Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aldattınız mı ya da aldatıldınız mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

asya çelik demişki

Orjinal yazı sahibi: ASYA ÇELİK
    SEVGİLİM EVLİYMİŞ BENDE MSJ FALAN ÇEKİYORDUM SÜREKLİ MEGERSE EŞİ OKUYORMUŞ EŞİYLE TAM BİR EVLİLİGİ YOKMUŞ BU ARA İKİ ÇOÇUGU VARDIR _NEYSE ÖGRENDİM AMA BIRAKMADIM ONU_GÖRÜŞÜYORUZ DESEM YALAN OLUR GÖRÜŞMÜYORUZ DESEM YALAN OLUR_İLK DEFA SEVDİM BİRİNİ VE BÖYLE OLDU ONA O KADAR GÜVENİYORDUMKİ GÖZLERİM KÖR OLMUŞTU YANİ ŞİMDİ ÖYLE Mİ DEGİL TABİKİ HALA SEVİYORUM AMA _NEYSE_HALA KENDİME GELEMEDİM ZATEN İYİ DEGİLDİM İYİCE BATTİM DOGRUSU BU BENİM ..HATA OLARAK NİTELENDİRDİGİM TEK ŞEY OLDU HAYATIMDA ONDAN ÖNCEKİ HATALARIMI SİLDİM SADECE BU KALDI VE EMİNİM ONU UNUTAMAZSAM HAYALİ SONUM OLACAK
    işte bunu anlatmaya çalışıyorum kadın kadına yapıyor bu kötülügü evli bir insanla berabersin ve bunu biliyosun daha halen herşeye devam ben sizin gibi insanlara acımıyorum onun hayalimi yoksa yuvasını yıkamamanın hayalimi yoksa içindeki vicdan azabımı senin sonun olcak ben sizler gibi insanlarda bi son göremiyorum sizlerin sonu olmaz eşini seninle aldatan senide bi başkasıyla aldatacaktır bunu unutma uturda içindeki karmaşayla bi muasebe yap hem seni hem eşini kullanıyor bu durumda yükün en büyügü senin evli bir insan tarafından kullanılıyosun çek bu yükü ayaklarınnın kalbinin beyninin götürdügü yere kadar unutma dünyanın bir adaleti var herşey sırayladır sende aynı yollardan geçeceksin şuan çektigin acıların en büyügünü çekeceksin

Yorum

Re: asya çelik demişki

Orjinal yazı sahibi: songül
      Orjinal yazı sahibi: ASYA ÇELİK
      SEVGİLİM EVLİYMİŞ BENDE MSJ FALAN ÇEKİYORDUM SÜREKLİ MEGERSE EŞİ OKUYORMUŞ EŞİYLE TAM BİR EVLİLİGİ YOKMUŞ BU ARA İKİ ÇOÇUGU VARDIR _NEYSE ÖGRENDİM AMA BIRAKMADIM ONU_GÖRÜŞÜYORUZ DESEM YALAN OLUR GÖRÜŞMÜYORUZ DESEM YALAN OLUR_İLK DEFA SEVDİM BİRİNİ VE BÖYLE OLDU ONA O KADAR GÜVENİYORDUMKİ GÖZLERİM KÖR OLMUŞTU YANİ ŞİMDİ ÖYLE Mİ DEGİL TABİKİ HALA SEVİYORUM AMA _NEYSE_HALA KENDİME GELEMEDİM ZATEN İYİ DEGİLDİM İYİCE BATTİM DOGRUSU BU BENİM ..HATA OLARAK NİTELENDİRDİGİM TEK ŞEY OLDU HAYATIMDA ONDAN ÖNCEKİ HATALARIMI SİLDİM SADECE BU KALDI VE EMİNİM ONU UNUTAMAZSAM HAYALİ SONUM OLACAK
      işte bunu anlatmaya çalışıyorum kadın kadına yapıyor bu kötülügü evli bir insanla berabersin ve bunu biliyosun daha halen herşeye devam ben sizin gibi insanlara acımıyorum onun hayalimi yoksa yuvasını yıkamamanın hayalimi yoksa içindeki vicdan azabımı senin sonun olcak ben sizler gibi insanlarda bi son göremiyorum sizlerin sonu olmaz eşini seninle aldatan senide bi başkasıyla aldatacaktır bunu unutma uturda içindeki karmaşayla bi muasebe yap hem seni hem eşini kullanıyor bu durumda yükün en büyügü senin evli bir insan tarafından kullanılıyosun çek bu yükü ayaklarınnın kalbinin beyninin götürdügü yere kadar unutma dünyanın bir adaleti var herşey sırayladır sende aynı yollardan geçeceksin şuan çektigin acıların en büyügünü çekeceksin
      Songul,

Fikirlerinizi portalda belirtmekte ozgursunuz. ANCAK, bu ozgurlugunuz, karsinizdaki insan hakkinda fetva vermeye kadar gidemez. Kimin ne cekecegini siz bilemezsiniz. Bu sekilde sahsi saldiri iceren yorumlariniza otosansur uygulamak durumundasiniz.

Iyi paylasimlar.

Yorum

benimki şahsi saldırı degil mademki fikir özgürlügü var bende özgürce düşüncelerimi yazdım

Yorum

doğru ama songül, insan başına ne geleceğini bilemiyor ne yazık ki, dünya hali bu.

ben katılmıyorum tüm suç kadında mı oluyo şimdi. adam evli olduğunu söylemiyor bile, arada 2 çocuğu varken bunu yapabiliyor. kadın duygularını öldüremiyor diye suçlu mu oluyor. bu kadar acımasız olma, buralara bi sürü insan yazıyo "unutamıyorum" , "hala seviyorum" diye. demek ki bazı insanlar duygularına odaklı yaşıyor, bu yaradılış, yapı meselesı... ne diyebiliriz ki...
          just a smile

Yorum

Orjinal yazı sahibi: songül
            benimki şahsi saldırı degil mademki fikir özgürlügü var bende özgürce düşüncelerimi yazdım
            Kufur de "fikir ozgurlugune" girer aslinda. Ancak sahsi saldiriya izin verilmiyor portalda. Tekrardan otosansurunuzu devreye sokmanizi rica ediyorum yorum yazarken.

Yorum

...ilk ben aldatıldım...sonraları bende aldatttım...ben aldatırken aynı zamnada aldatılıyormuydum bilmiyorum..ama ikisinide yaşadım...
              yarın çok geç olabilir...

Yorum

ALDATILMADIM AMA ALDATIYORUM AMA HASTALIK YAPTIRIYOR DESEM

Yorum

okudum güzel şeyler yazmışsın diyemem beni anlamanızıda beklememiştim zaten bende kendimi anlamıyorum _ oturup düşünmeye gelince insan çıkmaza giriyor oturupta düşünmeyle olmuyor bazen tam tersi düşünmemek gerekiyor songül hanım düşünmeyeceksnki en az acıyla kurtulacaksın düşünceler senin sonun oluyor çünkü_ben onunla iken o eşiyle aynı evde kalmıyordu farklı evlerde farklı odalarda kalıyorlardı ama zamanla bu degişti ben bir şey dedim mi evt ben eşini kırma dedim ondan ayrılma dedim onunla yemege git onunla gece gez dedim ona bir jest yap dedim arabayla gezdir korkut belki dedim ne yapacak belki sana sarılır ve evliliginde düzelir dedim aptalcca şeyler işte _ o eşine döndü ama ben onu seviyorum _ ne diyebilirimki artık bazen olmuyor düşünmek çare_kimseye güvenme aldıgım tek ders bu_
                  ben suçluyum evett

Yorum

Aldatmadım :lol: aldatılmadım 8)

Yorum

İtiraf etmek gerekirse evet, ben eski sevgilimi aldattım.

Aldatma nedeni de sorulmuş; aldatmamın nedeni güdülerim ve arzularım diyeyim. Bir kişinin kulu kölesi olurcasına ona bağlanmak öteden beri saçma geliyor bana. Belki de sebep budur...

Bu yüzden hâlâ evlenmedim ve evlenmeyi de düşünmüyorum.

Yorum

Yorumsuz
                        ........

Yorum

İşleniyor...
                        X