Orjinal yazı sahibi: u8888
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
teklifini reddetim
Collapse
X
-
Ortak arkadasiniz yok mu?Orjinal yazı sahibi: u8888 View Postevet öyle sevse arardı... artık sevmiyo sevgilisi var zaten onu seviyodur.
Ayrica bu kadar ciddi bi boyuta varan bi iliskiniz olmus.ayrildiktan 1 gun sonra hemen baska kizla gorusmesi cok dengesizce bi davranis.belki daha hayirli oldu.sizin icin..
Hayat kúcúk seylerden olusur.
Sen seversen búyúk olurlar..
Yorum
-
Evet başlarken beni üzmeyecegine söz vermisti sırf bu söz üzerine gorusmeye tamam dedim ben sonrasındaki davranışlarıyla beni daha çok üzdü. Inşallah hakkımda hayırlısı budur baska birsey soyleyemiyorumOrjinal yazı sahibi: YerGökHayat View PostOrtak arkadasiniz yok mu?
Ayrica bu kadar ciddi bi boyuta varan bi iliskiniz olmus.ayrildiktan 1 gun sonra hemen baska kizla gorusmesi cok dengesizce bi davranis.belki daha hayirli oldu.sizin icin..
Yorum
-
-
Ortak tanıdıklar var onun Teyze si ve Kuzenleri onlar da onlarla konuşmadık hiç ayrıldıktan sonra görüştük ama bu konuyu açan olmadıOrjinal yazı sahibi: YerGökHayat View PostOrtak arkadasiniz yok mu?
Yorum
-
şu an olay sıcak ve çok kırılmışsın sen de ona karşılık vrmek istiyosun..zamanla daha net düşüneceksin umarım gerçekten seni seven ve senin de sevdiğin biri çıkar karşına.sen de dua et.Orjinal yazı sahibi: u8888 View PostInşallah iyi dileklerin için saol dua edin de daha iyisini bulayim bu Psikolojiyle bn ilan ederim Sevgilimi de yapamam lazım onun seviyesine düşmemek icin
Yorum
-
Ben dua ediyorum da bnm bu aralar duam Allah ım onu bana kavuştu r diye oluyo geneldeOrjinal yazı sahibi: hector34 View Postşu an olay sıcak ve çok kırılmışsın sen de ona karşılık vrmek istiyosun..zamanla daha net düşüneceksin umarım gerçekten seni seven ve senin de sevdiğin biri çıkar karşına.sen de dua et.
Yorum
-
ben,bana dua et anlamında söylemiştim.çok bencilsinOrjinal yazı sahibi: u8888 View PostBen dua ediyorum da bnm bu aralar duam Allah ım onu bana kavuştu r diye oluyo genelde
arkadaşım aşk mı seninki bilmiyorum ama seni acıttığı belli.değişik duygular yaşıyosun.ama öyle bi adam seni aldatırdı ben sana söyliyeyim.1 günde sevgili mi bulunur ya? biraz aklını kullan.bence şükretmelisin bile olmadığı için.karşına senin gibi biri çıkar ve unutursun biter.
Yorum
-
tmm sana dua edeyim anlamadım kusura bakma idare et artıkOrjinal yazı sahibi: hector34 View Postben,bana dua et anlamında söylemiştim.çok bencilsin
arkadaşım aşk mı seninki bilmiyorum ama seni acıttığı belli.değişik duygular yaşıyosun.ama öyle bi adam seni aldatırdı ben sana söyliyeyim.1 günde sevgili mi bulunur ya? biraz aklını kullan.bence şükretmelisin bile olmadığı için.karşına senin gibi biri çıkar ve unutursun biter.
Yorum
-
aslında ben de düşünmüyo deilim aşık mıyım ben gerçekten bu adama diye yok sadece aklımda mı kaldı ayırt edemiyorumOrjinal yazı sahibi: hector34 View Postben,bana dua et anlamında söylemiştim.çok bencilsin
Öz güveni çok yüksek biri ve çok özgür ruhlu sürekli şehir değiştiriyo mesafe olması onun için önemli deil fln aldatma potansiyeli olabilir yani bi de ikna kabiliyeti çok yüksek ve çok romantik bu da birçok kadının aradığı bi özellik
Yorum

Yorum