaki belirtmek istediğim yalnızlık magaraya çekil kimse olmadan yaşa değil.Birilerine baglanmaktan,sevmekten,arkadas yada dost olmaktan bahsediyorum.Kimseyle samimi olmadan,kimseye baglı olmadan,sadece işi gereği (yada vb şeylerde) başka birileriyle iletişimde olmak..
Bu arada belirtmek istiyorum burdaki belirtmek istediğim yalnızlık magaraya çekil kimse olmadan yaşa değil.Birilerine baglanmaktan,sevmekten,arkadas yada dost olmaktan bahsediyorum.Kimseyle samimi olmadan,kimseye baglı olmadan,sadece işi gereği (yada vb şeylerde) başka birileriyle iletişimde olmak..

Yorum