Duyuru

Collapse
No announcement yet.

5 yıldır dogru ilaçı bulamamak

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• 5 yıldır dogru ilaçı bulamamak

5 senedir efexor citoles paxil procaz lustral remeron laroxyl cymbalta risperdal invega solıan olanzapin remeron atarax norodol seroguelwelbutrin anafranıl aurorix largactıl norofren meresa abılıfy xanax rivotril akıneton diazem ve aklıma gelmeyen bazı ilacları kullandım.ama cogunu kısa süre ve tam doza cıkmadan bırakmısımdır.cok dr degıstırdım .atipik psikoz sizoafektıf bozukluk direnclı depresyon sosyal fobi kaygı bozuklugu dikkat eksıklıgı sizofreni gibi teshısler kondu.ailemde bıktı bende bıkdım .napsam olmuyor.hızımı alamayıp yenı ilacların deneylerınde denek olarak katılmayı bıle göze aldım.elektrosok masasına yattım pek bı faydası olmadı.ben kendımı cozemedım

yokya sızofrenlerde terapide işe yaramaz

Yorum

suan 300 mg efexor ve 9 mg invega kullanıorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: risperidone58 View Post
        5 senedir efexor citoles paxil procaz lustral remeron laroxyl cymbalta risperdal invega solıan olanzapin remeron atarax norodol seroguelwelbutrin anafranıl aurorix largactıl norofren meresa abılıfy xanax rivotril akıneton diazem ve aklıma gelmeyen bazı ilacları kullandım.ama cogunu kısa süre ve tam doza cıkmadan bırakmısımdır.cok dr degıstırdım .atipik psikoz sizoafektıf bozukluk direnclı depresyon sosyal fobi kaygı bozuklugu dikkat eksıklıgı sizofreni gibi teshısler kondu.ailemde bıktı bende bıkdım .napsam olmuyor.hızımı alamayıp yenı ilacların deneylerınde denek olarak katılmayı bıle göze aldım.elektrosok masasına yattım pek bı faydası olmadı.ben kendımı cozemedım
        ilaclari kisa donem kullanip birakmissin galiba.yoksa doktor mu yapti bu kadar degisiklik.sonucta bi insanin bu sekilde ilaclari degistire segistire kullanmasi zaten olmayan hastaligi oldurur..

Hayat kúcúk seylerden olusur.
        Sen seversen búyúk olurlar..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: risperidone58 View Post
          Bu saydigin kadar belkide daha fazla ilaci bende kullandim.ise yaramamisti.son olarak psikoterapiye basladim uc yildir ayni ilac ve terapi aliyorum.evet gecmedi hala skntilarim ama herkeste farklidir.sende bunu dene.bi doktora bagli kal ve terapi al

Yorum

bi atipik piskoz lu olarak ilaçların yararını kullanmaya başladıkdan tam
            1.5 2 sene sonra gördüm ve inancımı kaybetmemeye çalıştım şimdi allahıma şükürler olsun iyiyim dicem o ki
            bi ilaca basladığın zaman 3-5 ay kullanıp bırakmamalısın
            Never Back Down

Yorum

İşleniyor...
            X