Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sigarayı nasıl bırakabilirim?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: hector34 View Post
    şu allan carr kitabını alsak bi deneyelim.
    deneyelim ama kendimi hazir hissetmiyorum.aslinda hicbir zaman hissedemedim sen biraz daha inanclisin gibi geldi.belki kitaptan cesaret alirim.

Hayat kúcúk seylerden olusur.
    Sen seversen búyúk olurlar..

Yorum

ya inançlı değil de bırakmaya çok ihtiyacım var.panik atağımı tetikliyo.bi ara 3 ay bırakmıştım hem de rahatça..o dönem bi düşünce beni etkilemişti..şimdi o düşünceyi hatırlamaya çalışıyorum olmuyor..yokzararlı yok kesene zarar gibi düşünceler işe yaramıyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YerGökHayat View Post
        Sagol ya... sucluluk hissimi hafiflettin.
        Özür dilerim amacım o değildi, ama duyunca düşünmeden yazdım. Siz bırakın bırakmaya çalışın, şartlandırın, ben ölsem de içmicem deyin, suçluluk duymak güzel çünkü o zevki aza indirir haliyle sigara içmeye daha az meyilli olursun.Ama senin bırakman gerek.Bunun için taktikler uygula. Hatta bari nikotin alan başka şeyler takın, bantlar falan vardır onlardan kullanın, ama o dumanı az içinize girsin. Lütfen yargılayıcı gibi düşünmeyinde ben üzülüyorum böle şeyleri duyunca.
        "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

yergök pdf linkini bana atabilir misin özelden?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View Post
            Özür dilerim amacım o değildi, ama duyunca düşünmeden yazdım. Siz bırakın bırakmaya çalışın, şartlandırın, ben ölsem de içmicem deyin, suçluluk duymak güzel çünkü o zevki aza indirir haliyle sigara içmeye daha az meyilli olursun.Ama senin bırakman gerek.Bunun için taktikler uygula. Hatta bari nikotin alan başka şeyler takın, bantlar falan vardır onlardan kullanın, ama o dumanı az içinize girsin. Lütfen yargılayıcı gibi düşünmeyinde ben üzülüyorum böle şeyleri duyunca.
            Gunde 3 tane sigara icmek benim icin buyuk basariydi inan ki.oglum dogduktan sonra 6 ay icmedim.6.ayda atealendi emmeyi kesti.sonra yine eskisi gibi devam ettim ama en azindan balkonda iciyorum.yaninda kesinlikle icmem,icirtmem ama ustume kokusu siniyorr falan.artik birakmak istiyorum gercekten.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YerGökHayat View Post
              Gunde 3 tane sigara icmek benim icin buyuk basariydi inan ki.oglum dogduktan sonra 6 ay icmedim.6.ayda atealendi emmeyi kesti.sonra yine eskisi gibi devam ettim ama en azindan balkonda iciyorum.yaninda kesinlikle icmem,icirtmem ama ustume kokusu siniyorr falan.artik birakmak istiyorum gercekten.
              tabi bunu hemen kes demek saçma olur ama en azından dediğin gibi balkonda iç, zararı en aza indir.Ama dediğim gibi sende bırakacağım dediğin şey yok.Belki sorunların vardır ve sen onu oraya indexlemişsin, sigara içmek bir nevi stres atma yolu olarak anımsatmışsın kendine bunu atmalısın kafanda...Üzülünce moralin kötü olunca kızınca sigaraya sarılmamayı öğrenmek gerek...Sende var mı bilmiyorum ama çoğunda bu var..İçmesem birini öldürürüm yok kendimi atarım balkondan yok bilmem ne okadar duyuyorum...Yani bilinç oluşturulmalı.
              "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

e-kitaptan pek hoslanmiyorum.bi góz atacagim.iyi gibiyse kitabini satin alirim.birakmayi ne kadar cok istedigimi bilemezsiniz ama kendine gúv3nemiyorum.belki cesaretlenirim bu kitapla

Yorum

İşleniyor...
                X