Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bu ne yaptın ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bu ne yaptın ?

sigara ve çay inanın başka bi faaliyet olmadı

dün içtiğim ilaç ağır geldi aksam 4 doğru kendime geldim bende şuan çay içiyorum birde arkadasımdan telefon bekliyorum

Yorum

Kimden bekliyosun?

Yorum

sevgilimden

Yorum

hayırlı olsun

Yorum

sğl ay hadi inş olur artık

Yorum

https://www.youtube.com/watch?v=dtmMA7MA_c8

emel sayın / duydum ki unutmuşsun

Yorum

acaba kim olacak o şanssız..

Yorum

https://www.youtube.com/watch?v=m0XLuRkIzRw

güzel kadın ama gerçekten...

Yorum

bugün ne yaptın gibi bir güdüm ile yazılmış olma ihtimali üzerine mi bu konu sürdürülüyor acaba ?
                    yoksa bu ne yaptın ? sorgulaması üzerine varlık felsefesi mi tartışılıyor.
                    hayır mevzu çay sigaraysa ondan güzeli yok rahatlıkla çay ve sigara içilebiliyorsa o gün kardasın demektir. kâr yani. o sigara içilebiliyorsa ne mutlu
                    benden başka herkes paranoyak

Yorum

biz yokluk felsefesi yaparız daha çok

keyf yapmakta gerek değil mi ? hep koşturmak istemek gereksiz.

Yorum

yokluk felsefesine de şükür. ontolojiyi bir hastane kliniği zannedenlerden farklı olmaya da şükür.
                        koşturmak isteyin ama işten güçten değil keyiften. kardiyo yapın hem spordur bin derde deva endorfin senin dopamin benim salgılar durur hem fazla kilolara sıkılaşmaya neye ararsan faydalı. ben spordan çıkıp sigara içiyorum mesela çok keyifli oluyor ciğerler falan açılınca

Yorum

kardiyo??bilmediğimiae de şükür

Yorum

hocam hani profesyonel olmayanlarda spor yapıyor ya.
                            ufaktan koşu bandında bisiklette vakit geçiriyorlar. iş çıkışı yada sabahları. zinde kalmak yağ eritmek göbek eritmek için küçük çaplı antreman.
                            sporun en basiti en az vakit kabettireni en kolayı. yapın iki haftada farkı göreceksiniz. sonra endorfin bağımlısı olmayın dikkat edin
                            hem vücut ve sağlık açısından iyi olur hemde gün içinde daha canlı daha dinamik olursunuz. erkek/kadın farketmez haftada üç gün falan katlanın sonrasında faydasını hissedersiniz

Yorum

ben her gün spor yapıyorum 5 hareketim var hr birni 21 kez yapıyorum 1 saat yrüyüş sonra. süper oluyor. haklısın....

Yorum

İşleniyor...
                              X