Duyuru

Collapse
No announcement yet.

memnunsuz itiraflarım.....

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

ben yatıyorum enerjim bitti.........

Yorum

Orjinal yazı sahibi: siirimsi View Post
      Biraz sıkıntı yaratıyorda olsada calismak iyi geliyor insana ,bir ise yaradigini ve birilerinin sana muhtac oldugunu hissetmek duygusu ve parani aldigindaki özgürce harcayısın mutlu ediyor..
      Yaziyi zevkle okudum,,aslinda arada icinden gecen baska duygu ve düsüncelerini,, bir kisi hakkindaki fikirlerini bile kaleme alsan zevkle okunabilir..
      Size yakistiramadim bir cümle gördüm de ben mi acaba yanlış anladım. "birilerinin sana muhtaç olduğunu hissetmek " kısmı. çok mu güzel birinin size muhtaç ve ihtiyacı olduğunu bilmek. Çok ilginç.
      Last edited by .::yabancı::.; 12-11-2014, 10:55 PM.
      "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View Post
        Size yakistiramadim bir cümle gördüm de ben mi acaba yanlış anladım. "birilerinin sana muhtaç olduğunu hissetmek " kısmı. çok mu güzel birinin size muhtaç ve ihtiyacı olduğunu bilmek. Çok ilginç.
        yasli bir ciftin yaninda calisiyorum,yasli ama dincler diye belirtim)sadece ben ve bir arkadasim yardimci oluyoruz,bir özel klinik ve üst kat evleri..
        Bazen kimseye güvenilmeyen bu devirde anahtarlarini bile bana birakarak seyahate cikmalari ve bazi özel notlarini pc lerine benim almami istemeleri sifrelerinden tutunda gizli dosyalara kadar tüm bilgilerini benim düzenlemem ve bana senin bizimle calistigin icin cok mutluyuz,sana ihtiyacimiz var demeleri bana o sözü söyleten..Belki de muhtac kelimesi fazla olmus haklisin..
        Bir fabrika yada coklu ortamda calssam inanin bende calisamazdim,kendi isimi acardim da zaten böyle bir niyettim de var.Bakalim bu yasli cift emekli olduklarinda düsünüyorum kismetse)
        'Öldüm' der durur, yine de yaşarsın!...

Yorum

İlginç bir yaşam tarzın var. Benim üst katımdaki arkadaş da 32 yaşında. Tıpı bıraktı ve evden çok nadir çıkıyor. Benden başka hiç arkadaşı yok ama halinden memnun görünüyor. zeki ve araştırmacı birisi.
          Orjinal yazı sahibi: hamilton10 View Post
          ben bazen öyleyim dreamer fazla konusmam ama dogrusunu bildiğim bir konu hakkında dinleyiciyi baskı altına alırım ki itiraz etmesini engellemek için çünkü doğrusunu oda bilmiyor belkide doğru diye birşey yoktur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: siirimsi View Post
            yasli bir ciftin yaninda calisiyorum,yasli ama dincler diye belirtim)sadece ben ve bir arkadasim yardimci oluyoruz,bir özel klinik ve üst kat evleri..
            Bazen kimseye güvenilmeyen bu devirde anahtarlarini bile bana birakarak seyahate cikmalari ve bazi özel notlarini pc lerine benim almami istemeleri sifrelerinden tutunda gizli dosyalara kadar tüm bilgilerini benim düzenlemem ve bana senin bizimle calistigin icin cok mutluyuz,sana ihtiyacimiz var demeleri bana o sözü söyleten..Belki de muhtac kelimesi fazla olmus haklisin..
            Bir fabrika yada coklu ortamda calssam inanin bende calisamazdim,kendi isimi acardim da zaten böyle bir niyettim de var.Bakalim bu yasli cift emekli olduklarinda düsünüyorum kismetse)
            Bu daha açıklayıcı oldu bende bir an, şaşırdım. Böyle bazı erkekler olur ya, kadınların çalışmasına mani olurlar. her zaman kendilerine muhtaç olsun kendi ekonomik özgürlükleri olmasın, sonra ben ne yaparsam yapayım bana mecbur tavırları..O yüzden kimse kimseye muhtaç ihtiyaç kalmasını asla istemem keşke, sihirli değnek olsa da herkes kendi işini görebilecek bir dünya olsa ama yok. bu yüzden karşılıklı ihtiyaç denilirse çok daha hoş olur.Senin o işe ihtiyacın var. Onlarında güvenilir bir elemana...
            "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

insan canlısının tanımını yapmak çok zor ama çocukluk ergenlik gençlik yetişkinlik ve ölüm vardır benim en sevdiğim dönem yetişkinlik dönemi her olumsuzlugu tevazuyla karşılayabilirsin artık hiç bir sorun hayati bir öneme sahip değildir hatta ileriye gidip ulan 3 gunluk dunya deyip hiç birşeyi umursamazsın...
              korkular ve fobilerin baskın oldugu gençlik döneminde sorunlar hep olacaktır önemli olan bu sorunlarla mucadele edecek güce sahip olmak gerekir derdim halada gecerli bu düşüncem .........

mülkiyet ve sahip olma isteği hayatta boşa zaman geçirmeye neden olur hiç uğraşmayın böyle şeylerle gereksiz sorumluluklar yuklemeyin kendinize....
              konfora ve keyfinize duskun olabilirsiniz yani bunlarda confora dayalı bir sürü alışkanlıklar demektir alıskanlıkların kölesi olma durumu söz konusudur...
              herhangi bir konuda tedbir almakda hiç birşeyi değiştirmez olacak herneyse olur ..........
              kendi iradenizle ilgili her konuda son söz sizindir siz son sözü söylemeden yasanan gelişmeleri izleyin ve bekleyin unutmayın son söz sizdedir sizin karararınızla değişecek bir durum bu bunun farkında olun........

kavgaya gürültüye hiç gerek yok yok artık bu modern çağda değmez artık hiçbirşey için birilerini hırpalamaya yada dayak yemeye.......

Yorum

insan canlısının tanımını yapmak çok zor ama çocukluk ergenlik gençlik yetişkinlik ve ölüm vardır benim en sevdiğim dönem yetişkinlik dönemi her olumsuzlugu tevazuyla karşılayabilirsin artık hiç bir sorun hayati bir öneme sahip değildir hatta ileriye gidip ulan 3 gunluk dunya deyip hiç birşeyi umursamazsın...
                korkular ve fobilerin baskın oldugu gençlik döneminde sorunlar hep olacaktır önemli olan bu sorunlarla mucadele edecek güce sahip olmak gerekir derdim halada gecerli bu düşüncem .........

mülkiyet ve sahip olma isteği hayatta boşa zaman geçirmeye neden olur hiç uğraşmayın böyle şeylerle gereksiz sorumluluklar yuklemeyin kendinize....
                konfora ve keyfinize duskun olabilirsiniz yani bunlarda confora dayalı bir sürü alışkanlıklar demektir alıskanlıkların kölesi olma durumu söz konusudur...
                herhangi bir konuda tedbir almakda hiç birşeyi değiştirmez olacak herneyse olur ..........
                kendi iradenizle ilgili her konuda son söz sizindir siz son sözü söylemeden yasanan gelişmeleri izleyin ve bekleyin unutmayın son söz sizdedir sizin karararınızla değişecek bir durum bu bunun farkında olun........

kavgaya gürültüye hiç gerek yok yok artık bu modern çağda değmez artık hiçbirşey için birilerini hırpalamaya yada dayak yemeye.......
                Hamilton evlenme ne bilim, bu gibi düşüncelerin yok mu? çalışmamak üzerine yazıyorsunda çalışmadan kim kime veriyor ki? annen baban bile bir süre evde kalsan huzursuzluk oluyor...Git çalış boş boş evde derler...

Yorum

Valla onu bunu bilmem de 24 yaşındayım kendimi bildiğimden beri çalışıyorum. Üniversite yıllarımdan beri parasal ihtiyacam olmamasına rağmen çalışıp ütetmeyi tercih ettim.
                  Sevdiğim işi yapıyorum bana bıraktığı tek külfet yorgunluk.. !

İyi para kazanıyorum.. İyi para harcıyorum, kendi paramı harcamanın keyfini çıkartıyorum. Bende de durum böyle
                  ........

Yorum

aklıma birşey geliyor çok komik aslında şu 17 aralık operasyonu vardı reza zarraf irandan altın kaçakcılıgı yaparak devletimizin bakanlarına rüşver vermişti
                    orda bir babek zencani vardı reza zarrafın iranlı iş ortagı bu adamın taklidi yapılsa türkiyede herkes gülmekten yarılır mesela şu videodan yola çıkarak

Yorum

bide şu şarkıyı dinlediğim zaman pantalonu baldırlara kadar çekmiş uzun yol şöförü gözümde canlanıyor

Yorum

bide şu şarkıyı dinlediğim zaman pantalonu baldırlara kadar çekmiş uzun yol şöförü gözümde canlanıyor
                        tam kamyon şarkısı

Yorum

hamilton , sen evlenmeyi düşünüyo musun birader?? Evliliğe fikrin ne
                          ........

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MoRbİd View Post
                            neden sordun

Yorum

neden sordun
                              Orjinal yazı sahibi: MoRbİd View Post
                              Cok ucu acik bi söz söyledin.nereye cikacak bakalim.ben de merak ettim
                              Hamilton pek sevindi ama hadi insallah hayirlisi
                              Last edited by YerGökHayat; 25-11-2014, 10:17 PM.

Hayat kúcúk seylerden olusur.
                              Sen seversen búyúk olurlar..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YerGökHayat View Post
                                Cok ucu acik bi söz söyledin.nereye cikacak bakalim.ben de merak ettim
                                Hamilton pek sevindi ama hadi insallah hayirlisi
                                ayarsız enerji...........

Yorum

İşleniyor...
                                X