Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hayatımla ilgili bir sürü pürüzlük var lütfen yardım edin

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Gecmis olsun...Bir uzmandan yardim alsan daha iyi olur.depresyonda olabilir anksiyetede olabilir.

Yorum

Geçen sene depresyon denilmişti fakat bu sene geçen sene gibi değil daha değişik 23.00 da yatağa girdim sebepsiz yere ağladım sabah 6 da kalkmam gerekiyor fakat kafam rahat değil uyuyamıyorum önerdiğiniz gibi uzmana başvurmak zorunda kalıcam

Yorum

senin yaslarinda bazi genclede olur bu tür ice kapanmalar ve cekingenlikler,bu ic huzursuzlugunu belki abinin gidisi,belki ailenin yada okuldaki sana karsi olan bazi tavir yada konusmalar yada en ufak bakislar bile etkilemis olabilir..Altinda yatan bir sebep olmali seni buduruma sokan seyin,bunuda bir uzmanla konusarak bulabilirsin..
        Yapmak zorunda olup da yapamadigin ne varsa üzerine git,hayati kendini zorlayarak da olsa kazanabilicene ve her seyi yoluna sokabilicene inan..
        'Öldüm' der durur, yine de yaşarsın!...

Yorum

Çok şanslısın ki daha yaşın ufak. Bunlar senin yaşlarında çok sık rastlanan şeyler. Üzerine git, kaçma, fazla yalnız kalma, arkadaşlarına kendini aç konul, rahatla. Arkadaşlarının da türlü türlü dertleri, bunalımları vardır eminim. Herkes maskeyle dolaşıyor ve evde odasına kapanıp yaşıyor acısını. Ne sokakta serseri ol, nede kendini eve kapat. Dengeli bir şekilde devam et. Tek başına alışveriş tecrübeleri edin.
          Orjinal yazı sahibi: persec View Post
          Merhaba ablalarım abilerim foruma yeni katıldım , geçen sene 10. sınıftım ailevi sorunlardan dolayı dondurmak zorunda kaldım depresyon ilacı kullandım bu sene ilaç kullanmıyorum fakat içimde tuhaf bir his var çok yalnız hissediyorum okula gitmek istemiyorum arkadaşlarımla takılırken böyle olmuyorum evime gelip odama girince birden tuhaf oluyorum bazen geceleri yatarken kendi kendime ağlıyorum arkadaş edinmekte zorluk çekiyorum biraz çekingen biriyimdir arkadaşım olmadan farklı bir ortama tek başıma gitmem fakat akşam saatlerinde eve geldiğimde hep aynı duyguyu ve ertesi gün okula gitmeme isteği doğuyor içimde lütfen yardımcı olur musunuz ? Ne yapmalıyım veya ne yaparsam bu sorunları atlatabilirim

Yorum

Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlarımla dertleşiyorum onlarda yardımcı olmaya çalışıyorlar sağolsunlar beni rahatsız eden şey gitmeme hissinin dahada artması ve okuyamama inşallah bu sorunları atlatırım

Yorum

İşleniyor...
            X