Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yapacak bir şey bulamıyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Halit Hüseyni nin '' Uçurtma Avcısı''ndan başla ve ardından yine aynı yazarın '' Bin Muhteşem Güneş'' adlı kitabını oku.

Ben okumayı düşünmesem de Elif Şafak'ın AŞK adlı kitabı çok moda,onu okuyabilirsin.Ama Elif Şafak yerine Ahmet Ümit in BAB-I ESRAR ını tavsiye edebilirm.

Sonra Fransız Süiti adında bir kitap var,ben onu da beğenerek okudum.

Limon Ağacı vardı Sandy Tolan ın kitabı..

Eğer edebiyatla aran iyi ise İskender Pala nın tüm kitaplarını şiddetle öneririm..Son kitabı Kate - i Matem enfes..Sonra..Babilde ölüm istanbulda aşk,aşkname,dört güzeller,leyla ve mecnun...tüm kitapları harika..

Aklıma geldikçe eklerim canım..
    Olmadığın insan olarak sevilmektense, olduğun insan olarak nefret edilmek iyidir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozle_m_ermaid
      Halit Hüseyni nin '' Uçurtma Avcısı''ndan başla ve ardından yine aynı yazarın '' Bin Muhteşem Güneş'' adlı kitabını oku.

Ben okumayı düşünmesem de Elif Şafak'ın AŞK adlı kitabı çok moda,onu okuyabilirsin.Ama Elif Şafak yerine Ahmet Ümit in BAB-I ESRAR ını tavsiye edebilirm.

Sonra Fransız Süiti adında bir kitap var,ben onu da beğenerek okudum.

Limon Ağacı vardı Sandy Tolan ın kitabı..

Eğer edebiyatla aran iyi ise İskender Pala nın tüm kitaplarını şiddetle öneririm..Son kitabı Kate - i Matem enfes..Sonra..Babilde ölüm istanbulda aşk,aşkname,dört güzeller,leyla ve mecnun...tüm kitapları harika..

Aklıma geldikçe eklerim canım..
      iskender palanın kitaplarını hiç okumadım ama, kısa kısa netten şiir ve yazılarını okudum harika tek kelime ile.
      Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

offffffffffff canım sıkılıyo

Yorum

yine sıkıntı bastı beni geceleri uyuyamıyorum internetin başında geçiyo boşa zamanlar

Yorum

canım sıkılıyo çok mutsuzum :cry:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Duygus
              valla senin yerinde olmayı isterdim doğrusu. benim evdeki pc şimdilik gitti kaç aydır pc yok diye kafayı yiyorum. keşke evde internet olsa da ben de sıkılsam..

Kitap okuyamıyorum sıkılıyorum, televizyon desen ruhumu daraltıyor artık. pc de yok.. özlediklerim uzağımda.. evde bir annem bir ben varım. konuşacak kardeşim arkadaşım dostum hiiiç yok yakınımda. Koca dünyada tek yaşıyor gibiyim.

İnan ki senin durum benden daha iyi destiny.
              kıyamam sana canımsın benim şu pcn gelsede kavuşsak :lol:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: destiny89
                benimde canım çooo..ook sıkkın çok..votka içiyorum şu an düşünüyorum ne yapmam lazım bu hayatta..işin içinden çıkamıyorum..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nemesiskm
                  benimde canım çooo..ook sıkkın çok..votka içiyorum şu an düşünüyorum ne yapmam lazım bu hayatta..işin içinden çıkamıyorum..
                  içmeden düşünsen

Yorum

[quote="BUTU"]
                    içmeden düşünsen [/qu

ben bağımlı kişiliğim sevgili batu,bütün gün iş yerindeyim açlışıyorum çabalıyorum,hedeflerime de ulaşmaya az kaldı..ama akşam olunca BOŞLUĞA düşünce işin rengi değişiyor..

Yorum

[quote="nemesiskm"]
                      Orjinal yazı sahibi: BUTU
                      içmeden düşünsen [/qu

ben bağımlı kişiliğim sevgili batu,bütün gün iş yerindeyim açlışıyorum çabalıyorum,hedeflerime de ulaşmaya az kaldı..ama akşam olunca BOŞLUĞA düşünce işin rengi değişiyor..
                      peki arkadaşım ama o işin rengi bölümünde en güzel renklere ulaşmanı dilerim

Yorum

İşleniyor...
                      X