5 senedir efexor citoles paxil procaz lustral remeron laroxyl cymbalta risperdal invega solıan olanzapin remeron atarax norodol seroguelwelbutrin anafranıl aurorix largactıl norofren meresa abılıfy xanax rivotril akıneton diazem ve aklıma gelmeyen bazı ilacları kullandım.ama cogunu kısa süre ve tam doza cıkmadan bırakmısımdır.cok dr degıstırdım .atipik psikoz sizoafektıf bozukluk direnclı depresyon sosyal fobi kaygı bozuklugu dikkat eksıklıgı sizofreni gibi teshısler kondu.ailemde bıktı bende bıkdım .napsam olmuyor.hızımı alamayıp yenı ilacların deneylerınde denek olarak katılmayı bıle göze aldım.elektrosok masasına yattım pek bı faydası olmadı.ben kendımı cozemedım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
5 yıldır dogru ilaçı bulamamak
Collapse
X
-
ilaclari kisa donem kullanip birakmissin galiba.yoksa doktor mu yapti bu kadar degisiklik.sonucta bi insanin bu sekilde ilaclari degistire segistire kullanmasi zaten olmayan hastaligi oldurur..Orjinal yazı sahibi: risperidone58 View Post5 senedir efexor citoles paxil procaz lustral remeron laroxyl cymbalta risperdal invega solıan olanzapin remeron atarax norodol seroguelwelbutrin anafranıl aurorix largactıl norofren meresa abılıfy xanax rivotril akıneton diazem ve aklıma gelmeyen bazı ilacları kullandım.ama cogunu kısa süre ve tam doza cıkmadan bırakmısımdır.cok dr degıstırdım .atipik psikoz sizoafektıf bozukluk direnclı depresyon sosyal fobi kaygı bozuklugu dikkat eksıklıgı sizofreni gibi teshısler kondu.ailemde bıktı bende bıkdım .napsam olmuyor.hızımı alamayıp yenı ilacların deneylerınde denek olarak katılmayı bıle göze aldım.elektrosok masasına yattım pek bı faydası olmadı.ben kendımı cozemedım
Hayat kúcúk seylerden olusur.
Sen seversen búyúk olurlar..
Yorum
-
Bu saydigin kadar belkide daha fazla ilaci bende kullandim.ise yaramamisti.son olarak psikoterapiye basladim uc yildir ayni ilac ve terapi aliyorum.evet gecmedi hala skntilarim ama herkeste farklidir.sende bunu dene.bi doktora bagli kal ve terapi alOrjinal yazı sahibi: risperidone58 View Post5 senedir efexor citoles paxil procaz lustral remeron laroxyl cymbalta risperdal invega solıan olanzapin remeron atarax norodol seroguelwelbutrin anafranıl aurorix largactıl norofren meresa abılıfy xanax rivotril akıneton diazem ve aklıma gelmeyen bazı ilacları kullandım.ama cogunu kısa süre ve tam doza cıkmadan bırakmısımdır.cok dr degıstırdım .atipik psikoz sizoafektıf bozukluk direnclı depresyon sosyal fobi kaygı bozuklugu dikkat eksıklıgı sizofreni gibi teshısler kondu.ailemde bıktı bende bıkdım .napsam olmuyor.hızımı alamayıp yenı ilacların deneylerınde denek olarak katılmayı bıle göze aldım.elektrosok masasına yattım pek bı faydası olmadı.ben kendımı cozemedım
Yorum
-
bi atipik piskoz lu olarak ilaçların yararını kullanmaya başladıkdan tam
1.5 2 sene sonra gördüm ve inancımı kaybetmemeye çalıştım şimdi allahıma şükürler olsun iyiyim dicem o ki
bi ilaca basladığın zaman 3-5 ay kullanıp bırakmamalısınNever Back Down
Yorum

Yorum