Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hayat tarzımı beğenmiyorum...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Hayat tarzımı beğenmiyorum...

Hayat tarzımı begenmiyorum hayat tarzımla barısık değilim verimli zaman geçiremiyorum hiç arkadaşım yok :S

Orjinal yazı sahibi: hamilton10 View Post
    Hayat tarzımı begenmiyorum hayat tarzımla barısık değilim verimli zaman geçiremiyorum hiç arkadaşım yok :S
    ben de içtiğim ilacı beğenmiyorum anksiyete yapıyor

Yorum

Hayat tarzını beğenmiyorsan, değiştir o zaman.
      İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
      Malcolm X

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mavimor View Post
        ben de içtiğim ilacı beğenmiyorum anksiyete yapıyor
        hangi ilaç ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Obsesif_Fatihi View Post
          Hayat tarzını beğenmiyorsan, değiştir o zaman.
          o kadar basit olmuyor hiç arkadasım yok arayıp hadi şuraya gidelim diyen kimse yok

Yorum

oturdugum semt ölü gibi bir yer emekli yeri her yere uzak ortam yok

Yorum

hangi ilaç ?
              paxil 2 yıl önce içtiğimde yapmıyordu şimdi ise yapıyor

Yorum

Düşüncelerime ayna oldun adeta. Ben de zamanımı verimli kullanamıyorum ve fazlasıyla yalnızım. bu sorunu çözmek için artık daha fazla risk almayı ve gerekirse hatalar yapmayı düşünüyorum. Kendi gücümü ve toplumun tahammül sınırlarını harmanlayarak, bu tekdüzelikten bir nebze sıyrılıp nefes almamı sağlayacak optimum bir düzey belirlemeliyim.

Yorum

üniversite sınavlarına hazırlanıp üniversitemi okusak en azından hergün bir yere gider geliriz biraz ortamda olur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
                    Düşüncelerime ayna oldun adeta. Ben de zamanımı verimli kullanamıyorum ve fazlasıyla yalnızım. bu sorunu çözmek için artık daha fazla risk almayı ve gerekirse hatalar yapmayı düşünüyorum. Kendi gücümü ve toplumun tahammül sınırlarını harmanlayarak, bu tekdüzelikten bir nebze sıyrılıp nefes almamı sağlayacak optimum bir düzey belirlemeliyim.
                    ne yapacaksın ........

Yorum

üniversite sınavlarına hazırlanıp üniversitemi okusak en azından hergün bir yere gider geliriz biraz ortamda olur
                      Neden olmasin evde oturup yaslanmaktan iyidir ,hem insan icine cikarsin, hemde yeni arkadaslar edinirsin hamilton

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Edebiyat26 View Post
                        Neden olmasin evde oturup yaslanmaktan iyidir ,hem insan icine cikarsin, hemde yeni arkadaslar edinirsin hamilton
                        ben zaten insanların içindeyim edebiyat

Yorum

ben zaten insanların içindeyim edebiyat
                          Insanlarin icindeyim derken cevrendeki emeklilerimi kast ediyorsun ,eger öyleyse ruhun cabuk yaslanabilir, yada cok bilgin olursun

Anlasamasan bile disardaki insanlarla bir araya gelmen gerekir ,disardaki insanlar bu forumdaki gibi direkte degiller...

daha az kalp kiriyorlar,demek korkulacak biseyde yok ...

Yorum

Hamilton, gizemli bir kişiliksin.
                            İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
                            Malcolm X

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Edebiyat26 View Post
                              Insanlarin icindeyim derken cevrendeki emeklilerimi kast ediyorsun ,eger öyleyse ruhun cabuk yaslanabilir, yada cok bilgin olursun

Anlasamasan bile disardaki insanlarla bir araya gelmen gerekir ,disardaki insanlar bu forumdaki gibi direkte degiller...

daha az kalp kiriyorlar,demek korkulacak biseyde yok ...

belkide dediğin doğrudur

Yorum

İşleniyor...
                              X