Hayat tarzımı begenmiyorum hayat tarzımla barısık değilim verimli zaman geçiremiyorum hiç arkadaşım yok :S
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hayat tarzımı beğenmiyorum...
Collapse
X
-
Hayat tarzını beğenmiyorsan, değiştir o zaman.Orjinal yazı sahibi: hamilton10 View PostHayat tarzımı begenmiyorum hayat tarzımla barısık değilim verimli zaman geçiremiyorum hiç arkadaşım yok :Sİster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
Malcolm X
Yorum
-
Düşüncelerime ayna oldun adeta. Ben de zamanımı verimli kullanamıyorum ve fazlasıyla yalnızım. bu sorunu çözmek için artık daha fazla risk almayı ve gerekirse hatalar yapmayı düşünüyorum. Kendi gücümü ve toplumun tahammül sınırlarını harmanlayarak, bu tekdüzelikten bir nebze sıyrılıp nefes almamı sağlayacak optimum bir düzey belirlemeliyim.Orjinal yazı sahibi: hamilton10 View PostHayat tarzımı begenmiyorum hayat tarzımla barısık değilim verimli zaman geçiremiyorum hiç arkadaşım yok :S
Yorum
-
ne yapacaksın ........Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View PostDüşüncelerime ayna oldun adeta. Ben de zamanımı verimli kullanamıyorum ve fazlasıyla yalnızım. bu sorunu çözmek için artık daha fazla risk almayı ve gerekirse hatalar yapmayı düşünüyorum. Kendi gücümü ve toplumun tahammül sınırlarını harmanlayarak, bu tekdüzelikten bir nebze sıyrılıp nefes almamı sağlayacak optimum bir düzey belirlemeliyim.
Yorum
-
Insanlarin icindeyim derken cevrendeki emeklilerimi kast ediyorsun ,eger öyleyse ruhun cabuk yaslanabilir, yada cok bilgin olursunOrjinal yazı sahibi: hamilton10 View Postben zaten insanların içindeyim edebiyat
Anlasamasan bile disardaki insanlarla bir araya gelmen gerekir ,disardaki insanlar bu forumdaki gibi direkte degiller...
daha az kalp kiriyorlar,demek korkulacak biseyde yok ...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Edebiyat26 View PostInsanlarin icindeyim derken cevrendeki emeklilerimi kast ediyorsun ,eger öyleyse ruhun cabuk yaslanabilir, yada cok bilgin olursun
Anlasamasan bile disardaki insanlarla bir araya gelmen gerekir ,disardaki insanlar bu forumdaki gibi direkte degiller...
daha az kalp kiriyorlar,demek korkulacak biseyde yok ...
belkide dediğin doğrudur
Yorum

Yorum