Orjinal yazı sahibi: hale46
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
hiçbirimiz iyileşemiycez bu hastalıklara alışın
Collapse
X
-
bence destinynin depresif karamsar bir anında yazdığı yazı bu bizlere oluyor böyle iyileşemicekmişiz gibi geliyor ama her zaman destinyinin böyle düşüneceğine inanmıyorum hepimiz iyileşicez inş kimi 1 yıl kimi 3 ay kimi 2yıl kimide 3yıl sonuçta iyileşicez ve bu hastalık haricinde birçok sıkıntısı olan insanda var kan kanseri gibi aıds gibi kanser gibi hastalıklar insanlar içişn vardır ve unutmuyalım hiçbir dert çaresiz değildir.
Yorum
-
her anım karamsar ve bugün de aynı şekilde düşünüyorum ağlıyorum...Orjinal yazı sahibi: bydeadbence destinynin depresif karamsar bir anında yazdığı yazı bu bizlere oluyor böyle iyileşemicekmişiz gibi geliyor ama her zaman destinyinin böyle düşüneceğine inanmıyorum hepimiz iyileşicez inş kimi 1 yıl kimi 3 ay kimi 2yıl kimide 3yıl sonuçta iyileşicez ve bu hastalık haricinde birçok sıkıntısı olan insanda var kan kanseri gibi aıds gibi kanser gibi hastalıklar insanlar içişn vardır ve unutmuyalım hiçbir dert çaresiz değildir.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: destiny89her anım karamsar ve bugün de aynı şekilde düşünüyorum ağlıyorum...Orjinal yazı sahibi: bydeadbence destinynin depresif karamsar bir anında yazdığı yazı bu bizlere oluyor böyle iyileşemicekmişiz gibi geliyor ama her zaman destinyinin böyle düşüneceğine inanmıyorum hepimiz iyileşicez inş kimi 1 yıl kimi 3 ay kimi 2yıl kimide 3yıl sonuçta iyileşicez ve bu hastalık haricinde birçok sıkıntısı olan insanda var kan kanseri gibi aıds gibi kanser gibi hastalıklar insanlar içişn vardır ve unutmuyalım hiçbir dert çaresiz değildir.
hayır kendını öyle inandırıyorsun destiny iyi olduğun zaman bak bu sözlerinden pişmanlık duyucaksın sabretmeyi bilmezsen iyileşemezsinki kimse iyileşemez her hastalıkta sabır çok önemlı
Yorum
-
Re: hiçbirimiz iyileşemiycez bu hastalıklara alışın
Seni anlamamak mümkün değil.sanırım zaman zaman umutsuzluk ve karamsarlığa kapılıp benzer düşüncelere bende kapılıyorum.tedavide hele sil baştan yapıldımı sinirlerim altüst oluyor zorla çıkmış olduğun basamaklardan tepe taklak aşağı yuvarlanıp tekrar güneş doğacak umuduna sarılıp yaşamaya çalışıyoruz.Allah yardımıcımız olsun.....Orjinal yazı sahibi: destiny89bu çok doğru yıllardır çekiyorum bi değişiklik yok! ancak ilaçlar kontrol altına alıyo tedavi etmiyo sizler de öyle portalda görüyorum herkes ilaç içiyo ama hala aynı ayrıca ilacı bırakınca da başa dönüyoruz ömrümüzün sonuna kadar çekcez böle yarı deli yarı manyak yaşıycaz !!! :cry:
Yorum
-
Re: hiçbirimiz iyileşemiycez bu hastalıklara alışın
bizim hastalığımız çok dirençli... bunun da etkisi var sanırım...Orjinal yazı sahibi: BUTUSeni anlamamak mümkün değil.sanırım zaman zaman umutsuzluk ve karamsarlığa kapılıp benzer düşüncelere bende kapılıyorum.tedavide hele sil baştan yapıldımı sinirlerim altüst oluyor zorla çıkmış olduğun basamaklardan tepe taklak aşağı yuvarlanıp tekrar güneş doğacak umuduna sarılıp yaşamaya çalışıyoruz.Allah yardımıcımız olsun.....Orjinal yazı sahibi: destiny89bu çok doğru yıllardır çekiyorum bi değişiklik yok! ancak ilaçlar kontrol altına alıyo tedavi etmiyo sizler de öyle portalda görüyorum herkes ilaç içiyo ama hala aynı ayrıca ilacı bırakınca da başa dönüyoruz ömrümüzün sonuna kadar çekcez böle yarı deli yarı manyak yaşıycaz !!! :cry:
Yorum

Yorum