Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Birini unutmak için ne yaparsınız?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

ben şu an birini unutmaya çalışıyorum. uyguladığım şey şu. onu hiç düşünmüyorum aklıma geldiğinde içimden şarkı söylüyorum eğer bu işe yaramazsa sayıların karelerini almaya başlıyorum daha da olmadı çıkıp deli gibi yürüyorum yürüdükçe her şey geride kalıyor. yer, zaman, olaylar, insanlar... rüzgar saçlarımın arasından geçerken unutmak istediğim kokuları da götürüyor üstümden daha çok yürüdükçe daha çok geride kalıyor her şey, daha çok yürüdükçe daha çok... geriye sadece yenilenmiş, arınmış bir ben kalıyorum, bir de rüzgar...

dene istersen

ama kolay olmuyor

Yorum

zaman hallediyor..eyleme geçmek boşa kürek çekmek.bekle ve gör..unutmanın tekniği yok ama zamanın aşkları silip süpürmüşlüğü aşikar..zamanın kendini sevdirdiği tek durum bu bence

Yorum

zamanında beni terkedip giden birini unutmayı çok istemiştim ama bir türlü olmuyordu rüyalarıma giriyordu. onu hayatımdan çıkarınca başıma gelecekleri düşündüm kaybedeceklerimi düşünüp,sorguladım...ve gözümde değersizleştirdim...çünkü bana sadece acı veriyordu biraz gerçekçi düşünüp karar verdim.o bana dönse bile onu reddetme cesaretini gösterdim.
        yaşadıklarımdan anladığım şey acımayacaksın acıyınca acınacak duruma düşen sen oluyorsun.
        sana zarar veren şeyleri düşünmemeyi öğrenmek gerek.

Yorum

eger birşey yaparsan unutmadıgını görürüsün hiç birşey yapmayacaks
          düşünmeyecekmişsin düşünmeyecegini düşünmek bile düşünmek hiç birşey yapma

Yorum

ilk önce ben napıyorum diye sorarım kendıme? sonra artık onu hatırladığım şarkıları dinlemez ve eğer onu göreceğim yerler varsa gitmez onu gördüğümde görmemeye çalışırım.Ben birini böle u nutmuştum işe yarıyor ama çaba gösterenlere =)
            <div><strong>Duslerın Oyle Narınqı Onlara Sahıp Cıq</strong></div><br />

Yorum

onunla ilgili herşeyi silerim
              tel.nosu,resimleri,yazıları vb.
              çok işe yarar
              <em>Biliyorum kader değil Kendi ellerimle Kazdım bu mezarı Ben kendime&nbsp;</em>

Yorum

bence hepsi fasa fiso birşeyi ne kdr düşünmicm dersen okdr daha çok düşünürsün relax olun doğru nefes alın ve unutmayı unutun :lol:
                herşeyi zamana bırakın insan öyle yaratılmıştır ki herşeyin üstesinden gelebilme potansiyeli içinde saklıdır ama bunun için süreçte önemlidir..
                bi kere günlük yaşantınıza geri dönün..olayı sindirin .. reddetme,gözardı etme,yoksayma bu eylemleri kafanızdan silin yani kendinizi kandırmak yerine yüzleşmeyi seçin bir adım herzaman diğerine ön ayak olucaktır

Yorum

unutmam çünkü ben onu unutturacak birşey yapmam

Yorum

saplantı haline getirmem zamanla geçer. çevreme, kendime, dünyaya aşığım ben aşık tripleriyle isyan edecek kadar takıntılı bir insan değilsem (ki değilim) zamanla ilgi duymayı keserdim. ilgi duymayı kesicem demem kendiliğinden gelişir. hem onu hem kendimi boş yere rahatsız etmemin anlamı yok. kendimi de sevmek zorundayım. ilk kendimi sevmek zorundayım. bir kişinin peşinde elimde aşk şiirleriyle dolaşamam. dolaşanlara da (dalga geçer gibi değil harbiden) acıyarak bakarım. bazen düşünürüm bunun ne sebebi nolabilir insanlar niye bu kadar kaptırıyor diye.. bunu biraz fazla düşününce hayattan hiçbir şey anlamadığımız sonucu çıkıyor ortaya. o kadar boş geliyor herşey bize o olsa herşeyi kurtaracakmış gibi sanki. böyle durumlarda ilk giden o olur.. söylemesi benden. insan önce kendini, hayatı sevmeli. ya değilse bence anlatılan aşk değil. saplantı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: invasor
                      ben onun kakasını yaparken düşünüyorum... :roll:
                      muhabbet gaital bi hal almış

Yorum

hee öle valla
                        napim yalanmı söliyim onu kakasını yaparken düşünüyom iyi oluyo valla
                        unutmak için... :roll: :roll: :roll:
                        Bu unutmak deilde daha çok tiksinme küçültme operasyonu gibi geldi bana unutulması gereken objeyi hala düşünüyosunya hani

Yorum

ya bak nasıl diyim
                          herkesin kendine göre bir stratejisi vardır unutma çalışmaları neden küçültmek olsun ki katılmıyorum buna!+ obje derken...? :roll:
                          ben senin çabana deil unutmak istediğin kişiyi zihninde küçültme çabanı kastetmiştim orda güzel kardeşim ayrıca nesne-obje hani bilinmeyen soruna verdilen bi ad hadi kişi diyelim onada okey? ...

Yorum

e ben başta demiştim

Yorum

İşi, baştan sağlama alacaksın. Yani hiç kimseye, unutmakta zorlanacak kadar bağlanmayacaksın...

Her irade, kendisinden daha üstün irade karşısında çökmeye mahkumdur der bir atasözü. Ayrılan sevgililer de bu böyle oluyor. Zayıf iradeli olan, güçlü olandan kolay kolay kopamıyor ve ayrılmakta güçlük çekiyor. Güçlü iradeli olan ise çabucak kendini toparlıyor. O hâlde her zaman, her durumda ve herkese karşı güçlü, iradeli ve kendinden emin bir karaktere bürüneceksiniz...

Zaman her şeyin ilacıdır. Hayatınıza yeni etkinlikler katın ve zaten var olanların üzerinde durun. Böyle olursa, bir süre içiniz acısa da zamanla unutursunuz gider...

Yorum

SN.ROSE, konu beynimizle ilgili beynimizin arka kısmında çok küçük bir yerde olan (sıvının) beynimize yayılarak etkilemesi neticesinde hep aynı kişiye odaklanmamıza neden olur, ozaman yapacagımız tek şey kalıyor beynimizi başka birşeylerle meşgul etmek, (kitap okumak,şiir yazmak,resim yapmak,spor) V.S.gibi aktiviteler.

Yorum

İşleniyor...
                                X