Duyuru

Collapse
No announcement yet.

terkedilmiş ev

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• terkedilmiş ev

günler birbirini kovaladı. en çok eylülü bekledim. bir eylüldü gittiğiniz de. sonbahar rengarenkti. gözlerim eskisinden daha çok sordu, bulamadığı anlamlar için de kayboldu... ağlamayı yediremedim kendime, içim acıdı durdu günlerin karanlığında. onlar gittiler, terkedilmiş bom boş bir evdi soğuk, ıssız. bekledim. umutsuzluğun içinden umut çiçekleri yeşerdi, kendiliğinden... dudaklarım sımsıkı sustum, gözlerim donuk ve yerdeydi sizi gördüğüm de. ve yıllar yılı öylece...

ben seni eylülde değil aralıkta terkettim!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ömer88 View Post
      günler birbirini kovaladı. en çok eylülü bekledim. bir eylüldü gittiğiniz de. sonbahar rengarenkti. gözlerim eskisinden daha çok sordu, bulamadığı anlamlar için de kayboldu... ağlamayı yediremedim kendime, içim acıdı durdu günlerin karanlığında. onlar gittiler, terkedilmiş bom boş bir evdi soğuk, ıssız. bekledim. umutsuzluğun içinden umut çiçekleri yeşerdi, kendiliğinden... dudaklarım sımsıkı sustum, gözlerim donuk ve yerdeydi sizi gördüğüm de. ve yıllar yılı öylece...
      Eylül de susmuştun en çok. kaşların çatmış, gözlerin donuk, uzak denizlere dalmıştı. düşlerinin yarım kaldığını tam tutucakken ellerinden, uyandığında en güzel düşlerden karabsanlara dönüşen.. uzun bir yolculuk başlamıştı. yüzünde kırgın bir çocuğun parçalanmış yüreği ağlıyordu. boşlukta, sabit bakan gözlerim, mesafeleri durdurduğunda kayboldu ezgilerin. değmezdi değil mi hayat değmezdi çıplaklığına sözlerin. saklı kalmalıydı umudun rengi. unuttuğumuzu sandığımız gölgeleri anıların gün gelir vurgun olurdu sisli günlerinden birinde eylülün.

Yorum

evet eylülden aralığa kadar olan zaman en sıkıcı dönemdi. zor dayandım!
        seninle sevişmek bile artık angarya idi!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hemingway View Post
          evet eylülden aralığa kadar olan zaman en sıkıcı dönemdi. zor dayandım!
          seninle sevişmek bile artık angarya idi!
          kadınlara karşı biraz kibar konusamazmısın dostum nasıl bu hale geldin sen

Yorum

kendi üzerine alıyormuş gibi yapmasan, ben senin için ne şiir ne de yazı yazdım. beste yap diye bi dörtlük karaladım sadece. çamurlamakta üstüne yok. senden hiç hoşlanmadığımın farkındasın değil mi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hamilton10 View Post
              kadınlara karşı biraz kibar konusamazmısın dostum nasıl bu hale geldin sen
              o herşeyi söyleyebilir hamilton ve emin ol çok eğleniyordur şu an.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ömer88 View Post
                o herşeyi söyleyebilir hamilton ve emin ol çok eğleniyordur şu an.
                boyu devrilsin ne diyim başka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hamilton10 View Post
                  boyu devrilsin ne diyim başka
                  adam kafamızı allak bullak etti gitti

Yorum

İşleniyor...
                  X