Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu kızlar ne istiyor ????

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
    Epey taktik biliyorsun. İhtisas yapmış gibisin bu konuda. Aslına bakarsan hal ve tavırlarımla her zaman sıradışı bir insanım ben. Özgüven sorunum olduğunu da sanmıyorum. ama peş para etmez sümüklü bir kızdan ters bir cevap almak istemememi sağlayan gururum elimi kolumu bağlıyor. Kızların çok komplike varlıklar olduklarını düşünmüyorum. Üst düzey hesaplamalarla, çok ince taktiklerle elde edilebilecekleri düşüncesinde de değilim. Öylesine ince bir çizgi ki; özgüven, yüzsüzlük, yalnızlığın acısına daha fazla dayanamama, reddedilme, gurur yapma, etraftaki insanların varlığı, kızın olası belirsiz tepkileri olayı olduğundan daha karmaşık hale getirebiliyor. Eğer kızlar erkeklerle, erkekler de kızlarla arkadaşlık etmekten hoşlanıyorsa ki öyle zaten, bu olay bu kadar zor olmamalıydı. Elbette Danimarkadaki gibi, kızlar erkeklerin peşinden koşsun demiyorum ama ne bilim içimde bir kırgınlık var. Ortada bir pasta var ve dilenen alıyor, ortada bir kek var, arsız olan yiyor, ortada bir meyve sepeti var, şansı yaver giden yiyor. Gerçek duygusal, hassas insanlarsa yalnızlığın soğuk kolları arasında çürüyor. Bazen öylesine derin bir yalnızlığa gömülürüm, yanımda bir kızın sesi olsun isterim ki, alışveriş yaptığım kasiyere bir iki sıcak kelime ve espriden sonra akşam iş çıkışı beraber bir çay içebileceğimiz önerisini yapmaktan son anda alırım kendimi.
    abiciğim bazı şeyler kesindir.
    Genetik gibi..Bir genetikçi olarak söylüyorum..kesindir..
    şöyle ki; bazı rahatsızlıklar genlerden kaynaklıdır. Siz bunu istemezseniz de genlerinizde varsa o rahatsızlık olur. (Tabi bunu da artık önceden bilip müdahale ettiğimizde önleyebiliyoruz genelde)

Kadınlar ve erkekler , binlerce yıldır evrimleşe evrimleşe bu sürece geldiler. Ama ana genler değişmedi. Teknolojinin olmadığı, avcılık-toplayıcılık hatta göçebe dönemlerinde bile, kadınların tercihi eve yiyecek getirebilen erkeklerdi. Bu yiyecekten kasıt, dışarı çıkan hayatla mücadele eden, avlanan ya da toprağı işleyip en iyi şekilde kullanabilen erkeklerdi. Çünkü, bu güçtü.

Aradan asırlar geçti. Uzay çağına geldik, eskiden bir yerden bir yere haber, at sırtında aylarca süren yolculukla yapılırken; bugün ABD deki birisi ile Türkiye deki birisi canlı ve görüntülü konuşup, yazışabiliyor. Hatta bu uzaydan da yapılabiliyor.
    İnsanoğlu nereden nereye...

Herşey çok değişti, ama kadınların genleri değişmedi
    Halen güçlü erkek çekicidir. Kadınlar inkar etse de bu böyledir. Kontrol, onları yönlendiren genlerindedir...
    Erkek nasıl binlerce yıl önce güzel bir kadının dış görünüşünden etkileniyorsa ve bu bugünde böyleyse, kadınlarda da bu böyledir.
    Kadınlara erkek gözüyle yaklaşma. Onların genlerini bilirsen, şifrelerini de kısmen çözersin.
    Kısmen diyorum çünkü insan aynı zamanda sosyal varlık. Yetiştiği çevre+genler
    Bu ikisi birbirinden ayrı değerlendirilmemeli...
    İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
    Malcolm X

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
      .Aslına bakarsan bu üzerinde düşündüğüm bir konu. Ama nerede bir güzel kız varsa erkenden evlenmiş, birileri kapmış, sevgili yapmış. Güzellik pek de göreceli bir şey değil aslında. Güzel herkese göre güzel işte. Bilemiyorum. Bu konuda kızlar erkeklere yardımcı olmalı. Bir erkeğin kendisi ile tanışabilmesine zemin hazırlamalı, tebessüm etmeli, bu isteği makul karşılamalı, aşağılamamalı, sesini yükseltip kişiyi mahcup etmemeli...Öte yandan kendisine saygısı olmayan pısırık bir insana gerçekten benim de saygı duyasım gelmiyor. Hatta ona saygı duymadığım için üzülmeyi bile akıl edemeyeceğini düşünüyorum öyle insanların

hay ağzına sağlık abicim bu kzıda bana yeşil ışık yaktı dedim o yzden teklif ettim okulda kantinde bana baktı gülümsedei bende kızda benden hoşlandı deyip teklif ettim ama nerde yanlış yaptım hala anlamadım..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Obsesif_Fatihi View Post
        abiciğim bazı şeyler kesindir.
        Genetik gibi..Bir genetikçi olarak söylüyorum..kesindir..
        şöyle ki; bazı rahatsızlıklar genlerden kaynaklıdır. Siz bunu istemezseniz de genlerinizde varsa o rahatsızlık olur. (Tabi bunu da artık önceden bilip müdahale ettiğimizde önleyebiliyoruz genelde)

Kadınlar ve erkekler , binlerce yıldır evrimleşe evrimleşe bu sürece geldiler. Ama ana genler değişmedi. Teknolojinin olmadığı, avcılık-toplayıcılık hatta göçebe dönemlerinde bile, kadınların tercihi eve yiyecek getirebilen erkeklerdi. Bu yiyecekten kasıt, dışarı çıkan hayatla mücadele eden, avlanan ya da toprağı işleyip en iyi şekilde kullanabilen erkeklerdi. Çünkü, bu güçtü.

Aradan asırlar geçti. Uzay çağına geldik, eskiden bir yerden bir yere haber, at sırtında aylarca süren yolculukla yapılırken; bugün ABD deki birisi ile Türkiye deki birisi canlı ve görüntülü konuşup, yazışabiliyor. Hatta bu uzaydan da yapılabiliyor.
        İnsanoğlu nereden nereye...

Herşey çok değişti, ama kadınların genleri değişmedi
        Halen güçlü erkek çekicidir. Kadınlar inkar etse de bu böyledir. Kontrol, onları yönlendiren genlerindedir...
        Erkek nasıl binlerce yıl önce güzel bir kadının dış görünüşünden etkileniyorsa ve bu bugünde böyleyse, kadınlarda da bu böyledir.
        Kadınlara erkek gözüyle yaklaşma. Onların genlerini bilirsen, şifrelerini de kısmen çözersin.
        Kısmen diyorum çünkü insan aynı zamanda sosyal varlık. Yetiştiği çevre+genler
        Bu ikisi birbirinden ayrı değerlendirilmemeli...
        Kadınlar hakkında kafa yormayacağım artık. Güçlerinin çok büyük bir kısmını, kendileri farkında olmadan kendilerine verilen bedenlerinden alan bir taifenin, genelini tenzih etmekle beraber ruhsal anlamda yeterince doygun olabilme ihtimaline pek de sıcak bakmıyorum. Kadın eksikleri görür, zaafları görür, bu alanda çalışır, giyinir, kuşanır, süslenir, kuaföre gereksiz paralar ve saatler akıtır, bu esnada ruhi gelişimine ayıracağı zamandan çalar, erkekse hormonlarının etkisinde, bir kadına ulaşabilmek için her yolu deneyerek karakterinden olmadık tavizler verir. AÇlık gibi sürekli giderilmesi gereken bir güdünün ardında maymun olur, çıkar. Kadınları, yanlarındaki erkeklere bakarak değerlendirebilirsiniz. Seviyesini, ilgi alanlarını, kapasitesini, nasıl bir insanla vakit geçirdiğinden az çok anlarsınız. Seviyeyi gerçekten düşük buluyorum. Duygusal anlamda, erkekten daha keskin algıları ve detaylı yapıları olan kadınların mantıksal anlamda pek de mesafe katedemediklerini söylemek durumundayım. Duygular mantığın katilidir ve en sonunda hep duygular kazanır. Kimse benden kadınları anlamamı beklemesin. Bir kadını anladığım gün, mantığımı rafa kaldırmışım demektir. Normal ve sağlıklı bir erkek, tüm hatlarıyla bir kadını anlayamaz ve anlamamalı da.

Yorum

Kadinlari anlamaya calismayacaksin..kendinle ilgili problemleri cozunce kadinlarla ilgili olanlar da çözülür..

Yorum

İşleniyor...
          X