Birini unutmak için bir daha düşünmemek için ne yapardınız :?:
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Birini unutmak için ne yaparsınız?
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: BUTUOrjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: _aLmiRa_unutmak diye bir şey olduğuna inanmıyorum. Hatırlamazsın o kadar.
evet haklısın..
eet.ailem yakınlarım ve sevdiğim aşık oldum insan hariç tabi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: BUTUOrjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: _aLmiRa_unutmak diye bir şey olduğuna inanmıyorum. Hatırlamazsın o kadar.
evet haklısın..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: BUTUOrjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: BUTUOrjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: _aLmiRa_unutmak diye bir şey olduğuna inanmıyorum. Hatırlamazsın o kadar.
evet haklısın..
arkadaşız sonuçta buda yeterli
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: BUTUOrjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: BUTUOrjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: _aLmiRa_unutmak diye bir şey olduğuna inanmıyorum. Hatırlamazsın o kadar.
evet haklısın..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: BUTUOrjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: BUTUOrjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: BUTUOrjinal yazı sahibi: bydeadOrjinal yazı sahibi: _aLmiRa_unutmak diye bir şey olduğuna inanmıyorum. Hatırlamazsın o kadar.
evet haklısın..
Yorum
-
durumu dramatize etmem
"tanrım, ilk defa ben aşık oldum, benimki gerçek aşktı, benimki ilk ayrılık. asla bitmez, asla unutulmaz, onun hediyelerini ve mektuplarını sonsuza kadar saklayacağım, ona her gün mektuplar yazacağım ve kendi kendime onu unutmadığımı hatırlatacağım. benim aşkım çook büyük."
herkes böyle bi havada akışına bırakın bence ve ABARTMAYIN!just a smile
Yorum
Yorum