Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hiçbirimiz iyileşemiycez bu hastalıklara alışın

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: hale46
    Orjinal yazı sahibi: enyax
    İyi olacağına inanmayan bir insanın iyileşmesini beklemek zaten bir saçmalık
    felç inmiş birini sırf birgün yürüyeceğine inandığı için yürüdüğünü gördünüz mü hiç?bu durum psikolojik demeyin.çünkü bu daha imkansız birşey aslında tamda psikolojik birşey olduğu için..beyniniz yanlış çalıştığı için iyileşeceğinize inanmıyorsunuz..çünkü dep te olduğunuz için otomatik düşünceler sizi olumlu düşünmekten alıkoyuyor..zaten bu yüzden hasta oluyorsunuz..bence hastalığı olumsuz düşünmek olan birine olumlu düşünerek iyileşeceğini vadetmek saçmalık..iyileşmesi için hastaya; tedavi,çevre desteği ve doğru ilaç takviyesi yapmazsanız iyileşemez..hiçbir hasta mucize yaratamaz..hayat torpil geçmediği sürece..
    Felç inmesi psikolojik bir sorun mu ki psikolojik durumdan dolayı düzelsin veya daha kötü olsun.Benim bahsettiğim fizyolojik değil psikolojik problemler.
    öldü bu kız ; kesik boğazı bir vazo artık , geç gönderilmiş azap çiçeklerine...

Yorum

bence destinynin depresif karamsar bir anında yazdığı yazı bu bizlere oluyor böyle iyileşemicekmişiz gibi geliyor ama her zaman destinyinin böyle düşüneceğine inanmıyorum hepimiz iyileşicez inş kimi 1 yıl kimi 3 ay kimi 2yıl kimide 3yıl sonuçta iyileşicez ve bu hastalık haricinde birçok sıkıntısı olan insanda var kan kanseri gibi aıds gibi kanser gibi hastalıklar insanlar içişn vardır ve unutmuyalım hiçbir dert çaresiz değildir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bydead
        bence destinynin depresif karamsar bir anında yazdığı yazı bu bizlere oluyor böyle iyileşemicekmişiz gibi geliyor ama her zaman destinyinin böyle düşüneceğine inanmıyorum hepimiz iyileşicez inş kimi 1 yıl kimi 3 ay kimi 2yıl kimide 3yıl sonuçta iyileşicez ve bu hastalık haricinde birçok sıkıntısı olan insanda var kan kanseri gibi aıds gibi kanser gibi hastalıklar insanlar içişn vardır ve unutmuyalım hiçbir dert çaresiz değildir.
        her anım karamsar ve bugün de aynı şekilde düşünüyorum ağlıyorum...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: destiny89
          Orjinal yazı sahibi: bydead
          her anım karamsar ve bugün de aynı şekilde düşünüyorum ağlıyorum...

hayır kendını öyle inandırıyorsun destiny iyi olduğun zaman bak bu sözlerinden pişmanlık duyucaksın sabretmeyi bilmezsen iyileşemezsinki kimse iyileşemez her hastalıkta sabır çok önemlı

Yorum

değişmeyen tek şey değişimdir .. bunu hepimiz biliyoruz .. ve birgün özgür olacağız arkadaşlar .. ama değişimler uzun zamanlar gerektiriyor .. tıpkı suların vadiler açması gibi ..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: do
              değişmeyen tek şey değişimdir .. bunu hepimiz biliyoruz .. ve birgün özgür olacağız arkadaşlar .. ama değişimler uzun zamanlar gerektiriyor .. tıpkı suların vadiler açması gibi ..
              artıl 50 yıl sonra falan olur heralde

Yorum

umut fakirin ekmeğidir.

Yorum

zenginin neyi olur o halde? :arrow: :idea: :!: :?:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: GTO
                    neyi olmaz ki..........

Yorum

Orjinal yazı sahibi: GTO
                      neyi olmaz ki..........

umut zenginin neyi olur diyorum anlayamıyorsun heralde?

Yorum

.................
                        Last edited by hale46; 04-07-2015, 06:51 AM.

Yorum

........................
                          Last edited by hale46; 04-07-2015, 06:52 AM.

Yorum

...

Yorum

Re: hiçbirimiz iyileşemiycez bu hastalıklara alışın

bu çok doğru yıllardır çekiyorum bi değişiklik yok! ancak ilaçlar kontrol altına alıyo tedavi etmiyo sizler de öyle portalda görüyorum herkes ilaç içiyo ama hala aynı ayrıca ilacı bırakınca da başa dönüyoruz ömrümüzün sonuna kadar çekcez böle yarı deli yarı manyak yaşıycaz !!! :cry:
                              Seni anlamamak mümkün değil.sanırım zaman zaman umutsuzluk ve karamsarlığa kapılıp benzer düşüncelere bende kapılıyorum.tedavide hele sil baştan yapıldımı sinirlerim altüst oluyor zorla çıkmış olduğun basamaklardan tepe taklak aşağı yuvarlanıp tekrar güneş doğacak umuduna sarılıp yaşamaya çalışıyoruz.Allah yardımıcımız olsun.....

Yorum

Re: hiçbirimiz iyileşemiycez bu hastalıklara alışın

Orjinal yazı sahibi: BUTU
                                bu çok doğru yıllardır çekiyorum bi değişiklik yok! ancak ilaçlar kontrol altına alıyo tedavi etmiyo sizler de öyle portalda görüyorum herkes ilaç içiyo ama hala aynı ayrıca ilacı bırakınca da başa dönüyoruz ömrümüzün sonuna kadar çekcez böle yarı deli yarı manyak yaşıycaz !!! :cry:
                                Seni anlamamak mümkün değil.sanırım zaman zaman umutsuzluk ve karamsarlığa kapılıp benzer düşüncelere bende kapılıyorum.tedavide hele sil baştan yapıldımı sinirlerim altüst oluyor zorla çıkmış olduğun basamaklardan tepe taklak aşağı yuvarlanıp tekrar güneş doğacak umuduna sarılıp yaşamaya çalışıyoruz.Allah yardımıcımız olsun.....
                                bizim hastalığımız çok dirençli... bunun da etkisi var sanırım...

Yorum

İşleniyor...
                                X