Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hiçbirimiz iyileşemiycez bu hastalıklara alışın

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• hiçbirimiz iyileşemiycez bu hastalıklara alışın

bu çok doğru yıllardır çekiyorum bi değişiklik yok! ancak ilaçlar kontrol altına alıyo tedavi etmiyo sizler de öyle portalda görüyorum herkes ilaç içiyo ama hala aynı ayrıca ilacı bırakınca da başa dönüyoruz ömrümüzün sonuna kadar çekcez böle yarı deli yarı manyak yaşıycaz !!! :cry:

senin hastalığın ne bence senin ilaçın biraz az gelmiş

sen falcımısın iyileşip iyileşmiyeceğini biliyorsun bence çok karamsarsın ben yab yim iyileşmezsemde en fazla hayatı kendime zehir ederim ama ilaçlarla ve tedaviyle çok ilerleme kaydettim mutlaka faydası oluyor eğer tedavi görmezsek daha kötü oluruz hayat şartlarımızın daha iyi olması kendimizi daha iyi hissetmemiz için tedavi şart her insanda azda olsa psikolojik bozukluk var öyle diyorlar o yüzden hayatını normal insanlar gibi devam ettirmeni tavsiye ederim çünkü bizim normal insanlardan farkımız yok

Yorum

asla umudunu kaybetme

gerisi sana kalmış ya böyle karamsar yaşarsın yada hayatına yeni bir yön çizersin hayatta hep iki seçenek vardır ya bişeyi yaparsın yada yapmazsın sende ya iyileşmi istersin yada istemezsin çok karamsar bi ruh halin var doktorunla konuşmalısın ASLA UMUDUNU KAYBETME

Yorum

Çok fazla sorunlarının odağında yaşıyorsun.

Senin yaşadığın sorunlar 1 ise bu tutumunla üstüne 1000 katıyorsun. Burdan yola çıkıcak olursak bilimsel veriler ışığında ve geniş kapsamlı hesaplamalar doğrultusunda;

1 + 1000 = 1001 türlü sorunun var diyebiliriz. :mrgreen:

Sana sorunlarını hatırlatan şeylerden uzak yaşa biraz. Belki bir faydası olur. Mesela bu site gibi.

Yorum

Ben de bu problemlerden kurtulabileceğimize ihtimal vermiyorum. Sadece bununla birlikte yaşamayı öğrenmeye çalışmalıyız. Aynen sakat birinin koltuk değnekleriyle yürümeyi öğrenmesi gibi. Nasıl böyle birinin yürümesi her zaman problemli olacaksa bizim de sosyal ilişkilerimizde sıkıntılarımız her daim devam edecektir. Sadece bunu kafaya takmamayı öğrenmeliyiz.
          Kaç yaşıma geldim hala kurtulamıyorum, zamanında bunların ergenlik çağı problemleri olduğunu düşünmüştüm, ama değilmiş..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Vilmorin
            Ben de bu problemlerden kurtulabileceğimize ihtimal vermiyorum. Sadece bununla birlikte yaşamayı öğrenmeye çalışmalıyız. Aynen sakat birinin koltuk değnekleriyle yürümeyi öğrenmesi gibi. Nasıl böyle birinin yürümesi her zaman problemli olacaksa bizim de sosyal ilişkilerimizde sıkıntılarımız her daim devam edecektir. Sadece bunu kafaya takmamayı öğrenmeliyiz.
            Kaç yaşıma geldim hala kurtulamıyorum, zamanında bunların ergenlik çağı problemleri olduğunu düşünmüştüm, ama değilmiş..
            ya ne ergenliği benim arkadaşımlar cin gibiydi hiç böle problemleri yoktu ergenlik çağında gerçi şimdi 20yim tam olarak çıktım mı bilmiyorum ama ergenlikle alaksı yok adece o dönemde herşeyen yoğun oluyo

Yorum

senin hastalığın ne destiny89

söylermisin lütfen

Yorum

Re: hiçbirimiz iyileşemiycez bu hastalıklara alışın

Orjinal yazı sahibi: destiny89
                bu çok doğru yıllardır çekiyorum bi değişiklik yok! ancak ilaçlar kontrol altına alıyo tedavi etmiyo sizler de öyle portalda görüyorum herkes ilaç içiyo ama hala aynı ayrıca ilacı bırakınca da başa dönüyoruz ömrümüzün sonuna kadar çekcez böle yarı deli yarı manyak yaşıycaz !!! :cry:
                Böyle bıkkın konuşur ve kendini aşağılarsan tabii ki iyileşmen zor olur arkadaşım. Ben de bir zamanlar çok bunalmıştım ama araştırıp öğrendikçe ve kimi kitapları okudukça bilinçlendim ve şu an iyileşme yolunda gidiyorum .

Halimiz en kötüsü değil ki, mesela yıllar boyu yatalak yaşayan boynundan aşağısı felç olan bir insan olsaydık hayat nasıl olurdu hiç düşündük mü ? Yahut on yıllar boyu zindanlarda hiç güneş ışığı görmeden çile çekmiş insanlardan daha mı dertliyiz ? Böyle pek çok misal var düşününce. Evet sıkıntılarımız var ama en kötü durumda değiliz. En kötü durumda olmadıkça da bir kurtuluş yolu var, umutsuz olmamak gerekiyor. Yapıcı düşünmek lazım. Sıkıntılarım nelerdir , sebepleri nedir ve nasıl çözebilirim diye düşünmek,araştırmak gerekiyor. Üç kademeli bir iştir bu. Sıkıntıyı anlamak ve kabullenmek, altta yatan sebepleri araştırmak ve çözüm yolunda adım atmak.

En meşhur psikolog ve psikiyatristler bile çözümün dışarıda değil içeride olduğunu söylerler hep yazdıkları kitaplarda. Tabii bunu anlamak kolay olmayabiliyor, ama gerçek bu.

İyileştiğin günler de gelecek inşallah. Geçmiş olsun.

Yorum

Re: asla umudunu kaybetme

Orjinal yazı sahibi: theangel
                  gerisi sana kalmış ya böyle karamsar yaşarsın yada hayatına yeni bir yön çizersin hayatta hep iki seçenek vardır ya bişeyi yaparsın yada yapmazsın sende ya iyileşmi istersin yada istemezsin çok karamsar bi ruh halin var doktorunla konuşmalısın ASLA UMUDUNU KAYBETME
                  hasta olmasam bile karamsarlık depresif ruh hali benim kişiliğim ve mükemmelliyetçiyim her şeyin en iyisi olmasını istiyorum ya hep ya hiç! o yüzden bi işte ya başarılı olcam diye kendimi paralıyorum ya da ne olursa olsun diyorum aynen bu hastalık ya geçsin ya da geçmesin arada birşey olmak istemiyorum o durumdayım şu anda ve bu bana çok batıyo

Yorum

Bu başlık altına cevap yazıp hiç bir şeyin değişmeyeceğini, hep böyle kötü hasta olarak kalacağını söyleyen arkadaşlara katılıyorum. Onların hiç biri düzelemeyecek ve olduklarını sandıkları şekilde koca bir hayat geçirecek ve sonunda da ölüp gidecekler...

Çünkü ben, kendinden umudu kesmiş ve kendine güvenmeyen bir kişinin başarılı olduğu bir tek alan bile göremedim bu zamana kadar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tugrul_Sad
                      Bu başlık altına cevap yazıp hiç bir şeyin değişmeyeceğini, hep böyle kötü hasta olarak kalacağını söyleyen arkadaşlara katılıyorum. Onların hiç biri düzelemeyecek ve olduklarını sandıkları şekilde koca bir hayat geçirecek ve sonunda da ölüp gidecekler...

Çünkü ben, kendinden umudu kesmiş ve kendine güvenmeyen bir kişinin başarılı olduğu bir tek alan bile göremedim bu zamana kadar...
                      ben hiç iyileşen görmedim hem de yıllarca ilaç kullanıyorlar kendi hastalığım için söylüyorum okb mikrop daha iyidir en azından kurtulma şansın var kafanı söküp atmaıyosun ki hormonlara bağlı kafan bi de ALLAH a en başta tabi

Yorum

Çok karamsarsınız arkadaşlar. Ben de özgüven eksikliğini, anksiyeteyi, sosyal fobiyi yaşadım. O zaman yapmakta zorlandığım şeyleri şuan yapabiliyorum. Anksiyetem yok artık. Bir kere doktora gittiğimde verdiği ilacı sadece 1 hafta kullandım, onun dışında ilaç da kullanmadım.

Eğer siz bu sorunları hayatınız boyu yaşayacaksanız inanın bana kendinizi bu kadar şartladığınız için, bu kadar karamsar olduğunuz için yaşayacaksınız.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: _MOD_
                          Eğer siz bu sorunları hayatınız boyu yaşayacaksanız inanın bana kendinizi bu kadar şartladığınız için, bu kadar karamsar olduğunuz için yaşayacaksınız.
                          Bir önceki iletimde ironi yapmıştım ve esas söylemeye çalıştığım buydu. Kaç kişi anladı bilemiyorum tabi.

Kendini tamamen bir hastalığın arkasına saklayıp kolay yolu seçen, hayatın getirdiği hiç bir zorlukla çarpışmayan, en küçük bir aksilikte "ben zaten bilmem ne hastasıyım" diyip ilaçlara sarılan bir kişiye, en kral bir psikaytr gelse hiç bir şey yapamaz...

Yorum

.....................
                            Last edited by hale46; 04-07-2015, 06:41 AM.

Yorum

Bu dikkatsizlik ömür boyu benim yakamı bırakmayacak belirli bir işte dikiş tutturamayacağım çalıştığım işyerlerinde hep yardımcı eleman olacağım işi halleden olamayacağım, ömrüm boyunca insanlar arasında itibarım olmayacak.
                              Bendeki dikkatsizlik genetik ve bu yüzden geçmeyeceğini düşünüyorum. Gelecekten az da olsa umudum var ilerde bakarsınız vücuda yapılan tek bir iğne ile genlerle oynanabilir insanın kişiliği değiştirilebilir, ümidim kişiliğimin değiştirilebilmesine kaldı.: )
                              Her şey güzel olacak...

Yorum

İşleniyor...
                              X