Duyuru

Collapse
No announcement yet.

teklifini reddetim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: u8888 View Post
    ya ben evlenirsek oturacagımız eve kadar dusundum aılemle konustum hızlı gelısmesınde bız sakınca gormuyoruz dedıler. olsaydı sımdıye kadar nısanlanmıstık belkı de...
    o gittiği gun msj attım yolculuğun nasıl gectı sağ salım varabıldın mı dıye oyle cok konusmadık en sonunda hayatında mutluluklar dılerım yazdı ben daha da cevap yazamadım zaten ondan sonra da 1 daha konuşmadık 1 ay fln oldu iste
    1 ay cok uzun bir súre...yani seven bir erkek bu kadar zaman aramadan edemez

Hayat kúcúk seylerden olusur.
    Sen seversen búyúk olurlar..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YerGökHayat View Post
      1 ay cok uzun bir súre...yani seven bir erkek bu kadar zaman aramadan edemez sanki..
      evet öyle sevse arardı... artık sevmiyo sevgilisi var zaten onu seviyodur.
      Last edited by u8888; 30-09-2014, 02:27 PM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: delihan View Post
        Birgunluk ise benzemiyor hemen bulduguna gore. Birazda pozitif tarafindan bakmali
        pozitif bakmalı derken daha önceden bulmuştur mu demek istediniz

Yorum

daha iyisini bulursun İnşaallah arkadaşım.yedekte sevgili bulunduruyomuş demekki.

Yorum

evet öyle sevse arardı... artık sevmiyo sevgilisi var zaten onu seviyodur.
            Ortak arkadasiniz yok mu?

Ayrica bu kadar ciddi bi boyuta varan bi iliskiniz olmus.ayrildiktan 1 gun sonra hemen baska kizla gorusmesi cok dengesizce bi davranis.belki daha hayirli oldu.sizin icin..

Hayat kúcúk seylerden olusur.
            Sen seversen búyúk olurlar..

Yorum

Ayrica bu kadar ciddi bi boyuta varan bi iliskiniz olmus.ayrildiktan 1 gun sonra hemen baska kizla gorusmesi cok dengesizce bi davranis.belki daha hayirli oldu.sizin icin..
              Evet başlarken beni üzmeyecegine söz vermisti sırf bu söz üzerine gorusmeye tamam dedim ben sonrasındaki davranışlarıyla beni daha çok üzdü. Inşallah hakkımda hayırlısı budur baska birsey soyleyemiyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hector34 View Post
                daha iyisini bulursun İnşaallah arkadaşım.yedekte sevgili bulunduruyomuş demekki.
                Inşallah iyi dileklerin için saol dua edin de daha iyisini bulayim bu Psikolojiyle bn ilan ederim Sevgilimi de yapamam lazım onun seviyesine düşmemek icin

Yorum

Ortak tanıdıklar var onun Teyze si ve Kuzenleri onlar da onlarla konuşmadık hiç ayrıldıktan sonra görüştük ama bu konuyu açan olmadı

Yorum

Inşallah iyi dileklerin için saol dua edin de daha iyisini bulayim bu Psikolojiyle bn ilan ederim Sevgilimi de yapamam lazım onun seviyesine düşmemek icin
                    şu an olay sıcak ve çok kırılmışsın sen de ona karşılık vrmek istiyosun..zamanla daha net düşüneceksin umarım gerçekten seni seven ve senin de sevdiğin biri çıkar karşına.sen de dua et.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: hector34 View Post
                      şu an olay sıcak ve çok kırılmışsın sen de ona karşılık vrmek istiyosun..zamanla daha net düşüneceksin umarım gerçekten seni seven ve senin de sevdiğin biri çıkar karşına.sen de dua et.
                      Ben dua ediyorum da bnm bu aralar duam Allah ım onu bana kavuştu r diye oluyo genelde

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: u8888 View Post
                        Ben dua ediyorum da bnm bu aralar duam Allah ım onu bana kavuştu r diye oluyo genelde
                        ben,bana dua et anlamında söylemiştim.çok bencilsin arkadaşım aşk mı seninki bilmiyorum ama seni acıttığı belli.değişik duygular yaşıyosun.ama öyle bi adam seni aldatırdı ben sana söyliyeyim.1 günde sevgili mi bulunur ya? biraz aklını kullan.bence şükretmelisin bile olmadığı için.karşına senin gibi biri çıkar ve unutursun biter.

Yorum

• Hayir olmamasi belki sizin icin daha iyidir. Karsiniza daha iyi biri cikabilir bu olaya fazla takilmayin yoksa yeni bir baslangic yapmakta zorlanabilirsiniz

Yorum

• Kaçan kovalanır. İlgilenme ki o seni merak etsin

Yorum

ben,bana dua et anlamında söylemiştim.çok bencilsin arkadaşım aşk mı seninki bilmiyorum ama seni acıttığı belli.değişik duygular yaşıyosun.ama öyle bi adam seni aldatırdı ben sana söyliyeyim.1 günde sevgili mi bulunur ya? biraz aklını kullan.bence şükretmelisin bile olmadığı için.karşına senin gibi biri çıkar ve unutursun biter.
                              tmm sana dua edeyim anlamadım kusura bakma idare et artık

Yorum

aslında ben de düşünmüyo deilim aşık mıyım ben gerçekten bu adama diye yok sadece aklımda mı kaldı ayırt edemiyorum
                                Öz güveni çok yüksek biri ve çok özgür ruhlu sürekli şehir değiştiriyo mesafe olması onun için önemli deil fln aldatma potansiyeli olabilir yani bi de ikna kabiliyeti çok yüksek ve çok romantik bu da birçok kadının aradığı bi özellik

Yorum

İşleniyor...
                                X